Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 17,

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 04, 10:04)
z
Viska supratau  smile.gif  Aciu jums labai uz kantrybe atsakinejant i klausimus  4u.gif  Kaip pastebejau jus cia viena daugiausiai zinote ir netingite atsakyti i visus rupimus klausimus  thumbup.gif

Jeigu zinau,tai kodel nepasidalinti su kitais smile.gif
Atsakyti
4u.gif aciu labai uz paaiskinimus 4u.gif tiesa,dar klausimelis kaip geriau padaryt,darbo birzos konsultante pasake,jei niekas nesikeis,nepavyks rast darbo,tai kad nelaukt 6 men.rasyti man persiregistravima,is naujo registruotis,tada birza vel mokes bedarbio pasalpa...kazi mokes 650lt kaip iki siol ar maziau g.gif nes jai soc.pasalpa gaunas beveik tokia pat,net mazesne,tai is birzos gal geriau butu gaut?nes maziau to popierizmo butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2012 05 04, 10:07)
4u.gif aciu labai uz paaiskinimus 4u.gif tiesa,dar klausimelis kaip geriau padaryt,darbo birzos konsultante pasake,jei niekas nesikeis,nepavyks rast darbo,tai kad nelaukt 6 men.rasyti man persiregistravima,is naujo registruotis,tada birza vel mokes bedarbio pasalpa...kazi mokes 650lt kaip iki siol ar maziau g.gif nes jai soc.pasalpa gaunas beveik tokia pat,net mazesne,tai is birzos gal geriau butu gaut?nes maziau to popierizmo butu  blush2.gif

Bedarbio pasalpa vel mokama,kai nuo paskutinio mokejimo praeina 12 men,jeigu vis dar turesit 18 men stazo per paskutinius 3 metus.
O kam jums 6 men stovet birzoj? del soc.pasalpos dabar nereikia puses metu isstoveti.
Atsakyti
konsultante pasake,kad pas mane geras darbo stazas,ir padarius persiregistravima,as vel gauciau pasalpa,nereiks laukt tu 6 men.kazkaip pagalvojau kad piniginiu atveju,bedarbio pasalpa labiau apsimoketu gaut nei soc.pasalpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2012 05 04, 10:20)
konsultante pasake,kad pas mane geras darbo stazas,ir padarius persiregistravima,as vel gauciau pasalpa,nereiks laukt tu 6 men.kazkaip pagalvojau kad piniginiu atveju,bedarbio pasalpa labiau apsimoketu gaut nei soc.pasalpa g.gif

Istatymas visiems venodas,negaliu jums vienai padaryti isimti,bedarbio pasalpa gaunama praejus 12 men po paskutinio mokejimo,o ne po pasalpos paskirimo.
Kazka jusu konsultante sukineja jau.
"Pakartotinas išmokos skyrimas

Nedarbo socialinio draudimo išmoka iš naujo gali būti paskirta po 12 mėn. nuo sprendimo neskirti arba ją nutraukti dienos, Jums iš naujo įgijus teisę į nedarbo draudimo išmoką"

http://www.ldb.lt/IN...rbo_ismoka.aspx
Atsakyti
g.gif matot as jau saziningai atstovejau tuos 6 men birzoj,ir joje skaitosi toliau esu,sekantis atejimas liepos men.tik aisku dabar nebemokes nieko,ir tada pasake,kad galima daryt persiregistravima ir pasalpa bus mokama g.gif zodziu reiks pasiskambinti,o tai susibalamutinsiu visai g.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mamka35 @ 2012 05 04, 11:35)
g.gif matot as jau saziningai atstovejau tuos 6 men birzoj,ir joje skaitosi toliau esu,sekantis atejimas liepos men.tik aisku dabar nebemokes nieko,ir tada pasake,kad galima daryt persiregistravima ir pasalpa bus mokama g.gif zodziu reiks pasiskambinti,o tai susibalamutinsiu visai g.gif  doh.gif

gal ne taip supratau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2012 05 04, 10:36)
g.gif matot as jau saziningai atstovejau tuos 6 men birzoj,ir joje skaitosi toliau esu,sekantis atejimas liepos men.tik aisku dabar nebemokes nieko,ir tada pasake,kad galima daryt persiregistravima ir pasalpa bus mokama g.gif zodziu reiks pasiskambinti,o tai susibalamutinsiu visai g.gif  doh.gif
Papildyta:

gal ne taip supratau rolleyes.gif

Tai visi atstovi 6 men kol moka,paskui tik po metu vel gali moketi.
Atsakyti
Laba diena.Turiu toki klausima.Jai mes deklaravom pinigus,bet gavau tik as viena vyras dar negavo,ar soc skyriui del pasalpos reikia mum patiems pranest jiems,ar jie patis pamatis?
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2012 05 04, 14:24)
Laba diena.Turiu toki klausima.Jai mes deklaravom pinigus,bet gavau tik as viena vyras dar negavo,ar soc skyriui del pasalpos reikia mum patiems pranest jiems,ar jie patis pamatis?

Geriausiai paskambinti i socialini ir paklausti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 04, 13:26)
Geriausiai paskambinti i socialini ir paklausti.

Aciu
Atsakyti
Labas rytas,gal kas zinote kaip su skaitmeniniais tv imtuvais,ar jau kompensuoja,ar pirma reikia nusipirkti o paskui eiti i socialini prasyt kompensacijos uz ji,ar pirma eit o paskui pirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(izabelec @ 2012 05 07, 08:02)
Labas rytas,gal kas zinote kaip su skaitmeniniais tv imtuvais,ar jau kompensuoja,ar pirma reikia nusipirkti o paskui eiti i socialini prasyt kompensacijos uz ji,ar pirma eit o paskui pirkt? g.gif

Pirma nusipirkt,o tada eit smile.gif
http://spcentras.lt/...ml?articleid=33
Atsakyti