Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(irena1987 @ 2012 05 11, 08:10)
sveikos merginos . siryt mano bt smarkiai soktelejo 36.9 tai kaip supratau O ivyko vakar . ? visas dienas pries tau laikesi 36.5. vakar ir pilva skaudejo , o nugaros taip maude , kad pastoveti negalejau sad.gif tai negi cia tokie O pozymiai ?

Gali būti. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristote87 @ 2012 05 11, 11:16)
Sveikos mergaites, norejau paklausti ar gali buti, kad siandien man ovuliacija? nes ir iskyros TOS, o ir temperatura truputi pakilo, kiausides maudzia jau nuo vakar... su temperaturos matavimu as nauja dar tai nezinau kaip ten buna, ar po O sokteli ji ar per? Ar gali buti, kad vakar ji ivyko?  blush2.gif

My Ovulation Chart

Temperatūra pašoksta PO ovuliacijos. Gali būti, kad vakar ji prasidėjo, o įvyko šiandien. Jigu rytoj bus BT šuolis - reiškis, tikrai šiandien ovuliuojate. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 11 gegužės 2012 - 12:21
QUOTE(dolzenka @ 2012 05 11, 11:47)
Šaunuolis vyras, kad domisi tokiais dalykais  thumbup.gif 
Pati ovuliacija vyksta tik kelias minutes, bet dar apie 24 valandas po ovuliacijos kiausšialąstė gali būti apvaisinta  smile.gif Taigi 1 arba 2 dienos po ovuliacijos moteris dar yra vaisinga  smile.gif O dar, jei manot kad jūsų O buvo 16 d., ND buvo atlikti 2 dienos iki O, o tai irgi turėtų teikti vilties, nes spermiukai moters organizve gyvybingi išlieka kelias dienas  smile.gif  Manau, kad jūsų ND buvo atlikti laiku, tad dabar viskas dievo valioje  4u.gif

vyras turbūt daugiau už mane apie tuos dalykus žino tongue.gif aš per daug išsiblaškius, jei ir perskaitau tai pamirštu, o paskui po dešimt kart to paties klausinėju doh.gif vyras perskaitė ir vedinę knyga apie vaikų planavima, sakė kad šie metai palankūs pradėti vaikus smile.gif na matysim, praeitame cikle ir tomis dienomis buvo ND na bet va ir nieko. Sutinku, jau anksčiau nepriplanuosi kada lemta tada o jei nelemta tai nelemta, žiūriu i visa tai pozityviai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvacioke1 @ 2012 05 11, 05:53)
NT nieko nerodo gal del to, kad mazas hormono kiekis  g.gif  4u.gif  Idek mums paziureti savo testuka  ax.gif

ismeciau merginos zinokit lauk,nes negaliu,pasidedu ir vel einu ziureti,ryte ismeciau su siukslem rolleyes.gif parejus katik is darbelio pasidariau bet ta ne jautru net nezinau kiem mIU ten,bet tas nejautrus tai liktais matosi kaskas doh.gif bet as manau kad mano O veliau ivyko ne FF nubreze linija tevu darzeli dar vedu grafikeli,tai O 3d.veliau rodo,na ryt ryte ziuresiu temp.
Atsakyti
Keliauju toliau kalnais- pakalnėm biggrin.gif Šis ciklas pats keisčiausias iš visų matuotų g.gif
grafikelis
Dabar susimasčiau kaip traktuoti tokį O testuką kaip teigiama, ar neigiamą g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2012 05 11, 14:02)
Keliauju toliau kalnais- pakalnėm  biggrin.gif  Šis ciklas pats keisčiausias iš visų matuotų  g.gif
grafikelis
Dabar susimasčiau kaip traktuoti tokį O testuką kaip teigiama, ar neigiamą  g.gif
user posted image

as toki uzsaitau teigiama mirksiukas.gif
Atsakyti
Tada bandysim įsivaizduot kad teigiamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2012 05 11, 14:07)
Tada bandysim įsivaizduot kad teigiamas  biggrin.gif

manau tikrai teigiamas,kokio jautrumo jis?
Atsakyti
QUOTE(renata&raldas @ 2012 05 11, 17:09)
manau tikrai teigiamas,kokio jautrumo jis?

20 mIu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2012 05 11, 15:02)
Keliauju toliau kalnais- pakalnėm  biggrin.gif  Šis ciklas pats keisčiausias iš visų matuotų  g.gif
grafikelis
Dabar susimasčiau kaip traktuoti tokį O testuką kaip teigiama, ar neigiamą  g.gif
user posted image

Na, mano nuomone tai jis dar ne teigiamas! Juosteliu ryskumas skiriasi, ne daug, bet skiriasi. Teigiamas OT, tai kai kontroline juostele ryskesne uz testine, arba jos abi vienodo ryskumo. Pabandyk ryt pasidaryt OT, gal bus ryskesne antra juostele. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Junona*: 11 gegužės 2012 - 16:34
QUOTE(renata&raldas @ 2012 05 11, 14:00)
ismeciau merginos zinokit lauk,nes negaliu,pasidedu ir vel einu ziureti,ryte ismeciau su siukslem  rolleyes.gif  parejus katik is darbelio pasidariau bet ta ne jautru net nezinau kiem mIU ten,bet tas nejautrus tai liktais matosi kaskas  doh.gif  bet  as manau kad mano O veliau ivyko ne FF nubreze linija tevu darzeli dar vedu grafikeli,tai O 3d.veliau rodo,na ryt ryte ziuresiu temp.

laukiu testuku 10mMIU is interneto uzsisakiau, gal rytoj atsius, ir pasidariusi jai Rodys kaska butinai ikelsiu foto, bet 15 DPO kaip ir turetu rodyti riskokai jai yra nestuke.gif FF puslapi prisiziurejau NT nuotraukyciu tai kitom 9 DPO rodo gan ryskia antra juoste. Viltis mirsta paskutine rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2012 05 11, 17:02)
grafikelis

Testas neigiamas. Rytoj pasidarykite dar vieną - jeigu bus jau blankesnė antra juostelė, tuomet reiktų manyti, kad LH pikas buvo tarp šio ir būsimo testų, jeigu bus ryškesnis - patarčiau daryti toliau, kol antra juostelė ims blankti. 4u.gif

Pagal grafiką matau, kad vakar nedarytas buvo testas. Gali būti, kad teigiama jis buvo vakar, o dabar - blanksta. Žodžiu, reikėtų pasidaryti dar bent vieną testą, ir bus matyt, ar LH eina didyn, ar mažyn dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 11 gegužės 2012 - 17:02
Sveikutes, uzejau pasidomieti, kaip jums sekasi mergaites? As si menesi nusprendziau perdaug nesigilinti i pastojimo tema, neieskoti simptomu ir panasiai, ir pradingo mano stresas, ir nebepikina, ir nugara ir pilvas neskauda. Pradejau daugiau laiko skirti vyrui, o ne info paieskai apie nestuma. Db gyvenimas yra grazus. mirksiukas.gif BT aisku matoju ir LH testukus pora padariau, siandiena teigiamas:

user posted image

Visas myliu, sekmes si menesi mums. 4u.gif
Atsakyti