Įkraunama...
Įkraunama...

Koks valgis gali papuošti stalą?

QUOTE(sonatos @ 2005 11 14, 15:39)
Ji yra nesubrendusi, ir netinkama valgyti.Ir as buvau uzsinorejusi taip stala puosti, bet kai tai pasake tai persigalvojau.Nes jis tikrai apie tai nusimano. tongue.gif

Na nelabai išmanau, bet galvoju, kad kątik gimusio kiauliuko kaip ir ka tik išsiritusio viščiuko, niekas nerūko, nekepa. Na nežinau schmoll.gif
Atsakyti
Na nelabai išmanau, bet galvoju, kad kątik gimusio kiauliuko kaip ir ka tik išsiritusio viščiuko, niekas nerūko, nekepa. Na nežinau schmoll.gif

Gerai žinai ir išmanai, nes kiauliukus rūko nuo 6 savaičių, ką tik gimusio schmoll.gif O labiausiai vertinama veršiena- jauno jauno veršiuko, taip kad...
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 11 14, 19:55)
Gerai žinai ir išmanai, nes kiauliukus rūko nuo 6 savaičių, ką tik gimusio  schmoll.gif  O labiausiai vertinama veršiena- jauno jauno veršiuko, taip kad...

Na va pataikiau, reiškia, kaip galvojau, taip ir yra smile.gif
Atsakyti
[attachmentid=39634]
[attachmentid=39632]
Atsakyti
kas cia per grazumai ,kur jie yra naudojami ant stalo dar neteko matyti :hm
Atsakyti
na situos grazumynus nebet kai dalyvauja mazai sveciu.. del grozio.. nes daug darbelio ideti..
tie kiauliukai is lasisos gerai atrodo thumbup.gif o ir be to manyciau kad labai lengvai padaromi
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2005 11 22, 11:12)
na situos grazumynus nebet kai dalyvauja mazai sveciu.. del grozio.. nes daug darbelio ideti..
tie kiauliukai is lasisos gerai atrodo  thumbup.gif o ir be to manyciau kad labai lengvai padaromi

su formele tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 11 22, 19:34)
su formele tongue.gif

aha.. su truputi kruopstumo ir fanzazija drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 11 20, 17:35)
[attachmentid=39634]
[attachmentid=39632]

man atrodo tokios mazos uzkandeles tiktu sveciams kol laukia jaunuju! padavejai galetu panesioti tokias uzkandeles, bei pasiulyti sveciams vyno ar alaus, kad nepabostu sveciams laukti!
Atsakyti
Nu nezinau merginos bet man tie maistu perkrauti stalai tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif kai tokiais kiekiais ir dar su visokiais laivukais ar kitokiom aukstom dekoracijom ir dar su tortais ir sakociais apgriozdina tai man tik ir truksta tokiu storuliu ponu kaip viduramziais puotos budavo tik valgyt valgyt valgyt!!!!!!Man jau geriau graziai skoningai kad tiktu prie visos vestuviu temos.jei apsikraus sitokios gausybes maistu tai jau tikrai nublanks ir tos grazios geliu kompozicijos ir tos stalo korteles matysis tik MAISTAS.mano nuomone geriau daugiau ivairesnio mazesniais kiekiaismaisteko padet graziai bet su saiku o padaveju prasyt kad dazniau papildytu stala o ne nosi krapstytu kur virtuvej tada nors sventinis stalas neprarastu savo iskilmingos elegancijos nes kai tuos didelius sedevrus pradeda zmones i lekstes dalintis tai nekas is to grozio ir lieka schmoll.gif o dar blogiau atrodo bardakas visa vakara o kai mazesnius tai pakeicia kitais svieziais ir vel sknaukit ir tvarkinga ir skaniau is sviezios lekstes imt. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Nu bet cia tik mano nuomone.Kaip jau jusu sirdeles geidzia taip darykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 03 05, 02:56)
Nu nezinau merginos bet man tie maistu perkrauti stalai tai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  kai tokiais kiekiais ir dar su visokiais laivukais ar kitokiom aukstom dekoracijom ir dar su tortais ir sakociais apgriozdina tai man tik ir truksta tokiu storuliu ponu kaip viduramziais puotos budavo tik valgyt valgyt valgyt!!!!!!Man jau geriau graziai skoningai kad tiktu prie visos vestuviu temos.jei apsikraus sitokios gausybes maistu tai jau tikrai nublanks ir tos  grazios geliu kompozicijos ir tos stalo korteles matysis tik MAISTAS.mano nuomone geriau daugiau ivairesnio mazesniais kiekiaismaisteko padet graziai bet su saiku o padaveju prasyt kad dazniau papildytu stala o ne nosi krapstytu kur virtuvej tada nors sventinis stalas neprarastu savo iskilmingos elegancijos nes kai tuos didelius sedevrus pradeda zmones i lekstes dalintis tai nekas is to grozio ir lieka schmoll.gif  o dar blogiau atrodo bardakas  visa vakara o kai mazesnius tai pakeicia kitais svieziais ir vel sknaukit ir tvarkinga ir skaniau is sviezios lekstes imt. thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Nu bet cia tik mano nuomone.Kaip jau jusu sirdeles geidzia taip darykit 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
man is vis patiktu, kad tiesiog butu 4 patiekalu vakariene - uzkandis, salotos..karstas ...desertas..keliose tokiose buvau (na usa) tai man labai patiko ir siaip tada lieka daug vietos stalams papuost...bet gi lietuvoje ner prie to priprasta dar..

musu stalai irgi nebus apkaurti..man nepatinka kaip maistas patiekamas daugiau kaip papuoslas stalui..manau jsi turi buti pateikiamas kad butu skanus ir patogus zmogui valgyti...

Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 07, 22:22)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
man is vis patiktu, kad tiesiog butu 4 patiekalu vakariene - uzkandis, salotos..karstas ...desertas..keliose tokiose buvau (na usa) tai man labai patiko ir siaip tada lieka daug vietos stalams papuost...bet gi lietuvoje ner prie to priprasta dar..

musu stalai irgi nebus apkaurti..man nepatinka kaip maistas patiekamas daugiau kaip papuoslas stalui..manau jsi turi buti pateikiamas kad butu skanus ir patogus zmogui valgyti...

TEIIISIINGAI!!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif svarbu kokybe o ne kiekybe drinks_cheers.gif Kaip sako anglai- more is less.... mirksiukas.gif
Atsakyti