Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(megztukas @ 2012 05 08, 22:05)
Jau po truputi deliojasi vaizdas... Gali buti pirminis kiausidziu nepakankamumas, is esmes tas pats, kas ir menopauze. Desine mano kiauside visai rami, be gyvybes zenklu, kaire paskutini karta uzaugino viena foli. Jei LH ir FSH santykis maziau nei vienas, jau ir yra itariamas nepakankamumas... O man dar tik 27 suejo neseniai... Aciu uz paguodos zodzius, bet jau nieko gero nebesitikiu  verysad.gif
Papildyta:
dariaus sestadieni, 4 ciklo diena... bet viskas taip ziauriai sutampa... sutrumpejo ciklas, mmm setgu irgi trumpiau, 3-4 dienas... Dar galvoju, gal kartais del desines miegancios kiausides LH ir FSH santykis mazokas.. Zodziu, bandau save guosti, bet viskas, ko siuo metu noriu - tai kaukti pries menuli... verysad.gif

Nu tik baik jokia tau menopauze pirmiausiai kas ja parodo tai fsh ir tikrai ne E2. Jis atsakingas uz gleivine ir menopauzes metu zinoma kad gleivine nebera,gera tad ir sio hormono mazeja , bet tada ur fsh turi buti didelis menopauzes met man ,atrodo api 60 tad paziurek i savo mazycius skaiciukus ir nusiramink TAU TIKRAI NE MENOPAUZE o mmm trumpos nes E2 pas tave mazas ir nera didele gleivine tad nera gausios ir mmm . Sorry uz klaidas bet rasau vaziuodama is po gines namo
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 08, 22:05)
siuo metu noriu - tai kaukti pries menuli... verysad.gif

Pilnatis veikia? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 08, 22:14)
rasau vaziuodama is po gines namo

Pas S buvai? Kokie planai, kokios naujienos?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 08, 21:17)
Pilnatis veikia?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Pas S buvai? Kokie planai, kokios naujienos??  bigsmile.gif

Matyt biggrin.gif Aciu visoms jums, kad stengiates mane paguosti 4u.gif Tikiuosi, viskas, ka sakot, taip ir yra, nors man dabar ir labai sunku neuzsiciklinti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 08, 21:14)
Nu tik baik jokia tau menopauze pirmiausiai kas ja parodo tai fsh ir tikrai ne  E2. Jis atsakingas uz gleivine ir menopauzes metu zinoma kad gleivine nebera,gera tad ir sio hormono mazeja , bet tada ur fsh turi buti didelis menopauzes met man ,atrodo api 60 tad paziurek i savo mazycius skaiciukus ir nusiramink TAU TIKRAI NE MENOPAUZE o mmm trumpos nes E2 pas tave mazas ir nera didele gleivine tad nera gausios ir mmm . Sorry uz klaidas bet rasau vaziuodama is po gines namo

FSH norma 10, nebelabai jau man betruksta... Kaip tau sekesi pas gine? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 08, 22:20)
Matyt  biggrin.gif Aciu visoms jums, kad stengiates mane paguosti  4u.gif Tikiuosi, viskas, ka sakot, taip ir yra, nors man dabar ir labai sunku neuzsiciklinti  doh.gif
Papildyta:
FSH norma 10, nebelabai jau man betruksta... Kaip tau sekesi pas gine?  smile.gif

Dziaukimes, kad gyvename tokiais laikais, kai viskas imanoma padaryti smile.gif Todel maziau suk galva, paskirs vaistukus, nespesi sprogdint foliuku savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 08, 22:20)
Matyt  biggrin.gif Aciu visoms jums, kad stengiates mane paguosti  4u.gif Tikiuosi, viskas, ka sakot, taip ir yra, nors man dabar ir labai sunku neuzsiciklinti  doh.gif
Papildyta:
FSH norma 10, nebelabai jau man betruksta... Kaip tau sekesi pas gine?  smile.gif
wub.gif
Tau iki to 10 dar toli padidarysi kita cikla fsh bus mazesnis. Beje mano difesnis nei tavo ir neduku galvos nes zinau kad jis sukilo kai buvo ciklas 14 d bet dabar ir vel gerai ir uzauginu po 4 5 folius tad baik vergti juk mes savo asaras turim pataupyt savo sirdukams kai su jais susitiksim 4u.gif

Pas mane viskas gerai svaru grazu... Beje siandien S pyko kad tiek mergaiciu prirase.... O artimiausi planai tai Lopaiciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 08, 22:31)
Pas mane viskas gerai svaru grazu... Beje siandien S pyko kad tiek mergaiciu prirase.... O artimiausi planai tai Lopaiciai wub.gif

