Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorca - mano akimis

QUOTE(sinita @ 2012 04 30, 14:18)
o kaip pats viesbutis pasirode? mes i ta pati rytoj isskredam. Maljorkos temoj jus mane ignoruojat blush2.gif

atsiprašau 4u.gif nelabai turėjau laiko peržiūrėti visus postus mirksiukas.gif

viešbutis trijų žvaigždučių tai tokį ir atitinka, tvarkinga, kaip minėjau maistas mums buvo skanus, pina colada kokteilį būtinai gerkit wub.gif Priimamasis dirbo gerai rolleyes.gif

El Arenal patiko dėl susisiekimo, šalia greitkeliai, į visas salos puses patogu nuvažiuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidutele @ 2012 04 30, 08:05)
Superinis reportazas, taip ir norisi jau kur nors islekti!!! O kaip su oru, kokia buvo temperatura, kiek vanduo, ar pasidziauget nors truputi siluma? Nuo kada ten sezonas? keliu zvaigzdziu buvo viesbutis? viskas labai idomu wub.gif  4u.gif  biggrin.gif

Skaitinėjau, kad oficialiai sezonas nuo balandžio 1 prasideda 4u.gif

Buvo šiltas oras, bet ne karštas ax.gif prognozės rodė 17-18 temperatūros, bet jaučiasi visada kitaip bigsmile.gif buvo galima su suknele vaikščioti, retkarčiais tik budavo šaltesnis vėjas, tad skarelę užsimetus buvo gerai, vakarais striukytės lenvos reikėjo rolleyes.gif

prieš paskutinę dieną buvo labai šaltas vėjas doh.gif

Mano pastebėjimas gal tik toks, kad geriau vėliau rudenį važiuoti nei anksti pavasarį, nes pavasarį žemelė dar buna nesušilus ir rudenį vėjas šiltesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Acolyte @ 2012 04 30, 19:12)
viešbutis trijų žvaigždučių tai tokį ir atitinka, tvarkinga, kaip minėjau maistas mums buvo skanus, pina colada kokteilį būtinai gerkit  wub.gif Priimamasis dirbo gerai  rolleyes.gif

o ji duoda nemokamai viesbuty? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sinita @ 2012 04 30, 20:51)
o ji duoda nemokamai viesbuty? bigsmile.gif

Taip, jei turit AI thumbup.gif šitam viešbutį nuo 10 ryto iki 23 (lyg) vakaro galit mėgautis kokteiliais cool.gif gausit lankstinuką kur surašytos visos valandos, kas kur kada dirba rolleyes.gif
Atsakyti
Ei thumbup.gif koks fainas reportazas,aciuu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazus fotoreportazas ir nuotraukos kokybiskos.
Mes buvome rugpjuti tai vaizdai buvo kiek ryskesni. Jei nesupyks autore idesiu veliau.

Klausymas autorei: Kiek jus laiko lipote i ta kalna Castell d‘Alaro?
Mes privaziavom iki aiksteles, biski uzlipom keliuku, bet paziurejau, kad galo nesimato ir grizom atgal. Visi kiti vaizdai matyti. Mes dar senu taukinuku vaziavome nuo Palmes iki Soller. wub.gif

Seip aisku gerai kai mazai zmoniu, bet man labiausi Maljorkoje patiko jura, tokia silta kaip arbatele ir vanduo elektro spalvos wub.gif vien del juros grizciau i Maljorka. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2012 05 15, 12:09)
Labai grazus fotoreportazas ir nuotraukos kokybiskos.
Mes buvome rugpjuti tai vaizdai buvo kiek ryskesni. Jei nesupyks autore idesiu veliau.

Klausymas autorei: Kiek jus laiko lipote i ta kalna Castell d‘Alaro?
Mes privaziavom iki aiksteles, biski uzlipom keliuku, bet paziurejau, kad galo nesimato ir grizom atgal. Visi kiti vaizdai matyti. Mes dar senu taukinuku vaziavome nuo Palmes iki Soller.  wub.gif

Seip aisku gerai kai mazai zmoniu, bet man labiausi Maljorkoje patiko jura, tokia silta kaip arbatele ir vanduo elektro spalvos  wub.gif vien del juros grizciau i Maljorka.  thumbup.gif

ačiū 4u.gif žinoma gali dėti thumbup.gif

lipom į Castell d'Alaro apie valandą laiko bigsmile.gif bet neprailgo, labai gražu buvo wub.gif gal kad tai buvo pirma mūsų vieta aplankyta šioje nuostabioje saloje.
Na aš manau kada grįšiu dar ten rudenį, noriu matyti rudenėjančią Maljorką wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, dabar kitom akim perziurejau foto - labai grazios, kai kur net graziau, nei realiai lotuliukas.gif Matosi, kad tikrai draugauja su fotografija ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 05 21, 04:32)
Na va, dabar kitom akim perziurejau foto - labai grazios, kai kur net graziau, nei realiai  lotuliukas.gif Matosi, kad tikrai draugauja su fotografija  ax.gif

aciu 4u.gif dar kolkas pykstames su fotografija, na bet vis bandau susidraugauti doh.gif kada nors gal pavyks g.gif
Atsakyti
Labai gražūs vaizdai thumbup.gif tik kaip supratau šioje saloje nelabai yra kažkokių žymių lankytimų vietų g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristtia @ 2012 06 02, 14:14)
Labai gražūs vaizdai  thumbup.gif  tik kaip supratau šioje saloje nelabai yra kažkokių žymių lankytimų vietų  g.gif  g.gif

Yra, Maljorkos temos pirmus postus paskaitykite.
Atsakyti
Sveiki,
siais 2013 metais buvome Malijorkoje geguzes 6 -13 diena.
Tikiuosi nieko neuzgausiu , bet as noriu pasakyti, kad si kelione mane nuvyle. Esu buvusi Turkijoje, Egipte, Kretoje. Visur kazka maciau nauja ir patyriau kazka nepaprasta. Maljorkoje apvaiksciojus nuodugniai viena pili, kita jau nebedomino, pliazai, gamta, grazu, bet kazka nuveikti ko nebuvau patyrusi kitur - to jausmo nebuvo. Atostogos gerai, bet si kelione i sala - ne man. Klausiu savo vyro kodel isrinkai ja - sako labai norejau suprasti, kodel vokieciai taip dievina sia sala. Ir tikrai.. vokieciams ji labai patinka. Cia daug kas jiems pritaikyta - yra specialios vokieciu kavines ir naktiniai barai, jie ten selsta geria iki paryciu, soka ant stalu, aplink vokiska muzika, meniu vokiskas, padavejai sneka taippat vokiskai. Gryze i viesbucius dainuoja, sukauja - taip savo tevyneje jie elgtis negali. Todel Maljorca jiems yra rojus.
Labai madinga tureti toki rankinuka - kibira i kuri primesta leduku, vodke ir svepsas. I kibira primerkta ilgu siauduku is kuriu visi siurbcioja kokteili. Dar labai madinga, kad vokieciai ten vaziuoja grupemis, dazniausiai vienos lyties ir ju grupe buna apsivilkusi vienos ryskios spalvos maikemis ar sortais, arba net specialiais ryskiais kostiumais pavyzdziui Elvio Preslio.
Atsakyti