Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(jurmarta @ 2012 05 16, 16:43)
kaip gerai,kad jus visi ir visos tokie seksualus! thumbup.gif Mes tokie buvom,kol vaiku daryt nepradejom...kai pradejom ne myletis,o "daryt" tada kada reikia,baigesi musu ND kaip malonumas ir prasidejo juodas darbas biggrin.gif ..mano vyras isgirdes,kad jau reikia tiesiog psichologiskai nebegali-istinka ji stabas lotuliukas.gif o ir as laukiu nesulaukiu,kai praeis tas vaisingas periodas ir nereiks daryt kasdien del to,kad reikia,o bus galima tada,kada nori smile.gif

Jurmarta, o kasdien ir nereikia! Sėklos kokybė blogės, mylintis kasdien! Kas antrą-kas dvi wink.gif Ir streso bus mažiau, ir tikimybė pastoti padidės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 16, 17:04)
Jurmarta, o kasdien ir nereikia! Sėklos kokybė blogės, mylintis kasdien! Kas antrą-kas dvi wink.gif Ir streso bus mažiau, ir tikimybė pastoti padidės  mirksiukas.gif

tai mes ta maratona varom tik per vaisingas dienas,siaip ne biggrin.gif ,bet va prasovem jei vakar buvo O,tai ND buvo tik uzvakar ir siandien,o jei mano vyro buozgalviai tinginiai ir vos kruta tai reik labai jau tiksliai O pagaut-nemanau,kad jie para isgyventu...
Atsakyti
QUOTE(Gyvacioke1 @ 2012 05 16, 16:42)
Na tada tikrai suprantama visa situacija. Pabandykit ryte "greituka", ryte vistiek daugiau jegu, nei vakare grizus po tiek daug darbo valandu  mirksiukas.gif  4u.gif

Na, rytiniai "greitukai" man būna visai negreiti, nes man reikia: prabusti, nusiprausti ir užsivesti, o tai atima tiek laiko, kad jau greituku tikrai nepavadinsi. Šiaip esu pelėda ir labai sunkiai keliuosi. blush2.gif

Mums geriausias metas yra nei ką tik prabudus, nei miego ruošiantis - pavakarę ar dieną.
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2012 05 16, 17:09)
tai mes ta maratona varom tik per vaisingas dienas,siaip ne biggrin.gif ,bet va prasovem jei vakar buvo O,tai ND buvo tik uzvakar ir siandien,o jei mano vyro buozgalviai tinginiai ir vos kruta tai reik labai jau tiksliai O pagaut-nemanau,kad jie para isgyventu...

Viską jūs pataikėt, nenuvertink buožgalvių, gyvybingi jie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 05 16, 17:09)

Siaip ND visai vietoje, jei O vakar, o ND uzvakar mirksiukas.gif Jei abejoji vyro buozgalviukais, tegul kokiu vitaminu pageria kur yra seleno, vitamino E, cinko, jie gerina vyru spermiukus, atstato ju uodegeles ir t.t smile.gif
Atsakyti

Viską jūs pataikėt, nenuvertink buožgalvių, gyvybingi jie mirksiukas.gif
[/quote]

aciu uz suteikta vilti 4u.gif einu pirkt dufastono ir lauksiu grafike implantacinio pakritimo biggrin.gif -bo sito grozio dar nesu savo grafikuos macius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyvacioke1 @ 2012 05 16, 17:26)
Siaip ND visai vietoje, jei O vakar, o ND uzvakar  mirksiukas.gif Jei abejoji vyro buozgalviukais, tegul kokiu vitaminu pageria kur yra seleno, vitamino E, cinko, jie gerina vyru spermiukus, atstato ju uodegeles ir t.t  smile.gif

