Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lupytė, nesuaugęs gomuriukas

QUOTE(lorida @ 2012 04 30, 14:42)
Labas mamytes, balandzio 20d susilaukiau dukrytes. Gime neisnesiota, iskart po cezario pjuvio operacijos man jos neparode, tik vaikuciu gydytoja pasake kad dukrytei nesuauges gomuriukas, lupyte. Ka patyriau sunku apsakyti. Man kviete psichiatra, prie visu senu problemu prisidejo viskas, israse antidepresantus. Pacios sveikata prasta, labai nukraujavus, dabar esu namuose, musu dukryte santariskese guli neisnesiotu naujagimiu skyriuje, jai ten daro tyrimus, kol kas kiek tiria nieko blogo neranda,netyre klausos dar, prie ausyciu yra isaugeles, tirs ar nera viduje ausytese, ar girdi. Svoris auga gerai, maitina misinukais, savo pieno duoti negaliu, geriu antidepresantus. Kasdiena skambinu. Verkiu kad esu pati blogiausia motina, kad dabar nesu su ja, nors zinau kad dabar tokios bukles as ten neisbuciau. Namuose tetis, sunelis kuriam 2,5 metuku, o mano mazute ten viena be mamos, sirdis plysta. Man atrodo kad as viena tokia pasaulyje, mano kalte,

Lorida, kad ir kaip butu sunku, kad ir kaip plystu sirdis, nekaltink saves, pasistenk susiimt del savo mazutes, jai dabar reikia tik teigiamu emociju. Patikek, tu ne viena tokia. Jei daugiau nieko blogo neranda, o tik lupyte ir gomuriukas, patikek, viskas susitvarkys, reikia tik laiko. Del klausos irgi nepergyvenk! Taip, tai tiesa, tokiu vaikuciu kartais buna prastesne klausa, bet tai nereiskia, kad jie negirdi! Vaikuciui dabar svarbiausia-sveika ir laiminga mama:) Svoris auga gerai, o tai jau labai gera zinia! Zinau, kaip dabar sunku, visos cia esancios mamos su tuo susidure, bet jei rasi savyje jegu paskaityt senesnes temas, pamatysi, kokie dabar saunuoliai musu vaikuciai, kaip auga, vystosi, kaip taria pirmus zodzius:) o kai kurios mamos, jau ir is viso pamirso, kad pradzioje buvo kazkas ne taip! Stiprybes ir laikykis!
Atsakyti
sveika prisijungusi,tikrai nebesinervuok viskas bus gerai,galiu del tu isaugeliu nuraminti,pa mus taip pat yra prie ausyciu,zalgirio klinikoj sake per lupytes op jas pasalins ir klausai jos nieko nereiskia,tik del gomuriuko gal bus klausa susilpnejus mirksiukas.gif mums kolkas dar netikrino,nes turi trumpa narkoze duoti,kad ramei paguletu o mes dabar taupom sveikatele operacijai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutegutegute: 30 balandžio 2012 - 18:04
QUOTE(lorida @ 2012 04 30, 14:42)
Labas mamytes, balandzio 20d susilaukiau dukrytes. Gime neisnesiota, iskart po cezario pjuvio operacijos man jos neparode, tik vaikuciu gydytoja pasake kad dukrytei nesuauges gomuriukas, lupyte. Ka patyriau sunku apsakyti. Man kviete psichiatra, prie visu senu problemu prisidejo viskas, israse antidepresantus. Pacios sveikata prasta, labai nukraujavus, dabar esu namuose, musu dukryte santariskese guli neisnesiotu naujagimiu skyriuje, jai ten daro tyrimus, kol kas kiek tiria nieko blogo neranda,netyre klausos dar, prie ausyciu yra isaugeles, tirs ar nera viduje ausytese, ar girdi. Svoris auga gerai, maitina misinukais, savo pieno duoti negaliu, geriu antidepresantus. Kasdiena skambinu. Verkiu kad esu pati blogiausia motina, kad dabar nesu su ja, nors zinau kad dabar tokios bukles as ten neisbuciau. Namuose tetis, sunelis kuriam 2,5 metuku, o mano mazute ten viena be mamos, sirdis plysta. Man atrodo kad as viena tokia pasaulyje, mano kalte,

