QUOTE(pavasarinė @ 2013 01 08, 16:00)
Sveiki

Kokiu dokumentu gali prireikti nuomai? Kadangi jokiu rekomendaciniu laisku neturesiu is ankstesniu nuomotuoju ar agenturu, nes niekada UK neteko nuomotis, ar nebus keblumu del to? Ar kazkoks socialinis dokumentas is LT parodytu mano mokuma, patikimuma ir pan.?
As turiu tik kontrakta su nurodyta algos suma. Kazin ar to pakaks???
Beje vykstam 2 sauage ir 2 mazameciai vaikai, noretume 1 bedroom, bet agenturos atsisako, liepia i 2 bedroom kraustytis. Kadangi darbas Londone, pigiau seimai kaip 800 svaru 2 bedroom nera

O ir depozito praso 800-1200 svaru. Realiai mums tu 2 bedroom per daug , o 1 bedroom per akis, nes dar vadinamas poilsio kambarys yra. Vieni pamokino meluoti, kad neturim vaiku, bet ar tai iseitis?
Man irgi atrodo,kad geriausia jums butu nutyleti apie vaikus.Agenturos ir seimininkai,kurie nuomoja busta, dazniausiai nelabai nori nuomoti butus daugiavaikems seimoms,nes buna atveju,kuomet nuomininkai menesiu menesiais nemoka nuomos susikloscius tam tikrom gyvenimo aplinkybem ir jie nieko negali padaryti - istatymas draudzia seima su mazais vaikais isvyti i gatve.Prasideda ilgi maratonai,jie praranda daug pinigu... Vienu zodziu,pritarciau,kad apie vaikus butu geriau nutyleti. O ar planuojate prasyti socialiniu pasalpu?
O del dokumentu,tai,bent jau mano atveju,kuomet as su vyru nuomojomes buta, musu neprase jokiu rekomendaciniu laisku.Reikejo tik pasu ir triju menesiu banko isklotiniu.Bet tai buvo gan seniai,dabar,keik girdejau,viskas labai sugrieztinta.Pilnai tikiu,kad gali prasyti ir rekomendaciju.Gal turit pazistamu,kurie galetu parasyt,kad kazkad apas juos nuomojotes kambari ar buta?Lt dokumentai abejoju ar ka nors sudomintu