Įkraunama...
Įkraunama...

Nekuklus masažistas

Ale fainai visai - ko čia baimintis blush2.gif . ir masazas ir malonumas 2 in 1 smile.gif smile.gif Juk negrabaliojo atvirai. O subtilus prisilietimas, lengva erotika - faina smile.gif
Atsakyti
As pati baigusi klasikinio masazo kursus,tai ir uzpakali masazuodavom ir papukus biggrin.gif Taip kad cia normalu viskas.
Atsakyti
Na žiūrėjimas į besinurenginėjančią klijentę ir man atrodo kiek įžuloka, ar įsakymai būti nuogai, tačiau dėl visų užpakalio masažų ar krutinės tikrai nėra ko įsivaizdinti, kas išskirtinai grabalioja, juk per dieną jie daugybes moteriškių pamato ir viena ar kita nesukelia itin didelės reikšmės. Ir pati esu ėjus į masažą pas vyra ir nepasakyčiau, kad jis kaip kitaip elgės nei moteris masažistė, nors kiek išsigandau kai užšoko ir atsisėdo ant nugaros, bet ir pati kai darau nugaros masažą tai įsitaisau, nes patogiausia, tik aišku perspėju prieš tai, kad nenusigąstų smile.gif
Atsakyti
Gal tada ir normaliai viskas...
Atsakyti
Na, as turiu problemu su strenomis, tai kadangi lankausi pas ta pacia masaziste nnn kartu, isvis guluosi nuoga, nes uzpakali paminko, kad net zalia doh.gif Uztat pusei metu skausmo kaip nebuta... Taciau, kai man buvo kokie 25 metai, lankiausi pas vyra masazista, kuris su kiekvienu apsilankymu vis daugiau drabuziu liepdavo nusirengti, kol viena karta issrenge nuogai doh.gif ir kai pajutau, kad glosto savo inagiu ir dar pradejo snibzdeti " nori susilaukti vaiku, astau galiu padaryti vaiku " doh.gif islekiau kaip akis isdegus, gerai, kad vyras uz duru lauke, viskas baigesi mustynemis blush2.gif , tikrai nemaloni situacija... tiesiog reikia kazkaip pajausti riba, kuri yra leistina, o kuri jau perzengiama...
Atsakyti