Įkraunama...
Įkraunama...

Smegenų sukrėtimas šuniui

Kaimyno laukia linčo teismas

Nedarykite kvailysčių.

- Parašot skundą policijai.
- Šuns kūną atiduodate skrodimui ir prašote veterinarų išvadų
- ...toliau užsikuria teisinė mašina.

Jei imsitės Linč'o teismo, - patys, realiai būdami nukentėję, liksite kalti.
Atsakyti
Užjaučiu.Kaip baisu.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 05 02, 15:40)
numirė mano šuo... geriausias draugas. Tris gilūs atodusiai ir dingo gyvybė. verysad.gif

Kaimyno laukia linčo teismas

geriausias draugas, o leidot kankintis net tris dienas.. doh.gif gaila šuns..

Atsakyti

Neverta priekaištauti, buvo kaip buvo, gaila , labai gaila šunyčio ir šeimininkų.....ir kaip gimsta tokie bestijos ant žemės, aš į šūdą tiesiogiai nekiščiau rankų, ilgai gali dvokt, bet apkartinčiau tam išgamai gyvenimą.....
Atsakyti
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 05 02, 16:47)
Nedarykite kvailysčių.

- Parašot skundą policijai.
- Šuns kūną atiduodate skrodimui ir prašote veterinarų išvadų
- ...toliau užsikuria teisinė mašina.

Jei imsitės Linč'o teismo, - patys, realiai būdami nukentėję, liksite kalti.

Juokaujat? Bus koks nepakaltinamas. O akis už akį labai geras variantas, kai jo beveik pasaulyje nebėra, tai turime pilna išgamų.
Atsakyti
Visas pasaulis baisus, tik aš vienas toks geras...

Šaukštai po pietų, moralai nereikalingi, bet ... Labai greit esam linkę kažką pasmerkti, vadovautis emocijomis. Žmogus tvirtai įsitikinęs, kad kaimynas šunį nuskriaudė. Bet ar tikrai tai jo darbas? Šeimininkas savo mirusį šunį draugu vadina, o tris dienas nesugebėjo pagalbos suteikti. Bet kuriuo atveju dėl visko kaltas žmogus, o kentėti tenka gyvūnams.
Atsakyti
Nesuprantu tokiu seiminku, kurie po pirmo pasikesinimo i suni nieko nedare. Po antro ne pas veterinara veze, o i SM raso, laukia 3 dienas, mano suniui taip butu tai su dviraciu nuvesciau ir peskom ant ranku nunesciau, kad geriausias draugas isgyventu, jis jums buvo istikimas draugas, o jus tesugebejot paprasyt, kad kazkas pavezetu iki veterinaro, o tokiai galimybei neatsiradus sedejot ir lauket stebuklo?
Tesiilsi ramybeje, gaila sunelio.
Atsakyti
Per gyvenimą mačiau visko, šunys susipjauna,susižeidžia, įkanda viens kitam, tuo ir baigias, žaizdas išsilaižo. Bet tas paskutinis sužeidimas gan miglotas. Pirmas dvi dienas šuo dar vaikščiojo, lakė vandenį. Jau nekartą šuo išgijo po tokios būklės. Tačiau jau šiandien pasimatė simptomas, kuris parodė, kad šuniui sutrenktos smegenys- jis vėmė, ko nebuvo pirmas dvi dienas. Veterinaras šiandien apžiūrėjęs pasakė, kad jokių lūžimų nėra, o smegenų sukrėtimas šiaip pasireiškia momentaliai. Matyt tai išsivystė lėtiškai.

Na o internete galima rasti netgi geresnių patarimų, nei duoda gydytojas, ar šiuo atveju, veterinaras,tai dėl to aš ir ieškojau info internete.

Kažin kaip galima pasirūpint greita pagalba, kai gyveni vienkiemyje, bepigu sakyt, kad ant rankų nuneščiau iki veterinaro, bet aplinkybės kitokios. Kai gyveni atokiai, tai pačiam reikia suktis iš padėties, jau daug kartų buvom išsisukę. Laukuose gyvenantis šuo daugiau iššūkių gyvenime turi, nei tas kuris visas savo dieneles praleidžia miesto bute.

Na o dėl kaimyno, tai parašysiu pareiškimą policijai, šuns skrodimo nedarysim, jau palaidotas. Tas kaimynas apskritai šunis laiko nereikšmingomis šiukšlėmis, pats viena kart man liepė mest akmenį į jo šunį, kai jis mane užpuolė važiuojant dviračiu. O su juo ginčytis, kažką jam sakyt net neverta... daug durnas pilietis jis yra. Daug metų mes nesutariam.

