QUOTE(lorida @ 2012 04 30, 14:42)
Labas mamytes, balandzio 20d susilaukiau dukrytes. Gime neisnesiota, iskart po cezario pjuvio operacijos man jos neparode, tik vaikuciu gydytoja pasake kad dukrytei nesuauges gomuriukas, lupyte. Ka patyriau sunku apsakyti. Man kviete psichiatra, prie visu senu problemu prisidejo viskas, israse antidepresantus. Pacios sveikata prasta, labai nukraujavus, dabar esu namuose, musu dukryte santariskese guli neisnesiotu naujagimiu skyriuje, jai ten daro tyrimus, kol kas kiek tiria nieko blogo neranda,netyre klausos dar, prie ausyciu yra isaugeles, tirs ar nera viduje ausytese, ar girdi. Svoris auga gerai, maitina misinukais, savo pieno duoti negaliu, geriu antidepresantus. Kasdiena skambinu. Verkiu kad esu pati blogiausia motina, kad dabar nesu su ja, nors zinau kad dabar tokios bukles as ten neisbuciau. Namuose tetis, sunelis kuriam 2,5 metuku, o mano mazute ten viena be mamos, sirdis plysta. Man atrodo kad as viena tokia pasaulyje, mano kalte,
Lorida, kad ir kaip butu sunku, kad ir kaip plystu sirdis, nekaltink saves, pasistenk susiimt del savo mazutes, jai dabar reikia tik teigiamu emociju. Patikek, tu ne viena tokia. Jei daugiau nieko blogo neranda, o tik lupyte ir gomuriukas, patikek, viskas susitvarkys, reikia tik laiko. Del klausos irgi nepergyvenk! Taip, tai tiesa, tokiu vaikuciu kartais buna prastesne klausa, bet tai nereiskia, kad jie negirdi! Vaikuciui dabar svarbiausia-sveika ir laiminga mama:) Svoris auga gerai, o tai jau labai gera zinia! Zinau, kaip dabar sunku, visos cia esancios mamos su tuo susidure, bet jei rasi savyje jegu paskaityt senesnes temas, pamatysi, kokie dabar saunuoliai musu vaikuciai, kaip auga, vystosi, kaip taria pirmus zodzius:) o kai kurios mamos, jau ir is viso pamirso, kad pradzioje buvo kazkas ne taip! Stiprybes ir laikykis!