Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

QUOTE(Vardas1201 @ 2015 05 19, 21:09)
Tikrai bus smile.gif

Yey! biggrin.gif Kaip sekėsi Bendraamžių turnyruose?
Atsakyti
QUOTE(minfas @ 2015 05 20, 14:55)
Yey! biggrin.gif Kaip sekėsi Bendraamžių turnyruose?

Tiesa sakant nebuvau juose...
O kaip tau sekės?
Ar tu kašką prieš stojamuosius mokinsies?
Atsakyti
Nepasakyčiau, kad gerai sekėsi biggrin.gif Nors kažkur per vidurį buvau rodos...
Prieš stojamajį tai matematiką, anglų ir šiek tiek istoriją pakartosiu. Nors šiaip turbūt daug nesimokysiu smile.gif
Atsakyti
Kaip sekėsi stojamajame teste? Ar daug vilčių patekti į universitetinę klasę su 77% ir vidurkiu lygiai 9(be kūno kult., dailės, muzikos ir darbų)?
Atsakyti
Daug biggrin.gif
Aš su tokiu pat vidurkiu surinkau tik 45% sad.gif(
Atsakyti
Sveiki,
gal kartais žinote, kas geriau Kauno A. Smetonos gimnazija ar Kauno Rasos gimnazija (neuniversitetinė klasė)? Kuo?
Nunešiau dokumentus į Rasos gimnaziją, bet šiandien buvom užsukę į Smetonos, tai, bent jau ta moteris, kuri priima dokumentus, tai Smetonos malonesnė. 4u.gif
Atsakyti
"Rasos". Geresnė viskuo, net ir neuniversitetinė klasė.
Atsakyti
O kaip manot Rasos ar Varpo stipresnė .Papuolė į Varpo Elo's klasė o Rasos paprasta
Atsakyti
Kiek susirinkau žinių, Rasa yra ženkliai stipresnė visais atžvilgiais 4u.gif

Dar daug pasako faktas, kad naujoji Varpo direktorė bus švietimo skyriaus vedėjo žmona ("ex" vedėjo, nes po šito fakto "atsistatydino" į skyriaus pavaduotojus). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(margute77 @ 2015 06 18, 16:16)
O kaip manot Rasos ar Varpo stipresnė .Papuolė į Varpo Elo's klasė o Rasos paprasta

Aišku, kad ,,Varpo'' elos, čia gi stiprūs vaikai, gera atmosfera, labai viskas gerai, mano mokosi smile.gif O paparasta klasė tai bet kokioj mokykloj tkią rasit
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2015 06 19, 11:01)
Kiek susirinkau žinių, Rasa yra ženkliai stipresnė visais atžvilgiais  4u.gif

Dar daug pasako faktas, kad naujoji Varpo direktorė bus švietimo skyriaus vedėjo žmona ("ex" vedėjo, nes po šito fakto "atsistatydino" į skyriaus pavaduotojus).  4u.gif

Prie ko čia vedėjo žmona schmoll.gif Klausimas apie esamą mokyklą buvo
Papildyta:
QUOTE(opra @ 2015 07 06, 21:48)
Aišku, kad ,,Varpo'' elos, čia gi stiprūs vaikai, gera atmosfera, labai viskas gerai, mano mokosi smile.gif O paparasta klasė tai bet kokioj mokykloj tkią rasit
Papildyta:

Prie ko čia vedėjo žmona schmoll.gif Klausimas apie esamą mokyklą buvo

Ir dar ,,visais atžvigiais '' stipresnė, kokiais gi atžvilgiais, prašom konkrečiai, o ne tuščiom frazėm
Atsakyti