Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(Elar @ 2012 06 25, 18:21)
Va,prisiminiau apie savo Pink Sybil  doh.gif 
Sakiau, kad Senukai turbut neapgavo, bet vistik klydau... Mano pirkta Pink Sybil pavirto Purple Sybil  tongue.gif  Pirkau 4 Purple ir 1 Pink, o turiu visas 5 Purple  cool.gif .

uf, kaip nepasisekė, saviškes žadu laikyt per žiemą. Tikrai norėsiu ir kitą sezoną pasipuošt. Kai sekantį kartą nuvyksiu, padarysiu nuotraukų, tikrai vertos jos bigsmile.gif

QUOTE(Neili @ 2012 06 26, 12:31)
Prasideda žydėjimas  smile.gif

pagaliau thumbup.gif

QUOTE(jediara @ 2012 06 26, 14:47)
Nesinervink, ten viskas photoshopu gerokai pagrąžinta  mirksiukas.gif

tai, kad jos rimtai labai jau į rožiažiedes panašios, gana ilgai išlaiko mažų rožyčių forma. Nefotošopinta
user posted image
user posted image

QUOTE(jalka @ 2012 06 26, 17:01)
as savo vazonus ryte spejau pakist po stogu....nes sitoks vejas...ir taip pliaupia..isplake butu gelytes...

nu va, o aš kaip tik sukėliau ten, kur natūraliai palaistytų - savaitgalį pagaliau susitvarkiau pastatomus vazonus, tai labai labai reikia, kad permirktų su visais vazonais bigsmile.gif
Atsakyti
Mano raudonlape amarai uzpuole help.gif kazkur skaiciau fairy padeda..pasidariau putu nuploviau...jei nepades teks griebtis actaros....
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 26, 18:27)
uf, kaip nepasisekė, saviškes žadu laikyt per žiemą. Tikrai norėsiu ir kitą sezoną pasipuošt. Kai sekantį kartą nuvyksiu, padarysiu nuotraukų, tikrai vertos jos  bigsmile.gif

nu doh.gif tikrai nepasiseke. Pink man ir labiau tiktu spalviskai. Reikia nusipirkt gal kokia viena dabar ir pasidauginti. Jei issilaikys per ziema, tai kitamet bus vistiek gal didesnes, nei pavasari perkami daigeliai. As visas bandysiu laikyti per ziema.

QUOTE(jalka @ 2012 06 26, 20:19)
Mano raudonlape amarai uzpuole help.gif  kazkur skaiciau fairy padeda..pasidariau putu nuploviau...jei nepades teks griebtis actaros....

doh.gif o mano slamucius balkone jie uzpuole, salia pelargoniju dar neapspite. Visur jie: ir braskes puola, ir obelis sad.gif Zalio muilo negavau pirkti-girdejau kad su juo galima.
Atsakyti
Bet kiek skirtingų spalvų išmeta su tuo pačiu pavadinimu doh.gif blink.gif Net mano oranžinė tilptų į purple
https://www.google.l...s...024&bih=571
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 26 birželio 2012 - 20:02
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 25, 17:43)

Juračiuks, Krialda, Elar - nugi jau labai labai  wub.gif

AČIŪ, TIEK IR TETURIU JŲ Vis žvalgausi gražesnių , bet nerandu -jau visas išpirko pajūry ax.gif . Nieko po truputį . O žiemą jas namo reik parnešt?. Lauke pasodinau, galvoju juk išaugs labai, o kaip po to į vazonus sugrūst g.gif Gal kvailai klausiu, bet..
Atsakyti
O mano pelargonijos svyrancios visai kazkokios negrazios sad.gif Lapai apdziuve,pagelte,smulkus sad.gif Graudus vaizdelis... Gal as kazko joms nedadarau. Vandens lyg pakanka, kartais patresiu.. Nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 06 27, 09:19)
O mano pelargonijos svyrancios visai kazkokios negrazios sad.gif Lapai apdziuve,pagelte,smulkus sad.gif Graudus vaizdelis... Gal as kazko joms nedadarau. Vandens lyg pakanka, kartais patresiu.. Nesuprantu

gal per daug vandens g.gif pabandykit gerai išdžiovinti o tik tada laistyti, kai toks oras pakanka į savaitę 1 kart palieti.
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2012 06 27, 10:02)
gal per daug vandens  g.gif pabandykit gerai išdžiovinti o tik tada laistyti, kai toks oras pakanka į savaitę 1 kart palieti.

Labai zinokit atsizvelgiu i orus, nelaistau, kai tiek lietaus...zinau, kad joms daug vandens nereikia...nesuprantu. Vis galvoju,gal del to,kad pirmu metu
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 06 27, 10:37)
Labai zinokit atsizvelgiu i orus, nelaistau, kai tiek lietaus...zinau, kad joms daug vandens nereikia...nesuprantu. Vis galvoju,gal del to,kad pirmu metu

metai čia įtakos mažiausiai turi, kažko joms trūksta ar per daug, geriausiai foto būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 26, 18:27)
Nefotošopinta

AAAAAAAA!!!!!!!.... bijau.gif jau kOoOkia spavAAAAA.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, uzsakinejau pelargoniju ir dabar suzinojau bloga zynia nebesiuncia ju tiesiog cry.gif cry.gif cry.gif .gal kas turit flenciuku obelziedziu,rozeziedziu. labai jau man mirtinai reikia blush2.gif
Atsakyti
Karosimi, iš kur nebesiunčia?

mano švedės pradeda žydėti,
Swanland Pink:

user posted image

Millfield Gem:

user posted image
Atsakyti