Įkraunama...
Įkraunama...

Raganės

QUOTE(jolitamaria @ 2012 05 18, 09:53)
sveikutes ,

as ir noreciau  Raganes. o iskur ju toks ''piktas ''pavadinimas ?

Pasiklauski pas Regila,aš pas ją įsigijau šaunias raganes,pasodintos šeštadienį.sakė šiemet ir žydės:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu ikelt foto, bet nerandu tinklalapio per kuri sumazint ir ikelt (kazkoks rusiskas buvo blush2.gif ) Padekit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicia: 02 birželio 2012 - 08:34
QUOTE(kicia @ 2012 06 02, 10:31)
Sveikos 4u.gif  Noriu ikelt foto, bet nerandu tinklalapio per kuri sumazint ir ikelt (kazkoks rusiskas buvo blush2.gif ) Padekit 4u.gif

http://www.radikal.ru/ prasom 4u.gif
Atsakyti
doh.gif tikrai blush2.gif Kokybe nekokia, bet ax.gif user posted image Siaip esu nusivylusi sia rusim, tikejausi kitokios spalvos (ant paveikslelio buvo "salotine"), didesniu ziedu ir pan. Kaip supratau ji zydi ant antrameciu ugliu, o uzauga iki 4-5 metru, tai nei apklot, kad nenusaltu, nei suvyniot, nes sumedeja iki rudens... manau, kad jos kitamet nebeauginsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2012 06 02, 10:47)
doh.gif tikrai blush2.gif Kokybe nekokia, bet ax.gif    Siaip esu nusivylusi sia rusim, tikejausi kitokios spalvos (ant paveikslelio buvo "salotine"), didesniu ziedu ir pan. Kaip supratau ji zydi ant antrameciu ugliu, o uzauga iki 4-5 metru, tai nei apklot, kad nenusaltu, nei suvyniot, nes sumedeja iki rudens... manau, kad jos kitamet nebeauginsiu g.gif

Sveika, gal taip nenuvertinkit, duokit augalėliui šansą, dažnai tik pradėję augti jauni augalėliai parodo savo grožį tik gerokai paaūgėję, įsitvirtinę, po keletos metų gali labai maloniai nustebinti. mirksiukas.gif Man atrodo labai graži raganė, tik gal nuotraukos kokybė ..paveda, dienos tai apsiniaukę.. 4u.gif
o pas mane pražydo balta stambiažiedė ,,Toki", kitos jau sukrovė pumpurus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 02 birželio 2012 - 12:54
QUOTE(kicia @ 2012 06 02, 09:31)
Sveikos 4u.gif  Noriu ikelt foto, bet nerandu tinklalapio per kuri sumazint ir ikelt (kazkoks rusiskas buvo blush2.gif ) Padekit 4u.gif

...ir dar vienas http://keep4u.ru/
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2012 06 02, 11:47)
Kaip supratau ji zydi ant antrameciu ugliu, o uzauga iki 4-5 metru, tai nei apklot, kad nenusaltu, nei suvyniot, nes sumedeja iki rudens... manau, kad jos kitamet nebeauginsiu g.gif

Taigi nukirpt galima... nebūtina visų 4-5 metrų žiemai dengti.
Atsakyti
Tai pernai nukirpau(palikau apie 1 m.) tai tokiam aukstyje ir buvo ziedai ax.gif
Atsakyti
Ar ne per vėlu dar pasisodinti raganę? Gal žinot,.kur jų būna pirkti Kaune,kai nėra jau jokių mugiu?gal kas turit nuo savo krūmelio,kokį daigelį...Būčiaua labai dėkinga wub.gif
Atsakyti
Ikeliu ir as savo kelias nuotraukas siemetinio zydejimo.

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

O sios baltos labai dideli ziedai (15-17cm),bet vejuota vieta ir vejas nudrasko ziedlapius,o graziausi ziedai buna ant pernyksciu ,nenukirptu ugliu.

user posted image

Ziemai nedengiu,tik ant saknu plona durpiu sluoksni uzpilu ir viskas,treti metai gyvena ir nenusala.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 06 02, 13:50)
o pas mane pražydo balta stambiažiedė  ,,Toki", kitos jau sukrovė pumpurus..

Nagi nagi pasirodom smile.gif

QUOTE(FUJI @ 2012 06 05, 00:23)
Ikeliu ir as savo kelias nuotraukas siemetinio zydejimo.

Įspūdingai wub.gif Gal kartais baltų turėtum atliekamų ūgliukų? rolleyes.gif
Atsakyti
Įspūdingai wub.gif Gal kartais baltų turėtum atliekamų ūgliukų? rolleyes.gif
[/quote]
Dar labai nedidelis krumelis,tik keli stiebai,letai auga sitos dvi paskutines,tai nesinori dar ju draskyti,o kad butu koks pasoneje ugliukas,tai dar pokolkas nera,nebent ateity kada tai ax.gif
Atsakyti