sveika prisijungusi 4u.gif
stiprybes 4u.gif visos mamos cia patyreme ta pati,o dabar negalime atsidziaugti savo mazyliais smile.gif viskas bus gerai, issioperuosit ir niekuo nesiskirsite is kitu vaiku:)
Atsakyti
QUOTE(ogoo @ 2012 04 30, 09:43)
Labas!
Turiu klausima mamoms, kurios tvarkesi neigaluma. Ar jums reikejo seimos gydytojai pristatyti pazyma is Zalgirio klinikos? Nes musu gyd. pasake, kad reikia. O kai buvom konsultacijoj niekas nieko nedave. Dabar skambinausi i Zalgiri, tai jie nieko nezino apie jokias pazymas ir israsus. Sako atvaziuokit konsultacijai, tada gydytojui viska ir pasakysit ko jums reika. Kazkaip keista...

Mums irgi liepe seimos gydytoja parsivezt, tai mums taipogi logopede israse. Jei nebutume prase nebutu ir dave smile.gif
Atsakyti
Labai aciu uz palaikyma, skaiciau, verkiau, gera sirdyje liko kad atsiliepet. Skambinau jau syrit kaip dukryte, sake bukle nekinta, maista gauna per zonda, per savaite priaugo 200gr. Ji dar per maza mokintis is buteliuku, dar inkubatoriuje. Rytoj vaziuosim aplankyti. Gydytojai ir gimdymo namuose ir santariskese guodzia kad viskas sutvarkoma. Gime labai mazute, svere 1400gr, bet kvepavo pati, nereikejo jungti jokios aparaturos, maista iskart toleravo, dare sirdies, galvytes, vidaus organu echoskopijas, sako nieko bloga nematom. Vakar tyre akytes, irgi gerai. Mane kai isveze operuoti, gygytojai jau galima sakyt tonu nebegirdejo, bet kai ja istrauke iskart isgirdau jos balsa. As tikiu kad gime kovotoja, tetis varda isrinko, Rugile.
Atsakyti
QUOTE(lorida @ 2012 05 01, 08:58)
Labai aciu uz palaikyma, skaiciau, verkiau, gera sirdyje liko kad atsiliepet. Skambinau jau syrit kaip dukryte, sake bukle nekinta, maista gauna per zonda, per savaite priaugo 200gr. Ji dar per maza mokintis is buteliuku, dar inkubatoriuje. Rytoj vaziuosim aplankyti. Gydytojai ir gimdymo namuose ir santariskese guodzia kad viskas sutvarkoma. Gime labai mazute, svere 1400gr, bet kvepavo pati, nereikejo jungti jokios aparaturos, maista iskart toleravo, dare sirdies, galvytes, vidaus organu echoskopijas, sako nieko bloga nematom. Vakar tyre akytes, irgi gerai. Mane kai isveze operuoti, gygytojai jau galima sakyt tonu nebegirdejo, bet kai ja istrauke iskart isgirdau jos balsa. As tikiu kad gime kovotoja, tetis varda isrinko, Rugile.

sveika 4u.gif .musiske panele gime pridususi,reanimavo,taip pat buvo inkubatoriuje ir per zonda buvo maitinama,taip kad nenusimink viskas bus gerai.svarbiausia,kad visi tirti organai sveiki.o priaugs svorio ir isleis namuciu,o sitos problemos yra sutvarkomos.taip,kad istvermes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti

