Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

Labai gražūs žiedai thumbup.gif
Sakykit ar svyrančias irgi galima dauginti iš šakelių kaip aprašyta 1 psl? Mama sode turi, tai man jos labai patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 04 liepos 2012 - 15:46
QUOTE(kaktuselis @ 2012 07 04, 15:31)
Labai gražūs žiedai  thumbup.gif
Sakykit  ar svyrančias irgi galima dauginti iš šakelių kaip aprašyta 1 psl? Mama sode turi, tai man jos labai patiko  ax.gif

galima
Atsakyti
tai zinoma kad galima. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 07 04, 15:50)

QUOTE(karosimi @ 2012 07 04, 15:50)
tai zinoma kad galima. mirksiukas.gif

Ar irgi reikia rugpjucio men nulauzus sakele i zeme ikisti? O ar reik stiklainiuku uzvosti? g.gif
Tiesa dar vienas klausimas ar jus is karto i lovelius sodinat ar paskui vasara persodinat?
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2012 07 04, 20:14)
Ar irgi reikia rugpjucio men nulauzus sakele i zeme ikisti? O ar reik stiklainiuku uzvosti?  g.gif
Tiesa  dar vienas klausimas ar jus is karto i lovelius sodinat ar paskui vasara persodinat?

as tai ir dabar jei koki flenciuka gaunu tai i zeme ikisu ir ta vazoneli siltnamyje laikau,bet kazkaip ilgai pas mane kol sakneles isleidzia. va pavasari ant palanges vandenyje laikiau tai nenorejo saknytes listi,bet kai i zeme ir i siltnami nunesiau tai greitai isleido. gal vasara negerai dauginti. nezinau kaip kitos gal ka patars.
Atsakyti
user posted image
Ožkos,nežydejo visą birželį visiškai,dabar urmu,paskui,matomai,pavargs ir ilsesis....Keistokostos pelargonijos su palyginti velyvu žydejimu g.gif
user posted imageuser posted image
kad nebūtų per mažai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 04 liepos 2012 - 21:22
Labai veslios grazios gelytes thumbup.gif
Atsakyti
Na, jei ir ožkos- tai labai labai labai thumbup.gif nieks tokių ožkų neatsisakytų thumbup.gif
Tiesiog tobula thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 07 04, 22:19)
Ožkos,nežydejo visą birželį visiškai,dabar urmu,paskui,matomai,pavargs ir ilsesis....Keistokostos pelargonijos su palyginti velyvu žydejimu g.gif

o siaaaube, tos pirmosios tai iskvaist galima thumbup.gif Kelios ten jos susodintos? Ir kuo tresi, kad ziedu sitiek?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 07 04, 22:19)
Ožkos,nežydejo visą birželį visiškai,dabar urmu,paskui,matomai,pavargs ir ilsesis....

swoon.gif
pas mane tai tik svajonėse taip gėlės žydi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 07 04, 20:19)

Amarrile, pritrenkei su šitiek žiedų swoon.gif swoon.gif swoon.gif nuostabu!!!!! Iš tiesų kuom tų jas laistai, kad šitaip žydi?
Atsakyti
Na pasakiški Jūsų pelargonijų žiedai thumbup.gif wub.gif wub.gif

Ir aš džiaugiuosi šiemet pasipuošusi balkoną pelargonijomis ax.gif :
Bergpalais (lašišinė):
user posted image
Ungarisk Appleblossom:
user posted image
Pink Sybil:
user posted image
Atsakyti