Laba, visoms mamytėms
Perskaičiau šį forumiuką ir pamačius, kaip nuoširdžiai bendraujate, nusprendžiau prisiregistruotiir sužinoti daugiau, kas mūsų laukia... Tikiuosi priimsite mane į savo būrelį
Taigi, aš taip pat auginu dukrytę su šia bėdele... Mes turime tik nesuaugusį gomuriuką. Kai pagimdžiusi sužinojau, labai verkiau ir kaip daugelis kitų, galwojau, kodėl būtent man... ?Kadangi mes dar ir infekciją kažkokią pasigavom abi, tai aš vaikutį savo pamačiau tik po 5 dienų. Mačiau ir po CP, bet tik kelias sekundes... Pamačius savo lėlytę, nusiraminau, kad gal iš tikrųjų nėra taip blogai... o ir gydytojai guodė, kad tai pataisoma, tačiau perspėjo, kad bus apsunkintas maitinimas...
Taigi, mums dabar 3 mėn. ir 2 savaitės, augam pakankamai gerai, valgom iš spec. buteliuko "Medela", pradžioje buvo labai sunku, nenorėdavo nei traukt, o dabar jau viskas gerai, traukia gerai

2 mėnesiukų buvome "Žalgirio" klinikoje. Ten mus tik taip apžiūrėjo ir sakė atvažiuoti pusės metų, maždaug pasakys, kada būtų galima operuoti. Martusevičiūtė ir Zaleckis atostogavo, tai mus priėmė ortodontologė... Nieko ji labai nepapasakojo, tik daugmaž supažindino su tuo, kas laukia.
Mūsų nesuaugęs gomuriukas yra gana didelis, mačiau, jog jūs kalbėjote apie "kietąjį" ir "minkštąjį", tai gal galite, mamytės, man žiopliukei paaiškinti, kur kuris yra?

niekur apie tai informacijos nerandu... Ir gydytoja sakė, jog daba operacija ir nuo 10 mėnesių atliekama. Kada jūsų leliukai buvo operuojami? ir, kaip manote, anksčiau ar vėliau geriau operuotis?