Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

Kazin, jei as Blythe marskinukus pirkau 6 dydzio ir jie man geri i Tippi XS dydzio isibraskinciau? g.gif 6 dydis skaitosi Small (?), jei dydziu didinti, tai turetu pagal viska ir XS man tikt ax.gif Ar cia as prisivajojau biskiuka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2012 05 11, 10:52)
Man leopardinis M pats tas, peciai vietoj.

Man peciai irgi lyg ir vietoj, per krutine laisvoka, per liemeni dar laisviau. Suprantu, kad jis netyuri but aptemptas, bet kaip boksininko bliuzonas irgi neturi but turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 05 11, 10:45)
Turiu bordinius.Nostalgiskai ju norejau, nes... praeita vasara vietoj 9 dydzio tarpininke nupirko 6 ir teko perleisti miniatiurines kojytes grzuolei mamytei. Si pavasari sau juos nuciupau. Reikia imti puse dydzio didesnius nei iprasta. Skirti siaurai pedutei, man su labai siaura peda galetu buti ir siek tiek platesni... unsure.gif
Bet, ju grozis atperka viska wub.gif spalva nera tamsi bordine, o tokia sviesesne - neprisirpusios vysnaites smile.gif

Nu psio, uzsimaniau doh.gif Ale kaip pagaut dabar reikiama dydi g.gif
Atsakyti
Nu kur tos nuolaidos verysad.gif Radau tokį sijoną labai prireikė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 05 11, 10:56)
Nu kur tos nuolaidos  verysad.gif  Radau tokį sijoną labai prireikė  doh.gif

koki ax.gif jei vinetinis modelis tai galit ir nerodyt, bet jei yra daugiau imskit nuorodele biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites gal zinot ar citrinine Tippi sweater spalvyte panasi i pernykscio Sequined boyfriend megztuko spalva g.gif

Linamog tikrai zino ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2012 05 11, 10:16)
koki ax.gif  jei vinetinis modelis tai galit ir nerodyt, bet jei yra daugiau imskit nuorodele biggrin.gif

Kaip suprantu vienetinis g.gif tas žalias melsvas wub.gif bet nebededa jau į krepšą
http://www.jcrew.com...~~~~~/72299.jsp
Va šitą jau spėjau panešiot tai labai patenkinta, labai gražiai žiūrisi ta standi medžiagytė, pagyrų jau gavau biggrin.gif rekomenduoju. Succulent green kokia spalvytė wub.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/59369.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 11 gegužės 2012 - 10:43
QUOTE(zibuteg @ 2012 05 11, 11:31)
Mergaites gal zinot ar citrinine Tippi sweater spalvyte panasi i pernykscio Sequined boyfriend  megztuko spalva  g.gif

Na, i ka panasi nepasakysiu, bet jei cia apie citrus lime spalva, tai mano akiai ji tokia geltonai zalia. Dar siek tiek zalumo ir ivardinciau kaip salotine. Va citrina su laimu sumaisius tokia spalva ir gautusi kaip parasyta.
Atsakyti
[quote=-Gyte-,2012 05 11, 11:41]

Va šitą jau spėjau panešiot tai labai patenkinta, labai gražiai žiūrisi ta standi medžiagytė, pagyrų jau gavau biggrin.gif rekomenduoju.

Noriu paklausti ar tas sijonas nekimba prie pėdkelnių, nes jis be pamušalo? Ar nesilamdo ?
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 05 11, 11:41)

Tas pirmasis sijonukas tai gerulis wub.gif

O tu antru jei galeciau visas spalvas susipirkciau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2012 05 11, 12:02)
QUOTE(-Gyte- @ 2012 05 11, 11:41)

Tas pirmasis sijonukas tai gerulis wub.gif

O tu antru jei galeciau visas spalvas susipirkciau biggrin.gif doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 05 10, 22:59)
O kur Savita prapuolus  g.gif

Savita agrastuose, nebespeju jau visu temu sekti doh.gif biggrin.gif

Vaziuoju siandien i pasta, atrodo mano tobulasis paltukas jau bus, jez...kad tik nebutu didelis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 11 gegužės 2012 - 11:12
merginos gal galite imesti nuoroda sitos grazuoles bliuskutes 4u.gif wub.gif wub.gif

http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla

neleidzia kazko foto ikelti tiesiai g.gif
Atsakyti