QUOTE(New Mantas @ 2008 08 13, 23:45)
QUOTE(cibulis @ 2012 12 14, 21:17)
Pietuk, įdomiam, stilingam namui tikrai nereikia milijonų. Reikia tik drąsaus užsakovo ir savo darbą išmanančio architekto. Pavyzdžiui
Labai simpatiskas namukas :-)

Viskas tėra skonio dalykas. Ar skonis atspindi kas esi? Ar tos dėžės tai, suprask, tik nestatistiniam ir tik labai išlavintam skoniui?
 Viskas tėra skonio dalykas. Ar skonis atspindi kas esi? Ar tos dėžės tai, suprask, tik nestatistiniam ir tik labai išlavintam skoniui?  Tai skandinaviškas stilius, jei jau taip, ir jis neprivalo būti etalonu. Galbūt kitiems mielesnis kitų kraštų arba tiesiog lietuviškasis stilius. Labai gerai, kad mūsų krašte stato labai įvairios architektūros namus, labai gerai. Bet aktyvus minimalizmo ar panašios architektūros sureikšminimas tėra snobizmas ir tiek.
 Tai skandinaviškas stilius, jei jau taip, ir jis neprivalo būti etalonu. Galbūt kitiems mielesnis kitų kraštų arba tiesiog lietuviškasis stilius. Labai gerai, kad mūsų krašte stato labai įvairios architektūros namus, labai gerai. Bet aktyvus minimalizmo ar panašios architektūros sureikšminimas tėra snobizmas ir tiek. 

Bet mano pastebėjimai inspiruoti iš daugelio interjero pasirodymų, o ne tik vieno konkretaus. Sutinku, kad yra interjerų, kuriuos užfiksuoja tada, kai dar negyvenama, kai nėra pilnas gyvenamasis vaizdas. Bet yra labai daug interjerų, kurie užfiksuoti gyvenant, kai jau senokai įrengta. Arba padarytas naujas, bet viskas kičas arba "bezdeluškės", nėra net vietos ar net nenumatyta rimtesniems dalykams. Sutinku, kad ne visiems to reikia.
 Bet mano pastebėjimai inspiruoti iš daugelio interjero pasirodymų, o ne tik vieno konkretaus. Sutinku, kad yra interjerų, kuriuos užfiksuoja tada, kai dar negyvenama, kai nėra pilnas gyvenamasis vaizdas. Bet yra labai daug interjerų, kurie užfiksuoti gyvenant, kai jau senokai įrengta. Arba padarytas naujas, bet viskas kičas arba "bezdeluškės", nėra net vietos ar net nenumatyta rimtesniems dalykams. Sutinku, kad ne visiems to reikia.  
  na, nejauku man dideles erdves, ir viskas.
 na, nejauku man dideles erdves, ir viskas.  ) - ispudingas. jei bent kiek domiesi pramoninio dizaino, interjero ir architekturos istorija, tokie namai ir yra namo idealas. arba tas juodas mazas namiukstis (kazkas cia sake, kad skandinaviskas, bet man primena seikeriu inspiracija). tokie namai patys yra meno kuriniai. kaip ir ju interjere gali buti pilna meno kuriniu - nebutinai paveikslu. tai gali but ir corbusier 'reklaineris', ir starck'o kedes, ir eams'o kreslas ir tt. tai juk irgi menas.
  ) - ispudingas. jei bent kiek domiesi pramoninio dizaino, interjero ir architekturos istorija, tokie namai ir yra namo idealas. arba tas juodas mazas namiukstis (kazkas cia sake, kad skandinaviskas, bet man primena seikeriu inspiracija). tokie namai patys yra meno kuriniai. kaip ir ju interjere gali buti pilna meno kuriniu - nebutinai paveikslu. tai gali but ir corbusier 'reklaineris', ir starck'o kedes, ir eams'o kreslas ir tt. tai juk irgi menas.