gere l-carnitina,magni,dabar geria tribestana..zodziu pumpuoju kaip reikals..kiekis pas ji didiziulis,tik kad negreiti jie...per mazai tu A ir B....
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 05 16, 17:30)
gere l-carnitina,magni,dabar geria tribestana..zodziu pumpuoju kaip reikals..kiekis pas ji didiziulis,tik kad negreiti jie...per mazai tu A ir B....
Mano draugės buvo panaši situacija. Pastojo atostogų metu wink.gif Reikia geros savijautos, poilsio, gryno oro, gero maisto. wink.gif
Atsakyti
Sveikos visos planuojancios, na ir as pas jus ruosiuosi greitu laiku prisijungti,
Sekmadieni jau baigiu gydyma, sulaukiu mmm ir planuoju naturaliai pastoti,tad ir as pradesiu matuotis temperatura,nors esu visiskai zalia doh.gif ,tad jau nuo dabar imu viskuo kas susije su temp matavimu dometis.
Tad noreciau paklausti ar reikia savo grafikeli pasidaryti ar kur yra internete ir galima ji atsisviesti?
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 05 16, 09:22)
Grafikas

4u.gif  Norėjau ateiti su gerom žiniom bet va vėl su blogom  cry.gif
šiandien ryte 4h prasidėjo nežmoniški pilvo skausmai,iš skausmo net atsikėliau,ir dvi valandas kentėjau skausmus nes ant tuščio skrandžio negaliu gerti vaistų,tai vos išlipus iš lovos supykino ir tiek vėmiau ''nieką'' kad šakės,tiek užtampė kad ojoj..  wacko.gif
ir atėjo mano mmm su tokiu griausmu. Grafikas tikrai tiksliai buvo nustatęs mmm dieną,tik niekaip nesuprantu kodėl jai niekada per 1 metus nebuvo 16 dieną.  g.gif
Jatus taip bijau kad negalim turėt vaikų  cray.gif bet tokias mintis turiu vyti šalin.

Jau galvoju nebematuot nei BT,nei jokių OT,tiesiog negalvoti ir mėgautis gyvenimu,nes kai kiekvieną kartą pamatau ciklo pabaigoje BT 37C vis galvoju gal užkibo žirniukas,imu testą o ten vėl šnipštas. Per daug skaudu,čia dedi dedi viltis,o gal.. ir nieko.

Na nieko tikiu ateis ir man ir jums visoms ta ilgai laukta diena kai visos išvysim II[B] ir po 9 mėn supuosim leliuką.Sėkmės mergaites  4u.gif

jo isivaizduoju kaip jautiesi schmoll.gif bet kazi kodel taip pykino ? ir skaudejo doh.gif mane irgi buvo pradeje pykint ir dar dabar papykina kartais po O tai visada mintis kirba jog pastojau nors tai neimanom BUTU per greitai doh.gif dabar pasakiau sau , kad matuosiu anksciausiai 12 dpO nieko nezinau ax.gif linkiiu ir tau to paties 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 16, 13:34)
Tai niekas to ir nelaiko darbu. bet įsivaizduok, grįžta vyras namo apie 23 val. (iš namų išėjęs 9 ryto!) - vakarienę vangiai kramsnoja, apatiškai lovos žvilgnsiu ieško... smile.gif Net ir tokiom sąlygom - žinoma, tai malonumas, nes, kai jau užsivedi, nuovargis taip nejuntamas, vis viena gera dviese. Bet kad nėra to savaiminio noro pulti "išdykauti" po tokio ilgo darbadienio - yra visiškai natūralu.

Tavo vyras irgi nebepastrikaliotų, jeigu kokis porą mėn. iš eilės iki išnaktų dirbtų be išeiginių. Aišku, ne kasdien iki išnaktų dirba. Būna tokių švenčių, kad sekmadienį kokią 20 val. jau baigia, arba netgi turėjome laisvą šeštadienį! Bet didelis darbo krūvis nualina, ir nieko čia nepadarysi.

pas mus irgi panasiai ir plius vyras dirba fizini darba ir gan sunku doh.gif tai pasiskaiciuoju vaisingas dienas ir vilioju , gundau wub.gif tai tada viskas ok ir is meiles mirksiukas.gif bet buna, kad lauzosi , tada sakau, kad vardan vaiko drinks_cheers.gif tada irgi meile tryksta wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
manau , kad uztaikem http://tevu-darzelis...982@12050113072 kaip jus manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 05 16, 19:37)
Sveikos visos planuojancios, na ir as pas jus ruosiuosi greitu laiku prisijungti,
Sekmadieni jau baigiu gydyma, sulaukiu mmm ir planuoju naturaliai pastoti,tad ir as pradesiu matuotis temperatura,nors esu visiskai zalia doh.gif  ,tad jau nuo dabar imu viskuo kas susije su temp matavimu dometis.
Tad noreciau paklausti ar reikia savo grafikeli pasidaryti ar kur yra internete ir galima ji atsisviesti?

