Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(karosimi @ 2012 06 05, 10:32)
pas mane siu metine irgi tokia pati naujoke yra,pradzioje gausiai zydejo,o dabar keli ziedai belike o nauju pumpuru nematyti. nesuprantu ir trasu gauna pakankamai. verysad.gif

Gal kartais persodinot žydinčią, tai dabar adaptuojasi? rolleyes.gif

QUOTE(Ex @ 2012 06 05, 10:34)
Sėdžiu dabar ir žiūriu ar mano mielosios smirdės kojų nekrato..  biggrin.gif

Ex, jusų komentarai bigsmile.gif man dažnai pakelia nuotaiką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2012 06 05, 11:08)
Ne, čia ne švedaitė. Švedaičių neturiu. Šita pernai atkeliavo  iš Anglijos.

Aisku 4u.gif Labai grazi wub.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš savo turtą. Čia mano pelargonijų "medis". Dar mažokai kažkaip šiemet žiedų. Ar čia šaltas oras kaltas, ar nepatręšiu pakankamai. Ištisai lijo, laistyti nereikia, tai ir napasitręšia gal. O kaip prisimenu, kaip pernai žydėjo, oj, jo, joi.... net saldu daros. bet gal dar sulauksiu.

user posted image
Atsakyti
Švedukės dar nežydi, tai džiaugiuosi šiomis smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 05, 10:34)
Sėdžiu dabar ir žiūriu ar mano mielosios smirdės kojų nekrato..  biggrin.gif

Palik tu jas ramybėj, anos gėdinsis ką nors daryt, kai prievaizdas akių nenuleidžia cool.gif

QUOTE(jediara @ 2012 06 05, 20:34)
džiaugiuosi šiomis

Pirmoji labai įdomiai paraičius žiedlapius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 05, 22:14)

Pirmoji labai įdomiai paraičius žiedlapius  wub.gif

Ačiū 4u.gif , tik foto buvo kitokios spalvos unsure.gif
Atsakyti
Nuostabios, labai gražu, Jediara thumbup.gif
Atsakyti
Prisijungsiu prie jusu merginos 4u.gif Gal neaktyviai, nes nelabai turiu laiko prie kompiuterio sedet, bet pasyviai tai tikrai bigsmile.gif Pelargonijos yra vienintles geles, kurias megstu, nes paprasciausiai jos yra vienintles, kurios nenudziusta/ nenupuva ar kitaip nemirsta doh.gif ne kokia is manes geliu priziuretoja nekokia verysad.gif unsure.gif tai va, man patinka, kad joms salyginai nereikia daug prieziuros ir kad jos nelepios (nors gal ir yra kokiu lepiu pelargonijos rusiu g.gif Kol gyvenau LT drauges is manes juokdavosi, kad auginu pensininkiu geles, bet man vienodai rolleyes.gif Turejau tokia ryskiai raudonais ziedais viena, o kita ryskiais ruzavais bigsmile.gif Dabar UK irgi galvoju nusipirkt pelargoniju, bet klausimas ar jos cia augs namie, kai saules cia mazai ir lija pastoviai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstynka @ 2012 06 05, 11:20)
Gal kartais persodinot žydinčią, tai dabar adaptuojasi?  rolleyes.gif
Ex, jusų komentarai  bigsmile.gif  man dažnai pakelia nuotaiką  bigsmile.gif

Taip persodinau zydincia. bet nebepamenu kiek laiko ji pas mane nu menuo tai tikrai.gal jau per ilgas laikas adaptacijai g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 06 06, 07:56)
Taip persodinau zydincia. bet nebepamenu kiek laiko ji pas mane nu menuo tai tikrai.gal jau per ilgas laikas adaptacijai g.gif

4u.gif Va čia iš pirmosios temos žinutės:

QUOTE(Partizanė @ 2012 05 01, 22:31)
dar detalė žiemojančioms - pavasarį jas reikia persodint gan anksti- nes augalai suaugę, tuoj pat krauna pumpurus - persodinus jie nudžiūna, nubyra...Protinga būtų neleist žydėt nuo sausio vidurio iki vasario galo, tada persodinti kovo pradžioje ir tegul prigyja, ir tegul žydi...Kol sukraus žiedus, bus ir balandžio pradžia...tuo tarpu jei persodinsite balandžio pr, nusikels žydėjimas...Tas pats galioja ir pirktiems daigeliams su jau sukrautais žiedais - prekybininkų triukas - pasodinsite ir nebus žiedų - nubyrės. Ne veltui balandžio gale pelargonijų dideli daigai su akcijom ..nes žiedai gerokai vėliau būna, jau įvasarojus.

Atsakyti
aisku labai aciukas.
Atsakyti
Orange Bud

user posted image

dar viena žydi kažkuri iš rožinių, bet mažas žiedynas, nėr ką rodyt
Atsakyti