Tiesa, jo šunys naglai pastoviai ateina pas mus paėst ant kiemo iš mūsų šuns indo, jie pastoviai nepamaitinti, alkani. Su juo aš jau kalbėjau apie tai, liepiau prisirišt šunis, kad nesivalkiotų. O tas kaip visada - aš nieko nemačiau, nieko nežinau, tu neįrodysi... žodžių geriausia be kalbų imtis veiksmų.

Atsakyti
Darot nuotraukas, filmuojat. Gi neateina tie šunys kaip vaiduokliai. Jei nebus įrodymų, tai tebus jūsų žodžiai prieš jo žodžius. O kadangi jūsų būsena bus daug jausmingesnė ir ne tokia šalta ar apgalvota, atrodys keistai. Bus galima daryt prielaidą, kad jūsų neprižiūrėtas palaidas šuo kažkur susižeidė, o jūs tiesiog ieškot kaltų. Skrodimo nėra, pareiškimo dėl ankstesnių užpuolimų nėra, įrodymų dėl jūsų nesutarimų taip pat...

Šunį pas veterinarą nuvežt vienaip ar kitaip galima. Ir nereikia čia kaltint aplinkybių. Juk jei nelaimė būtų pačiam, tai važiuotumėt kažkaip. Kažkas nuvežtų ar pan. Nesam gi tokie izoliuoti nuo visuomenės. Galų gale yra taxi paslaugos...

Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 05 02, 23:28)
... Jau nekartą šuo išgijo po tokios būklės. ....
Sakote jis buvo jusu draugas, o gyveno tokiomis salygomis, kad nuolat buvo zalojamas?
Na o internete galima rasti netgi geresnių patarimų, nei duoda gydytojas, ar šiuo atveju, veterinaras,tai dėl to aš ir ieškojau info internete.
Na ir kaip pasiseke surasti? Suo neisgyveno, butumet ne internete ieskoje informacijos, o dave veterinaro apziurai greiciausiai situacija butu pakrypusi kita linkme.

Kažin kaip galima pasirūpint greita pagalba, kai gyveni vienkiemyje Daugelis zmoniu gyvena vienkiemiuose, bet tai nereiskia, kad esat izoliuoti, galu gale ne aliaskos jurtoje gyvenate.

užpuolė važiuojant dviračiu. Dvirati turit, vaziuot mokat, 25km nera taip daug, ne ziema per pusnis nereik vaziuot.

Nekaltinkit aplinkybiu, esat kalti tik jus, kad tinkamai nepasirupinot savo augintiniu. Galu gale interneta turit, reikejo pasieskot kitu veterinaru, kurie butu atvyke i vieta. Negalima tokiems zmonems gyvunu laikyt jokiu budu!
Atsakyti
Gaila, bet Gedo512 situacija yra gana realus dabartinio kaimo vaizdelis. As per daug nepamokslausiu apie tai kad net jei suo susizeidzia ne mirtinai nebutina leist jam kankintis kad pats issilaizytu o galima padet, isvalyt zaizda, patept antibiotiniu tepalu arba Visnevskiu, taip zaizda uzgis greiciau ir nereiks kantintis. Juk ir zmonem susirgus galima gulet lovoj ir laukt kol pasveiksim, bet ne - keliaujam pas gydytojus.
Deja, manau kad geriausias scenarijus tokiam kaimynui rimtas pokalbis, tokio rimtumo kad bijotu ir artintis salia sodybos ir ilgai dar uzpakali skaudetu vien prisiminus ax.gif Tada prisimins ir sunis pririst.
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 05 02, 22:28)
... žodžių geriausia be kalbų imtis veiksmų.

Jūs visu 100 procentų tikri, kad tai tikrai jūsų kaimyno darbas? Jis gali būti kokio tik nori bjaurumo žmogumi, bet tai vis tiek neįrodo jo kaltės. Jei jūsų šuo lakstė palaidas, jis galėjo nukentėti ne tik nuo to žmogaus. Įvykdę, kaip sakote - linčo teismą, jūs būsite visiškai ramios sąžinės, kad esate teisūs? Aš suprantu kaip skaudu, pikta, koks beviltiškumas turėtų imti, bet kol kaltė neįrodyta - nekaltas.
O ką reiškia gyventi vienkiemyje, neturint automobilio, tais laikais ir mobilaus bei interneto - žinom, teko. Ale ištikus bėdai vertėmės per galvą ir darėm viską. Pagalbos rasti įmanoma. Pasaulyje ne vien blogi žmonės mus supa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 02 gegužės 2012 - 22:41