Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

labas rytas 4u.gif

mano BT grafikiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 05 27, 08:40)
Aciu friends.gif
Sveikute, kol kas nekrentu, 37.1 siandiena.  smile.gif  Nusprendziau buti stipri ir daryti tik ketvertadieni testa, kai bus 15DPO, nes antra faze trumpesne si karta, bijau neparodis man ir liudesiu.  doh.gif Kaip tu laikaisi?

Geras zenklas jei nekrenti 4u.gif smile.gif As ir sakiau, kad be 14-15 dpo nedarysiu NT, bet deja neistveriau biggrin.gif Bet gal geriau palaukti, jei jau nestuke.gif tai turetu jau rodyti ryskius II wub.gif
Kazkaip neramu man siandien... Skauda pilvo apacia, bijau, nieko blogo nebutu verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas.

QUOTE(Orlyte @ 2012 05 26, 04:19)
labas rytas,

krentu... armija ateina  rolleyes.gif

QUOTE(misheliina2 @ 2012 05 26, 05:59)
Labas rytas
krentu ateia mmm

Kad ir kaip bebutu skaudu bet ir as krentu uz keliu dienu turetu pasirodyt mmm. Paguoda ta kad ju sulauksiu truputi anksciau nei tureciau pagal kalendoriu tai ir naujas ciklas prasides anksciau blush2.gif

Pasirodau bet kokiu atveju rolleyes.gif
http://tevu-darzelis...970@120503fe10a
Atsakyti
Mano BT

Atsakyti
QUOTE(Gyvacioke1 @ 2012 05 27, 09:29)
Geras zenklas jei nekrenti  4u.gif  smile.gif As ir sakiau, kad be 14-15 dpo nedarysiu NT, bet deja neistveriau  biggrin.gif Bet gal geriau palaukti, jei jau  nestuke.gif  tai turetu jau rodyti ryskius II  wub.gif
Kazkaip neramu man siandien... Skauda pilvo apacia, bijau, nieko blogo nebutu  verysad.gif

Gyvacioke1 as taip ir jauciau kad sis ciklas tau bus sekmingas...
Lababi labai sveikinu 4u.gif wub.gif
O testukas jau nebevaiduokliuoja o ganetinai ryskus yra 4u.gif

Nepergyvenk, vaisius isitvirtina uztai ir maudzia 4u.gif
O kada tau turejo but mmm?
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 05 27, 11:44)
Gyvacioke1 as taip ir jauciau kad sis ciklas tau bus sekmingas...
Lababi labai sveikinu  4u.gif  wub.gif
O testukas jau nebevaiduokliuoja o ganetinai ryskus yra  4u.gif

Nepergyvenk, vaisius isitvirtina uztai ir maudzia  4u.gif
O kada tau turejo but mmm?

Aciu mamytee21 4u.gif Tu pirma man pranasavai II wub.gif
Tikiuos, kad ir vel tu teisi del to maudenimo, nes as jau visko pradedu prisigalvoti verysad.gif
Mm turejo buti siandien arba rytoj.
Atsakyti
Mano O jauciu vel svaigsta doh.gif praita cikla taip ir nerado O,si vel kazkokia pieva doh.gif ka manot? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 05 27, 09:55)
bet jau ND mazumas, minimaliai  blush2.gif  lotuliukas.gif kaip ziuriu nelabai uztikrintas FF kad 16CD buvo O, as gal noreciau sakyti 18CD  g.gif bet cia mano nuomone  blush2.gif

Pakšt*, o koks tavo reikalas, kas kiek?.. Tokiais komentarais galima atmušti tik norą žymėti santykių laiką. Tau būtų malonu, jeigu po tavo grafiku kas pakomentuotų "uuuu, ir tu po tiek nd dar gali į vyrą savo žiūrėt, per gerklę nelenda?"
Papildyta:
QUOTE(Rexe @ 2012 05 27, 12:16)
Mano O jauciu vel svaigsta doh.gif  praita cikla taip ir nerado O,si vel kazkokia pieva doh.gif  ka manot? g.gif
user posted image

