Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

O kaip si bliuskutė realiai atrodo? Kokie atsiliepimai būtų apie ją?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2012 05 04, 09:11)
Tai užtat, kad jei tinka tik prie juodo - man netinka  doh.gif  4u.gif O dar ebay pažiūrėjau - tikrai ji neypatinga  blink.gif  ax.gif
My Webpage

aha ir as maciau gyvai fotkes.... nu nzn, vat ri as g alvoju, kad neturiu dabar prie ko js nesioti... tai jauciu dar susilaikysiu... reikia savo pirma paysley sulaukti, ada galvosiu... bet va paysley daug labiau zvilga , toks prabangenis audinys atrodo ir foto internete gyvu
Atsakyti
Kokios grazios moterys sioje temuteje renkasi, pasigrozejau is pat rytp Linamoq ir Ilkos fotosesijomis wub.gif

Merginos, del talithos, tai jus neziurekite ebejaus "gyvu" nuotrauku. Talithos grozis visumoje atsiskleidziau tik apsivilkus, pati tuo isitikinau 4u.gif
Dabar ji - pati mano graziausia turima silkinuke. O zalia man labai grazi ir,man rodos, turetu labai graziai siltuoju sezonu,kad ir prie baltu kelniu ziuretis, na, gaivi ta spalva toki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 05 04, 08:35)
Kokios grazios moterys sioje temuteje renkasi, pasigrozejau is pat rytp Linamoq ir Ilkos fotosesijomis wub.gif

Merginos, del talithos, tai jus neziurekite ebejaus "gyvu" nuotrauku. Talithos grozis visumoje atsiskleidziau tik apsivilkus, pati tuo isitikinau 4u.gif
Dabar ji - pati mano graziausia turima silkinuke. O zalia man labai grazi ir,man rodos, turetu labai graziai siltuoju sezonu,kad ir prie baltu kelniu ziuretis, na, gaivi ta spalva toki wub.gif

man irgi bloguose ji super atrodo
imesk, Chloja, derinuka apetitui pakelti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Chloja, o žalioji labai trumpa? Man šios spalvos reiktų
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 04 gegužės 2012 - 09:04
O šitą jos spalvą buvo įmetę vakar?
user posted image

Arba tokią, šita labai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 04 gegužės 2012 - 09:00
QUOTE(stuleju @ 2012 05 04, 08:17)
man irgi jie labai grazus, tik kaina dabar labai kandziojasi  4u.gif  as laukiu kitokiu ateinant  blush2.gif
o koki dydi parduodate?  ax.gif

4, klubams iki 98 4u.gif
idesiu i skelbimus biggrin.gif
Atsakyti
Mergytes, kuriai mergaitei perkanciai J. Crew geriausia siusti? Kuri greiciausiai reaguoja, na kad pagautu rubeli kai tik imeta, nes zaibo greiciu dingsta? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 05 04, 10:25)
Mergytes, kuriai mergaitei perkanciai J. Crew geriausia siusti? Kuri greiciausiai reaguoja, na kad pagautu rubeli kai tik imeta, nes zaibo greiciu dingsta?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

visos, kai renka zsakyma, zaibiska reaguoja... ir visos iskarto perka, kai tik nemokama suntima surenka
Atsakyti
O jums nuolaida taiko? Man tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2012 05 04, 10:27)
O jums nuolaida taiko? Man tai schmoll.gif

nebe verysad.gif dar ryte taike
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 05 04, 10:25)
Mergytes, kuriai mergaitei perkanciai J. Crew geriausia siusti? Kuri greiciausiai reaguoja, na kad pagautu rubeli kai tik imeta, nes zaibo greiciu dingsta?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

čia laimės dalykas,kuri tuo metu turi pilną krepšelį.
Atsakyti