Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mamytei - su meile"

sėkmės tuo keliu einant kad jau tamstai duotas smile.gif jei labai norit ne į temą parašyt (ne apie konkursą ir dalyvaujančius piešinius), o asmeniškai tam až yra cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 02 gegužės 2012 - 19:54
smile.gif+2012 05 02, 19:51-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 05 02, 19:51)
O  dar pagalvojau - vaikas mamai tai ir iki pensijos vaikas, jei pagrandukas gal net ir mažylis.  nail.gif

Tai va, davai piešiam, ką biggrin.gif

l'eau žiūriu po gimdymo keičiasi, tuoj viską pateisins hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2012 05 02, 20:18)

Man asmeniškai keistokai atrodo penkiolikamečių piešiniai greta trimečių. O ir kaip vertinti? Juk techniškai, kompoziciškai ir visaip kaip kitaip, be abejo paauglio piešinys lenks trimečio-penkiamečio piešinį.

Šitai minčiai/teiginiui pilnai pritariu, ir neįsivaizduoju kaip galima prieštarauti. wink.gif

Bet anyway, smagu, kad atsirado daugiau dalyvių. 4u.gif
Atsakyti
Betrūksta konstitucinio teismo išaiškinimo šiuo kebliu klausimu. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 05 02, 20:33)
Šitai minčiai/teiginiui pilnai pritariu, ir neįsivaizduoju kaip galima prieštarauti. wink.gif

Kaip vertinti? Juk yra trys balsai, kuriuos galima atiduot tarkim skirtingo amziaus vaikams mirksiukas.gif - ka pvz as ir padarysiu rolleyes.gif O beje, kiekvienas vertina kaip nori- gali ivertint tik trimecius-penkiamecius arba tik vyresnius. Pasirinkimo laisve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 05 02, 21:55)
Pasirinkimo laisve  mirksiukas.gif

Nebent jei tik į tai atsižvelgtume.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 02, 21:49-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 05 02, 21:49)
Betrūksta konstitucinio teismo išaiškinimo šiuo kebliu klausimu. hihihi.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mat jį bala... :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 02 gegužės 2012 - 21:17
norit dar ivelsiu intrigos lotuliukas.gif
MB baiges nemazai meno srityje, kurioje reikia piest daug daug daug ir jis ta 15-metes mergaites piesini ivertino, kaip kopijavima nuo kazkur, nezinau ar jis teisus ar ne, galit padiskutuot, nes viena diskusija matau baiges jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tik žinau, kad piešinio bendras vaizdas tikrai aiškiai duoda sąsajų su realiu mamos (esamu ar buvusiu) vaizdu...kadais seniai seniai sm buvo nelabai ilgai užtrukus mada avatare tikras fotas turėt... :]
Man jau labiau "kiniškų motyvų" mamytės piešinys į tai lenktų, bet kas ten žino...
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2012 05 02, 20:32)
Tai kad sunku, asmeniškai susidūriau praėjusio konkurso metu - teigėt, kad aš visas nuotraukas eilėraščiais palydžiu, dėl to mano nuotrauką atpažinot. Kai buvo įrodyta priešingai - tyla.....
Papildyta:
Kaip vertinti?
user posted image user posted image

širdimi...

taigi ne piešinių palyginimo konkursas čia, aš bent suprantu kiekvieną piešinį kaip atskirą vienetą, todėl man vertinant nekilo jokių sunkumų biggrin.gif . Dėl proto knisimo .. na paknisam neblogai mes smegenis ypač kurie tėvai pareigingensi, tai proto knisimas įeina į dienotvarkę, kad tik tokios bėdos būtų su paaugliais irnesakyk.gif , man piešinys labai patiko ir kitų dideliams pasipiktinimui užrašas patiko labai thumbup.gif . Aišku mamai gal ir reiktų pasirūpinti mažesniu proto knisimu, bet šaunuolė mergaitė wub.gif
Atsakyti
Paziurejau vel pakeitimas unsure.gif Rytoj balsuot dar neleis...

Jus galėsite atiduoti balsą už šią nuotrauką nuo 04-05-2012 iki 05-05-2012.
Atsakyti