QUOTE(prilijo @ 2013 03 19, 00:44)
Linaivasari,
dekui!
Gal kas gali paprotint kur gaut ta energetini sertifikata?
www.spsc.lt
Papildyta:
QUOTE(Kodel @ 2013 03 19, 01:40)
Nežinau, su kokiais užsieniečiais turėjote reikalų, bet bendraujant su kitakalbiu telefonu, gali iškilti nesusikalbėjimo problema, o sms kur kas aiškiau, viskas išdėstoma raštu. Beje, o šiais laikais dar yra taupančių tuo atžvilgiu? Man rodos, seniai jau praėjo tie laikai. Ir dar, nemažai bendrauju el.paštu. Ar ir čia įžiūrėtumėte taupymą bendravimui?

Apibendrinant, viskas priklauso nuo reikalo svarbumo/skubumo, pagal tai ir pasirenkama kaip bendrauti.
Nuoma užsieniečiams turi vieną didelį minusą - padarius žalą gali pakelti sparnus kiton šalin ir tiek jį tematysi. Iš lietuvių reikalaujant žalos atlyginimo bent teisiniai keliai aiškesni...
Nenorėjau plėsti ir aiškinti, bet matau teks. Lietuva tapo įvairių trečio pasaulio šalių piliečių tranzito šalimi. Čia privažiavo Pakistano, Indijos, Nigerijos piliečių ir pradėjo "taikti paslaugas" ir reklamuotis savo šalyse, kad padeda legaliai išvykti iš savo šalies į ES. Jie save laiko dideliais verslininkais, bet kišenėse tai vėjai. Rašo SMS, derina nuomos klausimus, prašo deklaravimo ir t.t. Bandant jiems prisiskambinti nekelia ragelio ir panašiai. Vnž. sugaišti begalę laiko su jais kol galų gale jie atskleidžia visas kortas: reikia leidimo deklaruoti gyvenamąją vietą, atvyks jo didelė šeima ( ta didelė šeima) tai kokia 10-20 jo klientų, tada supranti, kas liks iš to buto. Savininkai mane prakeiks, teks nuomininkus išmesti po 3 mėnesių ir ieškoti naujų už dyka (jei išvis dar savininkai beleis man pernuomoti). Todėl ir sakau nesigilindamas, kad venkite bendraujančiųjų SMS.