QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 21:20)
QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 21:20)
kas teisybė, tai ne melas
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:21)
realiai ji dar gražesnė
aha, čia visai kitokia, tokia prigesinta, bet irgi būtų graži spalva, jei tokia iš tikro ir būtų.
Mane jau erzina mano forever beauty ant nagų, noriu kažko ryškaus ir skaistaus
Bet reiktų bent savaitę pratempt 
aha, čia visai kitokia, tokia prigesinta, bet irgi būtų graži spalva, jei tokia iš tikro ir būtų.
Mane jau erzina mano forever beauty ant nagų, noriu kažko ryškaus ir skaistaus
O as galvoju apie kokia nors metine, melyna, net nezinau kazkokia tokia ne vtemu daba spalva ka but
Papildyta:
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:22)
Ka jus cia bl...t susitare
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:21)
Ten toks variantas, kad geriau net nešnekėt
QUOTE(NMT @ 2012 05 03, 21:25)
Tai va va, ka but teisybe- isizeisiau
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:24)
*
kentek, ir varyk passion poto
**O as galvoju apie kokia nors metine, melyna, net nezinau kazkokia tokia ne vtemu daba spalva ka but
Gal kokia Ezflow Tifany
Papildyta:
***Ka jus cia bl...t susitare

**O as galvoju apie kokia nors metine, melyna, net nezinau kazkokia tokia ne vtemu daba spalva ka but
Papildyta:
***Ka jus cia bl...t susitare
*jaučiu tep ir bus
**nu nežinau nežinau...tos visokios mėtinės, kaip spalvos, tai gražios, ypač kokios maikės, suknelės ir t.t., bet ant nagų tai man neee...
***aha, slaptas samokslas
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 20:59)
tau bijo lakuoti, nes kai prades, tai teptukas is ranku kris nuo drebejimo
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:30)
*jaučiu tep ir bus
**nu nežinau nežinau...tos visokios mėtinės, kaip spalvos, tai gražios, ypač kokios maikės, suknelės ir t.t., bet ant nagų tai man neee...
O as pamastojau, kad visokie turkio papuosaliukai labai su tais metiniais nagais deretu, tik vo ar tas 3 savaites nervai islaikytu- nezinau nezinau su tokiu vaizdeliu melynu:D
http://i.ebayimg.com...QRsQ~~60_35.JPG
https://encrypted-tb...qU-XrAtOyGXs80w
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2012 05 03, 21:31)
tau bijo lakuoti, nes kai prades, tai teptukas is ranku kris nuo drebejimo
nefega..yr 1 roza nuskile, lyg ir tyliai sedejau, kaifavau, da i baltu kvietku ant nagu gavau, alia tik fotkese poto kazkode faku prirodziau, ne kad padekos zenklu geriau
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:32)
O as pamastojau, kad visokie turkio papuosaliukai labai su tais metiniais nagais deretu, tik vo ar tas 3 savaites nervai islaikytu- nezinau nezinau su tokiu vaizdeliu melynu:D
man tai tikrai neatlaikytų, aš silpnų nervų
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:34)
nefega..yr 1 roza nuskile, lyg ir tyliai sedejau, kaifavau, da i baltu kvietku ant nagu gavau, alia tik fotkese poto kazkode faku prirodziau, ne kad padekos zenklu geriau
tai kad naglai liepei lakuot, tai kur dingsi
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:34)
O mergyckos, tos kurios nesiausiat nago pavirsiaus, jum kiek ten saket laikosi lakas tada?O min , jei tik krastus siauset, kiek?
Papildyta:
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:36)
Papildyta:
tai kad naglai liepei lakuot, tai kur dingsi
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 03, 21:37)
*O mergyckos, tos kurios nesiausiat nago pavirsiaus, jum kiek ten saket laikosi lakas tada?O min , jei tik krastus siauset, kiek?
Papildyta:
**
*man rodos Alisa tik kraščiukus pašiaušia ir atrodo viskas gerai ten su laikymu
*kur jau čia prisiminsi, kai vyniokas smegenis užpylęs buvo
QUOTE(Uksnė @ 2012 05 03, 21:41)