Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 17,

eikit kita diena ir registruokites,
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 07 09, 09:17)
Aš manau, kad registruotis iš naujo galima jau kitą dieną. Gal ir klystu  g.gif

butu idomu zinoti kad vel galima stoti
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2012 07 09, 10:24)
butu idomu zinoti kad vel galima stoti

Jei jus "neišmetė" už prasižengimus, tai eikit ir registruokitės.
Atsakyti
laba diena,norejau pasiteirauti,mes su vyru nesusituoke,bet gyvename kartu ir auginame vaika kuriam metukai,vyras gauna neatskaicius mokesciu 800lt nu minimuma.ar mums priklausytu kokia soc pasalpa?as nesu dirbusi,mokausi laisvu grafiku dienineje mokykloje.aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 07 09, 09:17)
Aš manau, kad registruotis iš naujo galima jau kitą dieną. Gal ir klystu  g.gif

neklystate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murke28 @ 2012 07 09, 18:41)
laba diena,norejau pasiteirauti,mes su vyru nesusituoke,bet gyvename  kartu ir auginame vaika kuriam metukai,vyras gauna neatskaicius mokesciu 800lt nu minimuma.ar mums priklausytu kokia soc pasalpa?as nesu dirbusi,mokausi laisvu grafiku dienineje mokykloje.aciu uz atsakyma

Ar tetis daves vaikuciui savo pavarde?jei taip galite kreiptis,jums tikrai priklausys soc.pasalpa,ar gaunate dar kazkokiu pajamu uz vaikuti?
Atsakyti
Sveiki, prireike ir man jusu pagalbos smile.gif situacija tokia- esu studente, vasari ginsiuosi magistra. Esu rgistruota darbo birzoje ir gaunu soc. pasalpele 350lt. Kita men isteku, todel noriu paklausti, ar dar gausiu pasalpele po vestviu ar nebe. Konsultavausi su dviem zmonem, kurie nusimano sioj srity ir ju nuomones issiskyre, todel noreciau isgirsti kaip yra istikro. Aciu uz atsakyma! pamirsau pamineti, kad mano brangiausias dirbantis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violettta: 09 liepos 2012 - 22:56
QUOTE(Violettta @ 2012 07 09, 23:53)
Sveiki, prireike ir man jusu pagalbos smile.gif situacija tokia- esu studente, vasari ginsiuosi magistra. Esu rgistruota darbo birzoje ir gaunu soc. pasalpele 350lt. Kita men isteku, todel noriu paklausti, ar dar gausiu pasalpele po vestviu ar nebe. Konsultavausi su dviem zmonem, kurie nusimano sioj srity ir ju nuomones issiskyre, todel noreciau isgirsti kaip yra istikro. Aciu uz atsakyma! pamirsau pamineti, kad mano brangiausias dirbantis

as manau kad negausi,nes gauna arba visa seima.arba nei vienas
Atsakyti
QUOTE(Violettta @ 2012 07 09, 23:53)

tikrai nebegausite, nes vyro pajamos jau bus šeimos pajamos, o ne jo asmeninės. ir faktas kad jos bus didesnės nei 2x350 todėl tikrai nebegausite.
Atsakyti
priminkit tiesiog ar 52 litai vaiko pinigai vadinami ieina i pajamas ?uzkrito kazkaip atrodo ieina?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 07 10, 14:53)
priminkit tiesiog ar 52 litai vaiko pinigai vadinami ieina i pajamas ?uzkrito kazkaip atrodo ieina?

Taip, įeina į pajamas.
Atsakyti
sveiki, si menesi rasau prasyma soc pasalpai gauti,ji priklauso jau mums ir kaip suprantu ja gausiu rugpjuti uz liepa, bet nuo rugpjucio vyras isidarbina pusei etato,,,mane domina,ar uz rugpjuti dar gausiu ta pacia pasalpa(nes atlyginima pirma jis gaus uz rugpjuti,bet perves ji tik rugseji kaip suprantu); kazkaip as nesuprantu,ar jo atlyginimas uz rugpjuti, jei ji perveda rugseji skaiciuojamas i rugpjucio ar i rugsejo pajamas...gal galesite paaiskinti,aciu
Atsakyti