QUOTE(San* @ 2012 05 16, 09:22)
Grafikas

Norėjau ateiti su gerom žiniom bet va vėl su blogom
šiandien ryte 4h prasidėjo nežmoniški pilvo skausmai,iš skausmo net atsikėliau,ir dvi valandas kentėjau skausmus nes ant tuščio skrandžio negaliu gerti vaistų,tai vos išlipus iš lovos supykino ir tiek vėmiau ''nieką'' kad šakės,tiek užtampė kad ojoj..

ir atėjo mano mmm su tokiu griausmu. Grafikas tikrai tiksliai buvo nustatęs mmm dieną,tik niekaip nesuprantu kodėl jai niekada per 1 metus nebuvo 16 dieną.
Jatus taip bijau kad negalim turėt vaikų

bet tokias mintis turiu vyti šalin.
Jau galvoju nebematuot nei BT,nei jokių OT,tiesiog negalvoti ir mėgautis gyvenimu,nes kai kiekvieną kartą pamatau ciklo pabaigoje BT 37C vis galvoju gal užkibo žirniukas,imu testą o ten vėl šnipštas. Per daug skaudu,čia dedi dedi viltis,o gal.. ir nieko.
Na nieko tikiu ateis ir man ir jums visoms ta ilgai laukta diena kai visos išvysim
II[B] ir po 9 mėn supuosim leliuką.Sėkmės mergaites
jo isivaizduoju kaip jautiesi

bet kazi kodel taip pykino ? ir skaudejo

mane irgi buvo pradeje pykint ir dar dabar papykina kartais po O tai visada mintis kirba jog pastojau nors tai neimanom BUTU per greitai

dabar pasakiau sau , kad matuosiu anksciausiai 12 dpO nieko nezinau

linkiiu ir tau to paties
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 16, 13:34)
Tai niekas to ir nelaiko darbu. bet įsivaizduok, grįžta vyras namo apie 23 val. (iš namų išėjęs 9 ryto!) - vakarienę vangiai kramsnoja, apatiškai lovos žvilgnsiu ieško...

Net ir tokiom sąlygom - žinoma, tai malonumas, nes, kai jau užsivedi, nuovargis taip nejuntamas, vis viena gera dviese. Bet kad nėra to savaiminio noro pulti "išdykauti" po tokio ilgo darbadienio - yra visiškai natūralu.
Tavo vyras irgi nebepastrikaliotų, jeigu kokis porą mėn. iš eilės iki išnaktų dirbtų be išeiginių. Aišku, ne kasdien iki išnaktų dirba. Būna tokių švenčių, kad sekmadienį kokią 20 val. jau baigia, arba netgi turėjome laisvą šeštadienį! Bet didelis darbo krūvis nualina, ir nieko čia nepadarysi.
pas mus irgi panasiai ir plius vyras dirba fizini darba ir gan sunku

tai pasiskaiciuoju vaisingas dienas ir vilioju , gundau

tai tada viskas ok ir is meiles

bet buna, kad lauzosi , tada sakau, kad vardan vaiko

tada irgi meile tryksta
Papildyta:
manau , kad uztaikem
http://tevu-darzelis...982@12050113072 kaip jus manot?