Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

QUOTE(Lyn @ 2012 05 10, 12:09)
nu  kodel  ne  7 ....

Manai pamestum 7h? Su 25,5 cm, plačia pėda nešioju jų 10 d. Iš pradžiu norėjau pasikeisti, bet dabar džiaugiuosi, kad to nepadariau ax.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 10 gegužės 2012 - 12:21
QUOTE(Ilka* @ 2012 05 10, 13:17)
Manai pamestum 7h? Su 25,5 cm, plačia pėda nešioju jų 10 d. Iš pradžiu norėjau pasikeisti, bet dabar džiaugiuosi, kad to nepadariau  ax.gif

ikalbejot, nusiunciau.... tik kad spetu nupirkti...

ns kitas cece turiu - tas ryzas su auksiniais galais, tai geros man 7 dydis
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 05 10, 12:20)
ikalbejot,  nusiunciau....  tik  kad  spetu  nupirkti...

ns  kitas  cece turiu -  tas  ryzas  su auksiniais  galais,  tai  geros  man  7 dydis

Pas mane juodos, nors nežinau ar nuo spalvos skiriasi dydis. Vis tiek, puselės skirtumas labai mažas, o jei jau ką, manau, labai lengvai rasi joms kitą šeimininkę smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o cece 7 ir 7.5 kokiu cm kojai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2012 05 10, 13:22)
Pas mane juodos, nors nežinau ar nuo spalvos skiriasi dydis. Vis tiek, puselės skirtumas labai mažas, o jei jau ką, manau, labai lengvai rasi joms kitą šeimininkę smile.gif

tik kai nera nuolaidu papildomu , tai sunkiai susirenka uzsakymas sad.gif
Atsakyti
Kadangi gavau prašymą realiai foto su parduodamais drabužėliais, tai ta pačia proga ir pasirodau čia bye1.gif
trumpuolis MOHAIR CARDIGAN IN LEOPARD (XXS) ir Toothpick cord (26)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 10 gegužės 2012 - 12:36
Tiju, labai labai grazus megztukas, toks minkstas ir svelnus atrodo 4u.gif Gaila, kad nemegstu tu leopardiniu rastu blush2.gif
Atsakyti
man taip norisi kad jis ilgesnis būtų doh.gif užsidėjau prie sijonuko tai viskas super, o prie žeminto liemens kelnių man norėtųsi kad jis būtų ilgesnis blush2.gif
Atsakyti
Tiju, ir Juicy batai? 4u.gif
Ar patogūs?
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2012 05 10, 12:36)

Gražu wub.gif
Atsakyti
Dzinte, aha Juicy wub.gif nerealiai patogūs!
Atsakyti