Įkraunama...
Įkraunama...

Torrent'ai, trackeriai, pakvietimai į juos

2 dienas galioja kvietimas
Atsakyti
QUOTE(Ocean Sun @ 2013 02 22, 12:49)
2 dienas galioja kvietimas

Tada- pssssss.... doh.gif Gudrus zmogus tik sekmadieni,o gal tik kita savaite mane pamokys.... Labai labai jums aciu uz kvietima ir viskokius patarimu.Ten reikia visokius slapukus istrinti,programas kazkokias....KAzkiek suprantu,bet bijau nagus kist taip giliai blush2.gif KAi viska issiaiskinsiu ir daugiau suprasiu,tada parasysiu. O nemokedama nera ko cia bandyt ir nudotis geru zmoniu pakvietimais (nors as nepiktybiskai). LAbai ten viskas (Torrentuose) sudetinga,labai painiai surasyta,kitu zodziu tai ne nesuprantu! unsure.gif
Aciu dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2013 02 22, 09:15)
torrentus as naudoju drauges vardu, (...) bet is savo kompo  unsure.gif 
Kviesiu meistra,matyt,nes vyras sako laiko neturi  verysad.gif 
Tikekimes,kad kvietimas nenuplauke  4u.gif
Trackery užfiksuotas IP, negalima registruotis antrą kartą. schmoll.gif Galima tik kitame arba iš kito pc kitu el.p. adresu.
Nereikia čia meistro. schmoll.gif Reikia, kad kas žinantis pirštu pabaksnotų, kur kas yra. Atrodo labai painu, bet iš tikrųjų viskas labai paprasta.
Kai pati pradėjau "žaisti", taip pat atrodė "abrakadabra" doh.gif Knisausi temose, pamažu viską supratau. Suprasi ir Tu. mirksiukas.gif
Nuplaukė.

Jei en supranti neblogai, gali "pasitreniruoti" čia http://www.mininova.org/ Čia atviras tracker-is. Bet grynai subjektyviai manau, kad iš atvirų tracker-ių greitai virusų prisigaudysi.
Atsakyti
kam reik pakvietimu rasykit i

hhhhhhhh@ml.lt turiu visu rusiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nepavalgius: 22 vasario 2013 - 22:12
QUOTE(nepavalgius @ 2013 02 22, 22:11)
kam reik pakvietimu rasykit i

hhhhhhhh@ml.lt    turiu visu rusiu

paslauga 5 lt. biggrin.gif
Atsakyti
Užtikau labai šaunią senų gerų "Lietuviškų filmų pakuotę":
http://lm.zodziolais...e-1947-2009-lm/

Bet bėda, kad torrentas linkomanijoje patalpintas:
http://www.linkomani...id=198296&hit=1

O aš tenai neturiu sąskaitos.. Gal kartais kuri nors iš jūsų turi atliekamą pakvietimą?

Arba, jeigu kas nors susigundysite sau atsisiųsti tą filmų pakuotę, gal galėtumėte ir man torrento failą į email'ą atsiųsti? ax.gif

Atsilyginant aš galėčiau pasidalinti pakvietimu į torrent.lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 03 rugsėjo 2014 - 15:30
Laba diena,

Būčiau labai dėkinga, jeigu kas atsiųstų pakvietimą į Torrent.lt adresu lidaityte@gmail.com
Atsakyti
Sveiki,

Noreciau pakvietimo i Torrent.lt adresu kmintiss@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2013 03 17, 12:31)
Sveiki,

Noreciau pakvietimo i Torrent.lt adresu kmintiss@gmail.com

jau gavau, nebereikia
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
noreciau kvietimo i torentus.
x.neringa@gmail.com

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Turiu 5 pakvietimus i torrent.lt
Kam reikia rasykite i az smile.gif
Atsakyti
sveikos, uzsiregistravau i torentai.lt atsisiunciau U torrent 3.3 programa , bet niekaip negaliu atsisiusti nieko, nes nesiuncia, gal kas galit padeti ? blush2.gif
Atsakyti