Įkraunama...
Įkraunama...

Kiškiakopūstis

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 05, 20:30)
aš savo gėlytes jau paliejau su trašom tai atsigavo visos ir zuikis  thumbup.gif  thumbup.gif  senus lapelius išskyniau ir daug naujų išlindo ir žiedukus jau krauna  bigsmile.gif  thumbup.gif

kaip jūsiškiai auga  ax.gif

Mano apsikroves ziedais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 05, 20:48)
Mano apsikroves ziedais  bigsmile.gif

bigsmile.gif thumbup.gif pasirodykit kurią dieną bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 05, 20:30)
kaip jūsiškiai auga 

Pamiegojo truputuką ir vėl auga thumbup.gif
Atsakyti
Labos, zuikuciu "mamos",

as turiu juos tris - viena eksperimento delei uzmigdziau siemet pirma karta. Tai pries savaite atsinesiau - nu kad dave augt vaikis thumbup.gif Kitas toks pats likes, koks buvo, bet pries ta miegojusi, atrodo nupiepes. O trecias, maziausias, kaip Aistulios, niekaip nesileidzia uzauginti daugiau lapeliu - anei pirmyn, anei atgal... Reiks kitamet visus ziemos miegelio pamigdyt...
Atsakyti
Rodau savo gele, tik kad saule buvo, tai ji nusisukus i kiemo puse buvo, ir tokia susiguzus. Atsukau, ir va kas matosi doh.gif

user posted image
Atsakyti
na i nai nai kokia graži wub.gif
Atsakyti
Nu tikrai gražus kopūstėlis ir kaip gausiai žydi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 09, 17:57)
Rodau savo gele, tik kad saule buvo, tai ji nusisukus i kiemo puse buvo, ir tokia susiguzus. Atsukau, ir va kas matosi  doh.gif

user posted image

Fantastika wub.gif
----------------------
Mano kiškiakopūstis toliau merdi, pastačiau ant lango, galvojau gal labiau patiks, bet tik dar blogiau doh.gif visa būdavo po 4 bent stiebelius, dabar beliko 2, o naujų nesimato.. g.gif verysad.gif
Papildyta:
jei kas dar Vilniuje persodinės, parašykit až, priglausčiau, nes maniškiui galas jau matyt doh.gif
Atsakyti
o gal jis dabar poilsio užsimanė?aš tavo vietoj išimčiau iš žemės visus tuos kirminus-gumbelius-juos padžiovinčiau,o tada vėl susodinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 11, 21:17)
o gal jis dabar poilsio užsimanė?aš tavo vietoj išimčiau iš žemės visus tuos kirminus-gumbelius-juos padžiovinčiau,o tada vėl susodinčiau  mirksiukas.gif

Tai kad net nebuvo pradėjęs normaliai augti, o jau poilsio nori doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 12, 15:13)
Tai kad net nebuvo pradėjęs normaliai augti, o jau poilsio nori  doh.gif  lotuliukas.gif

pabandyk mano parašytą būdą,taip ar taip jis silpnas pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitau cia kad migdyti ziemai juos reikia. O kad pas mane istisus metus jie puikiai atrodo ir visus metus zydi g.gif
Atsakyti