Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 30, 12:58)
Su pavasario žaluma  4u.gif

Miela wub.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 30, 13:41)
Bet vistiek, kai labai tingisi mokytis ir savaitgaliai dar ne tokie šilti buvo, truputi pasiuvinėjau savo meškiukus ir mergytė jau su suknute  4u.gif

Puikus procesas thumbup.gif , lauksim toliau pasirodant.

QUOTE(čiolė @ 2012 04 30, 21:36)
Sveikos merginos, jau ilgą laiką buvau tik pasyvi stebėtoja: buvo užvaldęs mezgimas  ax.gif  ax.gif nors temas sekiau ir grožėjausi jūsų visų darbais (visoms skiriu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif )  O dabar noriu pasirodyt su savo paskutiniu metriku (deja foto tik tokia, nes darbas jau atiduotas  ax.gif )

Nematytas motyvas, puiku thumbup.gif

QUOTE(Jurblond @ 2012 05 02, 10:13)
Pabaigtas mano HAED , neskalbtas, nelygintas. Siuvinėtas 3 metus  doh.gif 

Va čia tai galima nuo kėdės nugriūti bigsmile.gif . Sveikinu pabaigus amžiaus projektą, kuris tiesiog nuostabus wub.gif . Kokie toliau planai?

Nors po tokio darbo ir kuklinuosi rodytis, bet nekantrauju pasigirti, kad vyras pagaliau įrėmino metrikiuką.
Taigi, Dimension, Baby Hugs Baby Drawers birth record by Annabel Spenceley. Siūlai konvertuoti į DMC, 22 spalvos. Darbe yra blendingo, BS (nuo 1 iki 4 gijų storumo), french knot. Beje, su blendingu susidūriau pirmą kartą, o BS buvo labai daug, bet išsiuvinėjus jį visiškai pasikeitė vaizdas. Matmenys (pasporto vidaus): 20*27cm. Atsiprašau už foto kokybę, tik tokią jau begaliu išspausti (spalvos realiai ryškesnės).
Spausti ant foto:
user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 02, 13:52)
Kazuko aoki ''wild pansy''

Uodegyte, ant našlaičių patraukė? Ir šitos mielos wub.gif
Atsakyti
Labai mielas metrikiukas wub.gif
Atsakyti
Jurblond , va čia tai darbas thumbup.gif o jau spalvinė gama kokia wub.gif pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 05 02, 13:58)

Uodegyte, ant našlaičių patraukė? Ir šitos mielos  wub.gif

taigi hihihi.gif dar viena žadu ant uzrašines siuvinet.

metrikutis lb puikus,iremintas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 05 02, 09:13)

Nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2012 05 02, 10:13)

Super thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 02, 13:52)
Kazuko aoki ''wild pansy''

Subtilu wub.gif
Atsakyti

Misisipe10, Uodegyte, ačiū 4u.gif .
Atsakyti
[quote=Jurblond,2012 05 02, 10:13]
Pabaigtas mano HAED , neskalbtas, nelygintas. Siuvinėtas 3 metus doh.gif
NEREALUS!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif Šiaip tik grožiuosi ir seku temą, bet nekomentuoju, nes pati dar neturiu ką parodyti, tai ir tyliai gėriuosi visų darbais, bet šį kartą nesusilaikiau, tiesiog privalėjau pagirti wub.gif
Atsakyti
AČIŪ merginos aciuks.gif Pasirodysiu kai apsirengsim rėmą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurblond: 02 gegužės 2012 - 14:45
QUOTE(Jurblond @ 2012 05 02, 13:44)
AČIŪ merginos aciuks.gif Pasirodysiu kai apsirengsim rėmą.

darbas tikrai ispudingas,o jau dydis dydis 4u.gif
o as jau galvojau greitai pabaigsiu savo orchidejas,o cia tik pokst,apsiziurau,kad man kasiulai ne ta siuliuka ideje...eina sau,o dar praeitoj savaitej buvau pas jas parduotuveje...dabar varysiu gal tik po puse metu kokiu doh.gif doh.gif doh.gif ir kai zinau,kad vieno siulo tikrai truksta,tai neima azartas pabaigti darbo.jau norisi geriau pradeti kita ax.gif manau,suprantat apie ka as cia smile.gif nes namie manes nieks nesupranta,sako,na tai pabaik kiek turi,paskui kai nusipirksi ta siula,pabaigsi. rolleyes.gif na,bet rankos nekyla,o tiek nedaug jau buvo like doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 05 02, 18:56)
darbas tikrai ispudingas,o jau dydis dydis  4u.gif
o as jau galvojau greitai pabaigsiu savo orchidejas,o cia tik pokst,apsiziurau,kad man kasiulai ne ta siuliuka ideje...eina sau,o dar praeitoj savaitej buvau pas jas parduotuveje...dabar varysiu gal tik po puse metu kokiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ir kai zinau,kad vieno siulo tikrai truksta,tai neima azartas pabaigti darbo.jau norisi geriau pradeti kita  ax.gif  manau,suprantat apie ka as cia  smile.gif nes namie manes nieks nesupranta,sako,na tai pabaik kiek turi,paskui kai nusipirksi ta siula,pabaigsi.  rolleyes.gif  na,bet rankos nekyla,o tiek nedaug jau buvo like  doh.gif

taigis pas mane taipat tokia situacija buvo,ir butent to siulo reikejo kurioje vietoje apsistojau,kelias savaites laukiau,kai sulaukiau vieno siulo ne ta numeri uzrasiau doh.gif vel laukiau unsure.gif taip ir nusimete maia hortenzijos,o beveik jau i pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 02, 16:22)
taigis pas mane taipat tokia situacija buvo,ir butent to siulo reikejo kurioje vietoje apsistojau,kelias savaites laukiau,kai sulaukiau vieno siulo ne ta numeri uzrasiau  doh.gif vel laukiau  unsure.gif taip ir nusimete maia hortenzijos,o beveik jau i pabaiga.

smagu,kad tave kazkas supranta biggrin.gif
Atsakyti