Nu su tuo naktinejimu tai ir man ziauroka, siandien man pasiule buvo 22 val apsilankyti, sakau aciu, bet tikrai ne doh.gif
Lopaiciai stebuklingi, 2 kartus buvau, du kartus pasiseke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 08, 21:31)
wub.gif
Tau iki to 10 dar toli padidarysi kita cikla fsh bus mazesnis. Beje mano difesnis nei tavo ir neduku galvos nes zinau kad jis sukilo kai buvo ciklas 14 d bet dabar ir vel gerai ir uzauginu po 4 5 folius tad baik vergti juk mes savo asaras turim pataupyt  savo sirdukams kai su jais susitiksim 4u.gif

as irgi vaziuosiu i Lopaicius jau greit manau smile.gif Visada svajojau apie 2 vaikucius, bet dabar bent viena kas duotu... blush2.gif

Tas FSH tai gal dar rimtai nieko, nu bet tas estradioli tai nervina. Ir dar prolaktinas padidejes. Bet gerai Orchiduke sake, kad viskas siais laikais imanoma. Gal kaip nors smile.gif Tiesa, kiek tas bromok...(kazkoks) kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 08, 21:22)
Pas Sidlauska ejau su siuntimu is gines, uz konsultacija sumokejau berods 180 lt, tiksliai nebepamenu jau, betgalesiu paziuret i uzrasus.
Kairegistravausi pas ji, registraturoj iskart pasake, su savimi tureti 300 lt. Bet kiek zinau, kitos sumoka ir po 360 lt, jei daro skydliaukes biopsija.
Zodziu, su siuntimu ir vistiek labai jau nepigiai apmokamas medikas jis  doh.gif 
O aplamai Lornoje yra kas nors nemokamo?
Man dar ten nieko neteko veltui gaut  biggrin.gif

Net naujagimiui vaikui buvo akyciu konjunktyvitas, teko prazonduot abu asaru latakus, siuntimas, ekstrinis variantas ir vistiek sumokejau 200 lt  doh.gif

niu tada aisku su ta Lorna, teks eit liepos 3 pas endokrinologa bet kazin ar bebus prasme kokia , jei LP irgi liepa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 08, 22:35)
as irgi vaziuosiu i Lopaicius jau greit manau  smile.gif  Visada svajojau apie 2 vaikucius, bet dabar bent viena kas duotu... blush2.gif

Tas FSH tai gal dar rimtai nieko, nu bet tas estradioli tai nervina. Ir dar prolaktinas padidejes. Bet gerai Orchiduke sake, kad viskas siais laikais imanoma. Gal kaip nors smile.gif Tiesa, kiek tas bromok...(kazkoks) kainuoja? smile.gif

bonkute apie 23 lt 30tableciu man uztenka men.

nieko baisaus juk ta gleivine uzaugins su vaistukais mirksiukas.gif zinau mergaite kuriai fsh buvo apie 35 tai jai tikrai klimakso pozymiai buvo ziauriai prakaitas muse ir pan... bet ji dabar jau greit gimdys thumbup.gif

del prolaktino tai vaistukai ji sureguliuoja tik kad reiks atitaikyt doze mirksiukas.gif
tik kai stimuliuosies jei to reikes tikrai butu gerai kad tau neskirtu closto nes tada tai tikrai gleivine sumazes .... bet manau protingas ginius to ir nedarys mirksiukas.gif o dabar ramybes musu namams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 08 gegužės 2012 - 23:09
Labas rytas 4u.gif

mergaites, kaip jauciates? Mukuti, diukute kokie pojuciai..
Pusniuke, kelinta Tau siandien CD?
Atsakyti
labas rytas ir sinadien grazi diena visai nusimato ir temutei daug linksmiau bigsmile.gif
pusniuke -taip, lankausi Motina ir vaikas klinikoje, bet kiek skaiciau dabar mergaiciu atsiliepimu, tai jei pas Z.Z. noreciau darytis IUI, tai reiktu vazinet i Vilniu?ar tikrai?
Ramune ir as apie ta pacia mergyte galvojau, bet as jau seniau zinojau, nes vis ilysdavai i temute kita:)
TrioSSS kaip Tu? g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(diukute @ 2012 05 09, 08:40)
labas rytas ir sinadien grazi diena visai nusimato ir temutei daug linksmiau bigsmile.gif
pusniuke -taip, lankausi Motina ir vaikas klinikoje, bet kiek skaiciau dabar mergaiciu atsiliepimu, tai jei pas Z.Z. noreciau darytis IUI, tai reiktu vazinet i Vilniu?ar tikrai?
Ramune ir as apie ta pacia mergyte galvojau, bet as jau seniau zinojau, nes vis ilysdavai i temute kita:)
TrioSSS kaip Tu? g.gif

O as tik vakar suzinojau ir man tai buvo didelis stebuklas, ns net nezinojau, kad jau LV buvo bigsmile.gif Dieve, kaip tas laikas greitai eina rolleyes.gif
Ir dar pagalvojau, kad ir as labai panasiai buciau turejusi gimdyti... verysad.gif Ai...
Pusniuke, prisiduok, kokiam dabar etape esi? ax.gif
Atsakyti