Sulaukiau pirmojo siuntinuko, tad, kaip zadejau, komentarai ir ispudziai:

superine suknute- krintanti, patogi, neapsitempia, nieko neisryskina ko nereikia

Patarciau vyresnems imti melyna, kaip ir mano mama kad eme, o jaunesnems- sviesia. Puosni, tinka ir i koki rimtesni baliuka nueit

Maaano mylimute! Jau dziaugiuos, pasaka. Uz tokias 'kapeikas' toks grozis

Apacioj plonas pamusaliukas, ant virsaus- sifonas. Tokia plazdanti, lengva, rimta suknute, o kartu ir romantiska, neissaukianti, nu geris tiesiog. Tinka 12-14 uk dydziui tikrai , o ir su didesne krutine labai gerai atrodo. Matavosi zmogelis su A-B krutines dydziu, tai kauseliai buvo per dideli. Paprastai man visos mazos buna siuo klausimu, bet sita tiko puikiai. Man su 165 ugiu beveik zeme sluoja, reikia platformyciu. O va ir platformytes :

na, labai dailios, ne grubios. Man su standartiniu ir biskiuka platesniu 38- tiko puikiai. Lengvos, bet aukstokos, tai ilgiems zygiams gal ir nelabai, bet jau puosnios, ryskios, fainos ojoj

O vat mama eme 7 dydi, kaip 40, tai mazos. Parduosim, nu ka dabar daryt.

labai patogios klumpytes, lengvutes lengvutes, dailiai, vasariskai atrodo. Dydis atitiko. Zmogus net pamirso, kad su batais sedi

Platformos nesijaucia, toks jausmas, kad ant zemo pado.

jei tik patinka modelis, drasiai rekomenduoju- dydis atitinka, patogios, dailiai atrodo, kokybiskai padarytos. Super baciukai
Siandien laukiu didesnio siuntinuko, irgi pakomentuosiu