Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

Skrebuke Irma,Uodegyte 4u.gif aciu
Draugei dovana, man irgi labai siltas, svelnus ir mielas tas pienes pukelis... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kla: 08 birželio 2012 - 18:57
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 06 08, 18:16)
kla:  wub.gif grynai mano skonio...

Ir mano wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 06 07, 16:52)
Gal dar pamenate sias aguonas kurias neperseniausiai ikeliau ir prasiau patarimu ireminimo bei pasparto parinkimui. Norejau dar karta parodyti aguonas si karta jau iremintas.
Ka manote?, Parinkau zalsva pasparta ir sendintus, nudevetus remus (cia uzuomina i medzio kamieno faktura kuri nelabai matosi remuose sioj nuotraukoj; Realiai remai tokie labai siurkstus, naturalalios medienos, nelakuoti).  Paspartas dengtas zalsvu audiniu -.t.y. ne popierinis pavirsius.

o cia buvo kitinis pavyzdys pakuotes kuris man nelabai prilipo...

taviskis variantas zymiai, zymiai geresnis thumbup.gif

QUOTE(kla @ 2012 06 08, 12:42)
Laba, as dar su vienu darbeliu ateinu Jusu teismui...

vau...vau ir mano skonio labai ir ireminimas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos! merginos,man reikia pagalbos doh.gif susirruosiau siuvienti kaciukus,tie kurie siulu krepsyje http://club.osinka.r...47685?&start=30 as turiu originalu rinkini,bet nesuprantu rakto.
pradedu siuvineti nuo kaires puses apacios,ten trikampeliai pilkam fone,siulu kodukas 15356. Ir as kaip suprantu,man reikia siuvineti vienpusiu kryzeliu 4 siulu gijom? taip ir darau,bet sito siulo duota rinkiny labai mazai,vos pirma eilute issiuvienejau ir puse siulo neliko,o dar nemazai siuvinet reikia. Ar as kazka ne taip darau,ar siulo mazai duota?ar gali taip but? doh.gif nieko nesuprantu!
Atsakyti
QUOTE(kla @ 2012 06 08, 14:42)
Laba, as dar su vienu darbeliu ateinu Jusu teismui...

Labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxx @ 2012 06 08, 23:26)
Sveikos! merginos,man reikia pagalbos doh.gif  susirruosiau siuvienti kaciukus,tie kurie siulu krepsyje http://club.osinka.r...47685?&start=30 as turiu originalu rinkini,bet nesuprantu rakto. 
pradedu siuvineti nuo kaires puses apacios,ten trikampeliai pilkam fone,siulu kodukas 15356. Ir as kaip suprantu,man reikia siuvineti vienpusiu kryzeliu 4 siulu gijom? taip ir darau,bet sito siulo duota rinkiny labai mazai,vos pirma eilute issiuvienejau ir puse siulo neliko,o dar nemazai siuvinet reikia. Ar as kazka ne taip darau,ar siulo mazai duota?ar gali taip but? doh.gif nieko nesuprantu!

aš irgi turiu tą rinkinį, tai puoliau žiūrėt ,iš pradžių išsigandau ,o paskui nusiraminau ,pasižiūrėk atidžiau rinkinyje ,ten prie siūlų yra toks pačkiukas siūlų atskirai visai ,nepritvirtinta prie tų organaizerių su kodais,ten siūlai surišti pagal numeriukus,tie kurių reikia daug rinkinyje,ten gal kokie šeši ar septyni dideli pačkiukai siūlų,ten yra ir tavo ieškomasis,pagal numerius jie susegti,taigi viskas gerai viskam užteks tų siūlų,o ta spalva kur sakai dar ir blendinge eina,tai jos tikrai daug reiks...
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2012 06 09, 19:02)
aš irgi turiu tą rinkinį, tai puoliau žiūrėt ,iš pradžių išsigandau ,o paskui nusiraminau ,pasižiūrėk atidžiau rinkinyje ,ten prie siūlų yra toks pačkiukas siūlų atskirai visai ,nepritvirtinta prie tų organaizerių su kodais,ten siūlai surišti pagal numeriukus,tie kurių reikia daug rinkinyje,ten gal kokie šeši ar septyni dideli pačkiukai siūlų,ten yra ir tavo ieškomasis,pagal numerius jie susegti,taigi viskas gerai viskam užteks tų siūlų,o ta spalva kur sakai dar ir blendinge eina,tai jos tikrai daug reiks...

Fjuuu bigsmile.gif aciu labai 4u.gif kibsiu i darba drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos siuvinetojos, gal kas suprantat kokiais cia siulais reikia siuvinet 4u.gif
http://public.fotki....my-first-album/
Is anksto dekoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmulis @ 2012 06 10, 12:00)
Sveikos siuvinetojos, gal kas suprantat kokiais cia siulais reikia siuvinet  4u.gif
http://public.fotki....my-first-album/
Is anksto dekoju blush2.gif

O gali įkelti patį paveikslėlį.

Mano jūros procesas:
user posted image
Atsakyti
labas vakaras

isstosiu cia su tokiu keistu klausimu, bet labai prasau atsiliept ta mergaite kuri cia anksciau gamino nuotrauku albumus aptrauktus oda ir per viduri siuvinetas darbelis... ax.gif geriausiai pamenu toki su mazu berniuku kareiviskai apsirengusiu...noriu biski konsultacijos, del to ir ieskau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 06 10, 23:05)
labas vakaras

isstosiu cia su tokiu keistu klausimu, bet labai prasau atsiliept ta mergaite kuri cia anksciau gamino nuotrauku albumus aptrauktus oda ir per viduri siuvinetas darbelis... ax.gif geriausiai pamenu toki su mazu berniuku kareiviskai apsirengusiu...noriu biski konsultacijos, del to ir ieskau  blush2.gif

Prašiau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 06 10, 22:21)
Prašiau į až  mirksiukas.gif

aciuu uz pagalba!
Atsakyti