Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(tany @ 2012 05 07, 08:32)
nemanau  schmoll.gif  atvirksciai jis daug stipresnis uz plevele... nebent su stiklu lyginti... o siaip jau isbandem polikarboanto stipruma, kai vyras su traktoriu are siltnami, kazkaip netycia teko ir jam doh.gif  gerai kad nedaug, tai kiaurai nepradure, bet vidini sloksni apgadino doh.gif  tik  ten dabar lisve uzstojo, tai kaip ir nebeda tongue.gif

vadinasi, klaidinga nuomone girdejau del ju atsparumo krusoms bigsmile.gif

pas mane plevelinis stogas siltnamio, tai vakar vis zvilgciojau pro langa, ar vysnios dydzio saratais nevaro blush2.gif MB, tai labiau del auto musu bijojo, o ne del mano siltnamio biggrin.gif nes tokia krusa jau gali neblogai apgadinti masiniuko isvaizda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 05 07, 08:06)
ateinancia nakti bus visai nekarsta... jei jau Kaune +1, tai uzmiesti tikrai bus minuso...

o cia tai isvis... gerai kad Kaune tokiu dovanu nebuvo blink.gif  kaip jusu siltnamiai?

Pas mus ne laso nenukrito biggrin.gif nu keli lasiukai bendrai nukrito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 06, 21:02)
visas medis smirda kaip nežinau kas...
išgrūdau į laiptinę..žydėjo, bet nieko neužmezgė..
tada aš jį nupjoviau perpus..nes buvo bjauri raizgalynė.
dabar leidžia šakas tokias tįstančias iš naujo, ir mėto lapus.
...išnešiu į atvirą lauką, gal jam ten patiks ir priaugins vaisių (kurių nežinau ar valgysiu biggrin.gif )
...nenumarinamas tas medis. visą žiemą gali nelaistyt, gyvens parake vistiek gyvas biggrin.gif ir priekaištingai krebždės kai eisi pro šalį....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cray.gif

Pomidormedžio istorija nemirtinga, apibūdinimas ypač vaizdingas thumbup.gif net ir labiausiai mėgstančiam pomidorus, turėtų atšokt fantazija tokius augint lotuliukas.gif

Neauginau tokių "stebuklų" ir net mintis tokia nekyla, man labiau prie dūšios "žemiški" pomidorai... smile.gif
Atsakyti
ateinancia nakti bus visai nekarsta... jei jau Kaune +1, tai uzmiesti tikrai bus minuso...

o cia tai isvis... gerai kad Kaune tokiu dovanu nebuvo blink.gif  kaip jusu siltnamiai?

Mano siltnami sianakt silde dvi zvakes. Plius dar apklota viskas su agro. Tai ateinancia nakti jauciu 4 zvakes reiks statyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 07, 08:26)
Aciu D, kad ir pas mus tik palijo vakar. be jokiu ten krusu  unsure.gif Suprantu tavo baime, polikarbonatini siltnami, tokia krusa galetu sveicarisku suriu paversti  unsure.gif

Pas mus va kiek tos krušos buvo, bet šiltnamiui nieko schmoll.gif Polikarbonatinis jis 4u.gif

user posted image
Atsakyti

baisuma...
as naktie niekuom neklojau ju, bet sia reiks uzkloti, po plevele pakisti karsto vandens bambaliu, ir dar zvakuciu uzdeti, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 07, 09:24)
baisuma...
as naktie niekuom neklojau ju, bet sia reiks uzkloti, po plevele pakisti karsto vandens bambaliu, ir dar zvakuciu uzdeti, g.gif

as ir sianakt niekuo neklojau. tai nezinau. stovi kaip kareiviai visi pomidorai. kondensatu lapeliai pasidenge smile.gif ateinancia nakti tai ir jau agro pridengsiu, bet zvakiu dar nedegsiu. g.gif

Asese, as vakar jau maciau kitoj temukej tavo nuotraukeles-neblogai ten pas jus pavare unsure.gif
Atsakyti
kol kas prognozes taisosi i gera puse thumbup.gif Kaune jau 3 silumos biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Asese,2012 05 07, 08:23]
Pas mus va kiek tos krušos buvo, bet šiltnamiui nieko schmoll.gif Polikarbonatinis jis 4u.gif

siaube,o kur cia taip g.gif
Atsakyti
neranda MB agro tankesnes niekur doh.gif turbut teks pasitenkinti tik zvakem rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=vilma37,2012 05 07, 11:04]
[quote=Asese,2012 05 07, 08:23]

siaube,o kur cia taip g.gif
[/quote]
Žematijoj čia taip praėjo siauru ruožu; vieniems klliuvo, kitiems ne smile.gif

Aukse, dėk dvigubą agroplėvelę ir bus super mirksiukas.gif
Atsakyti
Asese, gal ir gerai butu ta dviguba deti. Tik daug reiks tada jos uzsipirkti g.gif 4u.gif

Paziurejau,kad jau mano dilgeliu raugas beveik gatavas. tai 10 litru to marmalo 100 litru vandens? g.gif
Atsakyti