Sveika, BT matavimui yra keli labai patogūs interneto saitai (spausdintis nieko nereikia):

www.fertilityfriend.com (angliškai)
www.babyplan.ru (rusiškai)
www.tevudarzelis.lt (lietuviškai)

Visos svetainės šaunios, ir visose galima užsiregistruoti ir tiesiog internete pildyti grafikus. Temperatūrą reikia matuotis kiekvieną rytą tuo pačiu laiku, geriausia - ką tik prabudus. Kol pamatuosi, negalima keltis, kitaip duomenys bus netikslūs. Taip pat grafikuose pažymimos mėnesinės (tai svarbu, nes nuo pirmos mėnesinių dienos skaičiuojamas ciklas), taip pat gleivės, testų (ovuliacijos, nėštumo) parodymai, jeigu jie daromi. Jeigu kas bus neaišku - klausk, o šiaip tose svetainėse yra pildymo instrukcijos. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ramunele19 @ 2012 05 16, 20:09)
pas mus irgi panasiai ir plius vyras dirba fizini darba ir gan sunku doh.gif tai pasiskaiciuoju vaisingas dienas ir vilioju , gundau wub.gif tai tada viskas ok ir is meiles mirksiukas.gif bet buna, kad lauzosi , tada sakau, kad vardan vaiko  drinks_cheers.gif tada irgi meile tryksta wub.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
manau , kad uztaikem http://tevu-darzelis...982@12050113072  kaip jus manot? 4u.gif

Nežinau, ra užtaikėt, nes jūsų žygdarbiai - konfidenciali info. blush2.gif Bet tikiu, kad užtaikėt, laukime rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 16, 17:11)
Sveika, BT matavimui yra keli labai patogūs interneto saitai (spausdintis nieko nereikia):

www.fertilityfriend.com (angliškai)
www.babyplan.ru (rusiškai)
www.tevudarzelis.lt (lietuviškai)

Visos svetainės šaunios, ir visose galima užsiregistruoti ir tiesiog internete pildyti grafikus. Temperatūrą reikia matuotis kiekvieną rytą tuo pačiu laiku, geriausia - ką tik prabudus. Kol pamatuosi, negalima keltis, kitaip duomenys bus netikslūs. Taip pat grafikuose pažymimos mėnesinės (tai svarbu, nes nuo pirmos mėnesinių dienos skaičiuojamas ciklas), taip pat gleivės, testų (ovuliacijos, nėštumo) parodymai, jeigu jie daromi. Jeigu kas bus neaišku - klausk, o šiaip tose svetainėse yra pildymo instrukcijos.  4u.gif
Papildyta:

Nežinau, ra užtaikėt, nes jūsų žygdarbiai - konfidenciali info.  blush2.gif  Bet tikiu, kad užtaikėt, laukime rezultatų  mirksiukas.gif

padariau, kad matytus, sorry drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunele19 @ 2012 05 16, 20:44)
padariau, kad matytus, sorry drinks_cheers.gif

Kokie gi gali būti "sorry", tai juk jūsų asmeninis dalykas... ogo, kiek to asmeninio dalyko daug bigsmile.gif Nu jau subombardavot tą vaisingą laikotarpį - nėr kur dėtis mažiui, turės ateit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 16, 17:59)
Kokie gi gali būti "sorry", tai juk jūsų asmeninis dalykas... ogo, kiek to asmeninio dalyko daug  bigsmile.gif  Nu jau subombardavot tą vaisingą laikotarpį - nėr kur dėtis mažiui, turės ateit  thumbup.gif

lotuliukas.gif tai as norejau parodyt lotuliukas.gif gerai, tada lauksiu nestuke.gif ir jum linkiu lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti