Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(tute28 @ 2012 05 29, 15:33)
Dar ne visa kolekcija žydi. Vyras greit išvarys iš namų, nes balkone greit nebus kur praeit  biggrin.gif  Šiaip jos visos man žiemą įnešus į kambarį labai suvargo, padžiuvo. Tai dabar nelabai gražios formos krūmeliai. O trąšom tai kas antrą sav maždaug palaistau. Gal ie dažniau reiktų  g.gif

žinai, anksčiau buvo tokia nuomonė, kad pelargonijų iš vis nereikia tręšti arba labai mažai. Bet jau spėjau įsitikint ir išklausinėt, tai norint, kad būtų mažiau lapų, o daugiau žydėtų, kiekvieną kartą laistant reiktų tręšti ružavomis Kemiros trąšomis žydinčioms gėlėms. Pabandyk, gal visai pavyks pakartoti tokį pat grožį wink.gif
Atsakyti
tute28-FANTASTIKA wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 29, 13:37)
žinai, anksčiau buvo tokia nuomonė, kad pelargonijų iš vis nereikia tręšti arba labai mažai. Bet jau spėjau įsitikint ir išklausinėt, tai norint, kad būtų mažiau lapų, o daugiau žydėtų, kiekvieną kartą laistant reiktų tręšti ružavomis Kemiros trąšomis žydinčioms gėlėms. Pabandyk, gal visai pavyks pakartoti tokį pat grožį wink.gif

Ačiū 4u.gif Na tada reiks bandyt patręšt jas dažniau... Bijojau nepersistengt.

QUOTE(jalka @ 2012 05 29, 13:39)
tute28-FANTASTIKA wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif
Atsakyti
O tai grožybių pridėjot thumbup.gif thumbup.gif
Apie pelargonijas aš visai neseniai dar galvojau, kad "nieko blatno"- bet teko nuomonę pakeist 4u.gif Našlaitinių kolekcija- nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
va va..man visad pelargonijos buvo-bobuciu geles...
apsilankius siame forume,nuomuone kardinaliai pasikeite doh.gif dabar jau galvoju-be reikalo cia lindau lotuliukas.gif nes susirgau nepagydomai
Atsakyti
Mano vaikai jas smirdukėmis vadina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 05 29, 13:36)
Pernykstes mano kompaktines zydi kaip isproteje thumbup.gif

QUOTE(tute28 @ 2012 05 29, 15:23)
Sveikutės. Esu tyli jūsų grožių stebėtoja  wub.gif  Kad jau mane jūsų žiedeliai džiugina akį, tai įdedu ir savo kelis... Nieko blatno, bet paįvairinimui  biggrin.gif

Labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Elar @ 2012 05 29, 13:36)
Pernykstes mano kompaktines zydi kaip isproteje thumbup.gif

kokia nuostabi kompozicija wub.gif

QUOTE(tute28 @ 2012 05 29, 15:23)
Sveikutės. Esu tyli jūsų grožių stebėtoja  wub.gif  Kad jau mane jūsų žiedeliai džiugina akį, tai įdedu ir savo kelis... Nieko blatno, bet paįvairinimui  biggrin.gif

kokie grožiai wub.gif

žiūriu daug kas švedžių turit ir sėkmingai auginat thumbup.gif mano paskutinioji pasimirė per žiemą doh.gif bet aš ir su lietuvaitėm sunkiai susišneku hihihi.gif šiemet kukliai turiu, tik vieną didelį vazoną su klasikine kompozicija, raudonos kompaktinės ir šlamutis biggrin.gif bet tai va, apsilankai čia temoj ir jau mintyse planuoji, kur dar kokį vazonėlį pasistatyt bus galima lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=jalka,2012 05 29, 17:10]
va va..man visad pelargonijos buvo-bobuciu geles...
bet ir vadindavo,kiek as prisimenu,ne palergonijom,o Muskatoliais.dabar palergonijom patapo smile.gif .myliu ir as sias grazuoles wub.gif
Atsakyti
o mano isvis dar nei vien nezydi... verysad.gif nesuprantu kas joms cia pasidare...
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 05 29, 12:36)
Pernykstes mano kompaktines zydi kaip isproteje thumbup.gif (cia 2 isodintos)

Graži,išgalvota,vnž..čia jau ne tep-lep sumesta thumbup.gif
Nusipirkau pelargoniįa,ar ne našlaitine tik.Pasirodysim. ax.gif
Atsakyti
Šio ryto vaizdai:
user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti