QUOTE(Satyr @ 2012 08 06, 21:25)
As taip pat lunette turiu bet man pirmomis dienomis praleidzia o jums viskas gerai? Turiu pirma dydi idomu kaip kitiems
As nors ir negimdziusi ir neturinti 30m. pagalvojau apie ateiti ir pasiemiau antro dydzio taurele. Neprisipirksi gi kaskart

Tai va pirmomis dienomis palaikius kokias 5 valandas, truputi pateplioja, bet ne krauju, o tokiomis rusvomis gleivemis. todel, manau, kad reikia, kas kokias 4 valandas issiimti prasiplauti, nes juk pirmomis dienomis gausesnes buna, man ypatingai gausios, siandien isemiau 3 kartus buvo po daugiau nei puse taureles.

dar visgi yra tas instinktas tikrinti "o jeigu prabegs", bet viskas buna ok. stipriai neprabega pakanka dieninio ikloto. tik su isidejimu man sunkiau... kazkaip jauciu maudima pilvo apacioje, gal vis negerai isidedu

reiks kasdien mankstintis

bet tas svaros ir sausumo pojutis... neapsakomas... nebereikia bijot aladino poza atsisest... Neber tu praklentu pampersu - tai net smagiau paciai

judet galima nebijant, sestis atsistot.. o anksciau tai atsisedi, kaip suletintam filme, o kai stojies mintyse maldauji, kad tik neplusteltu nugaros pusen viskas... Visko budavo... bet dabar tai super viskas, nakti jokios baimes, kad patalai susiteps..