QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 05 10, 21:23)
Imu 250 ml dilgeliu nuoviro, jame isbrinkinu 2 valg. saukstus zelatinos ( tos parduotuvines). Kai zelatinas pilnai istirpsta imaisau 50 ml pirktinio sampuno ( geriausiai eko). Kai truputi atvesta dedu valg. sauksta medaus. Toliau 12 ml alieju ( cia dedu lygiom dalim ricinos, lazdyno riesuto, avokado ir moliugu, nors galima kokie tik tinka jusu plaukams

), juose istirpinu 20 lasu EA ( rozmarinu, salaviju, ylango, pelargoniju, visu po 5 lasus). imaisius aliejus, dar ipilu arbat. sauksteli alijosiaus sulciu ir neskubedama permaisau saukstu ( ne mikseriu

).
Supilu i platu inda, dedu i saldytuva, po kokiu 15-2o min istraukiu, atsargiai permaisau, nes aliejus nori isplaukti virsun, vel dedu saldytuvan.
Sustingus konsistensija buna zeles. Imu keleta gabalu ( kabinu su saukstu

) ir pasildziusi rankose itrinu i slapius plaukus. Nors pataria , kad truputi pasildzius ta mase efektyviau EA veikia. Tuomet palaikau apie 15 min. Sampunas nuo galvos nelasa, standziai ant plauku laikosi. Isskalauju. ir viskas
Slapius plaukus sukuojant atrodo, kad sunkiau sukos lenda, bet isdziuvus plaukai atrodo puikiai, blizga

Zelatinas kiekviena plaukeli padengia tokia kaip ir plevele, prisotina proteinais ir atstato plauko struktura. taip pat zelatinas yra pagrindines plauku statybines medziagos - keratino - saltinis