Bent jau aš manau, kad ovuliacija dar gali būti priešaky, o jeigu ne - reikėtų konsultuotis su ginekologe ir, ko gero, skatinti ovuliaciją, jeigu gydytoja nepasiūlys kokių dar tyrimų ar kitų žingsnių prieš tai.
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 27, 11:37)
Mano BT

oj netvarkingai paskutiniuu metu BT matuojama doh.gif susiimk mirksiukas.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 05 27, 12:30)
Pakšt*, o koks tavo reikalas, kas kiek?.. Tokiais komentarais galima atmušti tik norą žymėti santykių laiką. Tau būtų malonu, jeigu po tavo grafiku kas pakomentuotų "uuuu, ir tu po tiek nd dar gali į vyrą savo žiūrėt, per gerklę nelenda?"

toks reikalas kaip ir kiekvienos, kuri paziurejusi i grafikeli pasako savo nuomone, tai tada ir tu nekomentuok "oj kaip sauniai ND uztaikyti, kaip laiku viskas atlikta" nu ar ne tas pats gaunasi? unsure.gif kitas dalykas jei po tiek ND man B lystu per gerkle tai atsiprasant nesidulkinciau tiek kiek pazymeta.... lotuliukas.gif nematau as cia nieko blogo, kas galejo zmogu izeisti yu.gif o jei tau nepatinka mano postai tai praleisk ir nekomentuok tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 05 27, 11:37)
oj netvarkingai paskutiniuu metu BT matuojama  doh.gif susiimk  mirksiukas.gif

jau kelios dienos kaip tvarkingai matuoju, bet burbuliukai po 4 dienu netikslaus matavimo (intervalas 30-40 min) meta vis vien sviesius burbuliukus.. tas 4 dienas negalejau matuoti tuo paciu metu, nes su dukriuku ligonineje gulejau.. bet is patirties matau, kad 40 min nelabai ka keicia.. bent jau man..

o babyplan rutuliukus jau normalius pora dienu meta.. tai suprask kaip nori doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 27 gegužės 2012 - 11:51
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 27, 12:47)
jau kelios dienos kaip tvarkingai matuoju, bet burbuliukai po 4 dienu netikslaus matavimo (intervalas 30-40 min) meta vis vien sviesius burbuliukus.. tas 4 dienas negalejau matuoti tuo paciu metu, nes su dukriuku ligonineje gulejau.. bet is patirties matau, kad 40 min nelabai ka keicia.. bent jau man..

o babyplan rutuliukus jau normalius pora dienu meta.. tai suprask kaip nori  doh.gif
user posted image

siaip 30min paklaida kkai buna i viena ar i kita puse neturetu baltai zymeti g.gif bet as pas save pastebejau, kad kazkaip susikniso man FF, nes seniau kai laika rasydavau 6:30 ar 7:30 burbuliukai normaliai melyni buvo (siaip as uzrasius, kad BT matuoju 7val), o dabar kazkokia pieva - 7:20 melynas burbuliukas, o jau 7:25 baltas doh.gif nieko uztat BP normaliai leidzia 30min paklaida thumbup.gif
Papildyta:
o siaip tai graziai laikais ir nebedaug liko iki mmm, laikysiu kumstukus, kad jos tau ir nebeateitu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

QUOTE(Gyvacioke1 @ 2012 05 27, 10:06)
Aciu mamytee21  4u.gif  Tu pirma man pranasavai II  wub.gif
Tikiuos, kad ir vel tu teisi del to maudenimo, nes as jau visko pradedu prisigalvoti  verysad.gif
Mm turejo buti siandien arba rytoj.

Daugiau pozityviu minciu ir dziaukis siomis nuostabiomis akimirkomis ir pamatysi viskas bus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti