Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Aciu visoms merginoms uz nuomone 4u.gif wub.gif
Siandien po biskiuka kylu i virsu, BT 36,7 ax.gif
Papildyta:
QUOTE(San* @ 2012 05 13, 21:58)
O būna taip kad 12DPO bet  NT testas nerodo? anksti dar ar nėra ko tikėtis jau?

Buna visko. Gali nerodyti NT del mazo hormonu kiekio. Tokiu atveju geriausia daryti kraujo tyrima, jis tikrai parodys visa tiesa smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Grafikas

Vis dar lieku prie 37C,mmm jau vėluoja 2 dienas.Kaip ant adatų sėdžiu,jau ir prisisapnavo visokių sapnų per tą nežinomybę. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 05 14, 11:35)
Sveikutės  4u.gif  Grafikas

Vis dar lieku prie 37C,mmm jau vėluoja 2 dienas.Kaip ant adatų sėdžiu,jau ir prisisapnavo visokių sapnų per tą nežinomybę.  unsure.gif

Ai gal laikas NT jau gadint? ax.gif mažiau ko nervuotis butu tongue.gif lauksim mirksiukas.gif
Na o aš drebiausi jau šiandien doh.gif nieko, kitas ciklas bus sėkmingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimoji1 @ 2012 05 14, 10:39)
Ai gal laikas NT jau gadint?  ax.gif  mažiau ko nervuotis butu  tongue.gif  lauksim  mirksiukas.gif
Na o aš drebiausi jau šiandien  doh.gif  nieko, kitas ciklas bus sėkmingas  biggrin.gif

Vakar NT neigiamas,na bentjau aš nematau jokio vaiduokliuko blink.gif o šiandien jau nebegadinau,teks palaukt dar tada g.gif Šiandien prisižiūrėjau FertilityFriend teigiamus NT,šakes man atrodo ne visi ten teigiami.
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 05 14, 12:33)
Vakar NT neigiamas,na bentjau aš nematau jokio vaiduokliuko  blink.gif o šiandien jau nebegadinau,teks palaukt dar tada  g.gif  Šiandien prisižiūrėjau FertilityFriend teigiamus NT,šakes man atrodo ne visi ten teigiami.

Šiaip turėtų vaiduokliuot jau, vėluojant mmm g.gif Bet kartais tiesiog šlapime pasitaiko mažiau HCG. Pabandyk negerti skysčių iš vakaro ir darytis testą ryte.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 14, 15:10)
Šiaip turėtų vaiduokliuot jau, vėluojant mmm  g.gif  Bet kartais tiesiog šlapime pasitaiko mažiau HCG. Pabandyk negerti skysčių iš vakaro ir darytis testą ryte.

Gerai,taip padarysiu. Rytoj ryte vėl padarysiu dar vieną testą. (.)(.) išsipūtę,bet pilvo apačios nemaudžia visai,jaučiuos taip kaip paprasta dieną. g.gif Dar norėjau visų pasiteirauti apie išskyras ,pvz man prieš mmm,būna jos tokios watery,balzganos,o šį kartą sausa visiškai.O kokios jos būna kai jau laukies?Gal kas pastebėjo? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, o as laukiu dar kol linijas nubres, bet turbut vakar ovuliavau... g.gif
My Ovulation Chart
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2012 05 14, 17:38)
Sveikos, o as laukiu dar kol linijas nubres, bet turbut vakar ovuliavau...  g.gif
My Ovulation Chart

Arba vakar arba šiandien, bet manau vakar buvo O thumbup.gif
Atsakyti
cia turbut tas tikrasis O suolis http://tevu-darzelis...982@12050113072 tikiuos sis menuo bus laimingas 4u.gif linkiu ir jum visom 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kristote87 @ 2012 05 14, 14:38)
Sveikos, o as laukiu dar kol linijas nubres, bet turbut vakar ovuliavau...  g.gif
My Ovulation Chart

vau, tai mes kartu ovuliavom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunele19 @ 2012 05 14, 20:13)

vau, tai mes kartu ovuliavom lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif na tai reikia tiketis ir laukti smile.gif kartu smagiau biggrin.gif
Atsakyti
o aš kolkas kylu.. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 14 gegužės 2012 - 19:33
QUOTE(mylimoji1 @ 2012 05 14, 18:27)
Arba vakar arba šiandien, bet manau vakar buvo O  thumbup.gif

saunu! smile.gif visi maloniausi darbai "nudirbti" belieka laukti dar malonesniu rezultatu smile.gif
Atsakyti