Saunu, kad niekur kitur bedeliu nera smile.gif mes esam beveik 3 menesiukai po lupytes operacijos ir jauciames kuo puikiausiai ir esame graziausios smile.gif pamatysit viskas bus gerai. As irgi buvau po cezario operacijos, man vaiko irgi nerode, o tik girdejau jos verksma, vien del to buvau laiminga. Ir kai mane siuvo girdejau, kaip gydytojai snekejo cia siais laikais viskas sutvarkoma, aisku reikes ne vienos operacijos, o tada tai buvau labai issigandusi sad.gif kai pamaciau irgi nemoku apsakyt kaip jauciausi, bet dabar labai mylim savo Gustyte ir esam be galo laimingos. Sunkiausia buvo pati pradzia.
Atsakyti
Lorida, pirmiausia sveika prisijungusi į mūsų būrelį. Palinkėsiu tau daug sveikatos ir ištvermės, kad kuo greičiausiai pasijaustumei geriau ir galėtum būti su savo dukryte. Dabar jai labiausiai reikia mamos šalia. Labai gerai, kad daugiau nieko blogo neranda. Sėkmės ir stiprybės jums abiems! 4u.gif
Beje, labai gražus dukrytės vardas. 4u.gif
O pas mus atšilus orams pasipylė ligos, savaitę palankėm darželį ir vėl sergam. doh.gif
Atsakyti
Lorida,svarbiausia,kad visa kita yra gerai. O šie kosmetiniai defektukai,tikrai puikiai šiais laikais sutvarkomi 4u.gif Šios temos mamytės turi savo privatų albumėlį fotki.com ,kuriame matosi kaip vaikučiai auga,keičiasi ir tikrai niekuo nesiskiria nuo kitų 4u.gif Suprantama,kad dabar labai sunku, bet pamatysi,po truputį susitvarkysit, pamiršit tuos vargus ir be galo mylėsit ir didžiuositės savo mergyte 4u.gif Jei ji pasirinko jūsų šeimą su tokiu išbandymu,vadinasi esate stiprūs tai pakelti ir tikrai kažkuo ypatingi 4u.gif Stiprybės Tau ir visai Jūsų šeimai,nenuleiskit rankų,lankykit savo mažylę,nes jai dabar labai svarbu jausti jūsų artumą ir begalinę meilę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorida @ 2012 04 30, 13:42)

Sveika prisijungusi.
Ir iskarto pradesiu as barti tave kaIP bare mane sesutes is Santariskiu.Tu esi mama pagimdziusi savo mergyte kuriai reikia tavo silumos ir begalinio demesio ir jai tu veksi ir raudosi negalesi padeti jai atsistoti ant koju.Pacios juodziausios dienos bus iki 4 men po to viskas bus GERAI ,girdi bus labai labai GERAI.
Klausa patikrins iki 1 metu,mes laukiame tos dienos iki 11 men kol pasake kad su klausa viskas gerai.
Nepulk i depresija nes tu turi buti STIPRI
Jai tau reikia pagalbos parasyk ,cia esancios mamos tau tikrai pades.
Mano sunelis irgi guleso Santariskese pora dienu be manes ,bet po keliu dienu mus pagulkde abu,manau tu busi salia greitu laiku.
O blogu motinu nera girdi nera ir niekada nebus nes mamos meile yra begaline kuri iveikia visas bedas apsaugo savo kudykeli nuo visu nelaimiu.
Bul stipri ,ateik i musu nedideli si mamu bureli ir mes tau padesime ,buk tikra kad mes esame salia taves.
Atsakyti

Svarbiausia, kad daugiau nieko blogo nerado, o visa kita sutvarkoma smile.gif cia nieko baisaus, kad per zonda maitina, dar geriau greiciau mergyte atsigaus, saunu, kad per savaite priaugo 200gr smile.gif mano mergyte tris savaites vos priaugdavo 200gr, o budavo, kad visai nepriaugdavo schmoll.gif dabar tik sunku iki kokiu 4men. o paskui pamatysi kitom mamytem duosi patarimus smile.gif svarbiausia pati sveik ir buk salia Rugiles, tu jei reikalinga, kai busi salia greiciau atsigaus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, jei kuri nors nežinote, kaip prisijungti prie musų albumo, parašykite man į až, atsiųsiu duomenis.
Atsakyti