QUOTE(megztukas @ 2012 05 08, 22:05)
Jau po truputi deliojasi vaizdas... Gali buti pirminis kiausidziu nepakankamumas, is esmes tas pats, kas ir menopauze. Desine mano kiauside visai rami, be gyvybes zenklu, kaire paskutini karta uzaugino viena foli. Jei LH ir FSH santykis maziau nei vienas, jau ir yra itariamas nepakankamumas... O man dar tik 27 suejo neseniai... Aciu uz paguodos zodzius, bet jau nieko gero nebesitikiu 
Papildyta:
dariaus sestadieni, 4 ciklo diena... bet viskas taip ziauriai sutampa... sutrumpejo ciklas, mmm setgu irgi trumpiau, 3-4 dienas... Dar galvoju, gal kartais del desines miegancios kiausides LH ir FSH santykis mazokas.. Zodziu, bandau save guosti, bet viskas, ko siuo metu noriu - tai kaukti pries menuli...

Papildyta:
dariaus sestadieni, 4 ciklo diena... bet viskas taip ziauriai sutampa... sutrumpejo ciklas, mmm setgu irgi trumpiau, 3-4 dienas... Dar galvoju, gal kartais del desines miegancios kiausides LH ir FSH santykis mazokas.. Zodziu, bandau save guosti, bet viskas, ko siuo metu noriu - tai kaukti pries menuli...

Nu tik baik jokia tau menopauze pirmiausiai kas ja parodo tai fsh ir tikrai ne E2. Jis atsakingas uz gleivine ir menopauzes metu zinoma kad gleivine nebera,gera tad ir sio hormono mazeja , bet tada ur fsh turi buti didelis menopauzes met man ,atrodo api 60 tad paziurek i savo mazycius skaiciukus ir nusiramink TAU TIKRAI NE MENOPAUZE o mmm trumpos nes E2 pas tave mazas ir nera didele gleivine tad nera gausios ir mmm . Sorry uz klaidas bet rasau vaziuodama is po gines namo