Įkraunama...
Įkraunama...

Torrent'ai, trackeriai, pakvietimai į juos

gal galima būtų pakvietimą į torent.lt ? 4u.gif
Spalvota123@yahoo.com
Atsakyti
Siunciuosi ir naujus populiarius filmus taciau is manes niekas nesisiuncia, ka pakeisti nustatymuose?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
gal padetumet man susitvarkyti su torentais...
perinstaliavo kompiuteri,viskas kaip ir isliko, tik toje lenteleje neliko filmu,kuriuos as kaip supratau,reikia seedinti. Gal galeciau grazinti juos?nes kompiutery jie yra, bet ne toje lenteleje. ir dar kazkodel neparsisiuncia fimai... ten kur pasiekiamumas lenteleje, raudona bruksni rodo wub.gif
kaip as buciau dekinga, jei kas padetu... vaikai be filmuku ramybes neduoda ... smile.gif

aciu
Atsakyti
gal galėtumėte pasidalinti pakvietimu į www.seeders.lt ?
Atsakyti
Sveikutes visos gal galetumete man kuri nors torrent.lt pakvietima atsiusti jei nesunku mano El.paštas Augalustas@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilonytetam: 28 rugsėjo 2013 - 19:01
sveiki gal kas turit pakvietima i linkomanija blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit kas padovanot pakvietimą i linkomaniją arba torrent.lt Būsiu labai dėkinga smile.gif mano paštas gintarepupka@gmail.com
Atsakyti
Laba diena, Ar galetumete kasnors atsiusti pakvietima i Seeders.lt, Elgato.lit@gmail.com , isanksto dekoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazzle: 06 spalio 2013 - 15:12
Sveiki gal kas pakvietima i linkomanija galetu?as galiu i torrentai kam nors imesti smile.gif arba mainai smile.gif durkee7@gmail.com
Atsakyti
buciau labai dekinga jei kas padovanotu kvietimus i seeders.lt ir torrent.lt,labai prasau padekite ten patekti
asaryte71@gmail.com
Atsakyti
Sveiki,

Gal galėtumėt atsiųsti pakvietimą į Torrent'us, e-paštas kaktusas35@gmail.com.
Iš anksto ačiū.
Atsakyti
gal kas gali atsisuti pakvietima i torentus? nickassss@gmail.com 4u.gif ACIU
Atsakyti