Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

Trečioji tema

Sveiki, gal kasnors Rasoj mokotes? Kaip mokytojai? Gal galit pakomentuot savus mokytojus? Gal yra prastų mokytojų? parašykit jų pavardes. Gal kitais metais susitiksim rasoj thumbup.gif
Atsakyti
nejau nieks nagalit pagelbėt dėl mokytojų?
Atsakyti
QUOTE(Gimnazistas @ 2012 04 30, 15:14)
nejau nieks nagalit pagelbėt dėl mokytojų?

Prastų mokytoju visur visada atsiras. Aš prieš metus baigiau mirksiukas.gif Iš man dėsčiusių didžioji dauguma buvo reiklūs, dėstė aiškiai, nesupratus visada galėdavai paklaust. Ir susišnekėt eidavo, žmoniški tokie. mirksiukas.gif
Gaunant tiesiog puikius įvertinims iš egzaminų, daug indėlio buvo mokytojų darbo pamokos metu,jų atsidavimo, bei noro kad TU SUPRASTUM. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruciuke+1: 02 gegužės 2012 - 19:31
QUOTE(ruciuke+1 @ 2012 05 02, 20:30)
Prastų mokytoju visur visada atsiras. Aš prieš metus baigiau  mirksiukas.gif Iš man dėsčiusių didžioji dauguma buvo reiklūs, dėstė aiškiai, nesupratus visada galėdavai paklaust. Ir susišnekėt eidavo, žmoniški tokie.  mirksiukas.gif
Gaunant tiesiog puikius įvertinims iš egzaminų, daug indėlio buvo mokytojų darbo pamokos metu,jų atsidavimo, bei noro kad TU SUPRASTUM.  smile.gif

Tu buvai universitetinėje klasėje ar paprastoje?
Atsakyti
QUOTE(Gimnazistas @ 2012 05 03, 08:03)
Tu buvai universitetinėje klasėje ar paprastoje?

Paprastoje. Bet skirtumo didelio tarp jų nėra mirksiukas.gif Pavyzdžiui, lietuvių kalbą dėstė mano klasei ir universitetinei A klasei tapati mokytoja. Dar pasišnekėdavom su jais, arba jie paklausinėdavo mūsų, kurie pirmesni kokį kontrolinį rašydavom mirksiukas.gif darėm absoliučiai tapatį. Tie patys n.d., tie patys atsiskaitymai, tas pats klasės darbas per pamokas.
Papildyta:
Skirias gal tik patys mokiniai, universitetinėse labiau motyvuoti mokytis, didesnė konkurencija. Aš labai džiaugiausi būdama paprastoje klasėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruciuke+1: 03 gegužės 2012 - 10:43
QUOTE(ruciuke+1 @ 2012 05 03, 11:44)
Paprastoje. Bet skirtumo didelio tarp jų nėra  mirksiukas.gif Pavyzdžiui, lietuvių kalbą dėstė mano klasei ir universitetinei A klasei tapati mokytoja. Dar pasišnekėdavom su jais, arba jie paklausinėdavo mūsų, kurie pirmesni kokį kontrolinį rašydavom  mirksiukas.gif darėm absoliučiai tapatį. Tie patys n.d., tie patys atsiskaitymai, tas pats klasės darbas per pamokas.
Papildyta:
Skirias gal tik patys mokiniai, universitetinėse labiau motyvuoti mokytis, didesnė konkurencija. Aš labai džiaugiausi būdama paprastoje klasėje  mirksiukas.gif

O gimnazijose būna auklėtojos?
Atsakyti
QUOTE(Gimnazistas @ 2012 05 03, 15:04)
O gimnazijose būna auklėtojos?

beabejo būna biggrin.gif
Atsakyti
Smarkiai krinta vidurkis atėjus iš eilinės pagrindinės į rasą?
Atsakyti
Na gal kažkiek krenta, juk kita mokymo programa ir pan. Bent jau man jis pakilo.
Atsakyti
QUOTE(Gimnazistas @ 2012 05 07, 14:35)
Smarkiai krinta vidurkis atėjus iš eilinės pagrindinės į rasą?

pirma semestra smuktelėjo man. paskui apsipratau, įsivažiavau ir vidurkis pakilo
Atsakyti
Aš baigiau Rasą prieš 4 metus, mokiausi universitetinėje klasėje. Visi mokytojai buvo tiesiog puikūs, labai reiklūs. Pirmą semestrą pažymiai smuko visiems, bet to nereikia bijoti, nes per pusmetį ar metus, tie, kas norėjo ir stengėsi, priprato prie krūvio.
Kas dėl universitetinių ir neuniversitetinių klasių skirtumo, tai pagrinde skiriasi patys mokiniai. Kaip jau minėjo kažkas, universitetinėje daugiau motyvacijos mokytis, stipresni kolegos nori nenori kelia klasės lygį ir pačiam tenka stengtis labiau. Tai be abejonės nereiškia, kad neuniversitetinėse susirinkę tinginiai smile.gif
Iš tiktųjų esu labai dėkinga mokytojams, nes, kad tada ir paburbėdavau dėl krūvos namų darbų, dabar esu labai dėkinga už suteiktas žinias. Jei reiktų rinktis gimnaziją iš naujo - neabejotinai rinkčiausi šią. Tiesa, pažįstu porą žmonių, kuriems ši gimnazija nepatiko dėl griežtos tvarkos, taisyklių ir mokytojų reiklumo. Bet čia jau tų žmonių problema, nenori daug mokytis, stengtis ir dirbti - neik į gimnaziją.
Atsakyti
žiauriai sunkus tas įstojimo į universitetinę klasę testas? Gal kas atsimenat kokių uždavinių ar turi preitų metų testą?
Atsakyti