Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa

Rašau, ir bijau tiesiog laimę nupūsti. Pas mus geri pasikeitimai. Mažius tiesiog ėmė keistis, beveik kasdien. Labai rimsta, ir taip buvo meilus, bet dabar daug ramiau ir saugiau meilus. Ateina, apsikabina, pabučiuoja- švelniai taip. Būna, pasibaram, paskui ateina ir sako- duok butuką. IR šypsoosi kaip sualutė. Kažkaip žino, kad mama pasakė ir pasakė, tiesiog pralūo ledai, ir vaikas pradėjo priimti namų taisykles tokiomis, kokios jos yra. Net nemoku parašyt, bet tas gerumas, ramuma tiesiog sklando ore. Devyni mėnesiai tuoj bus, kaip mes kartu- ta prasme pažįstami. Lapkričio 8 bus metai, kai gyvenam nuolatinai kartu. Aš dabar labai laiminga, mums labai sekasi. Dabar. Aš nežinau kas bus rytoj, po savaitės, po mėnesio, bet mums dabar labai gerai. Tuo ir džiaugiuosi.
Atsakyti
Labai džiaugiuosi dėl jūsų visų 4u.gif Labai labai
Atsakyti
Alfija, labai už Jus džiaugiuosi. Sėkmės Jums visiems!
Atsakyti
Ačiū mergytės, bet kaip aš džiaugiuosi 4u.gif vaikas viską išbandė ir tą, ir aną ir dar šitą, ir galų gale pats nusprendė atleisti save, paleisti tiesiog. Ir džiaugtis gyvenimu. Krykštauti, spygauti . Ir seniau taip darė, bet buvo daug tokio ir pykčio gaidelių, vat na tokio ko ir neįvardinsi. Negero. Agresijos. Tyčinių momentų. Tiesą pasakius galvojau jog to atšilimo lauksim ilgiau, kas būtų buvę normalu.
Kažkaip atvažiavo Paragintoji ir tiesiog pasimatė kaip tas vaikas jau pasikeitė. Pats tuos pasikeitimus jauti, bet dar nematai. Ir va kaip jis jautėsi, elgėsi su pirmą kartą jam matomu žmogum, kaip aš jį jaučiau ką jis ten jaučia. Vaikas atrado džiaugsmą klausyti, priklausyti, būti. Gal ir gerai, kad dar neturim to trečio, kurį laiką ir nereikia. Labai norisi pasidžiaugti tuo kaip yra dabar ir sucementuoti tai, sutvirtinti.
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2012 07 23, 09:19)
O į stovyklą atvažiuosit?  mirksiukas.gif

Pippi, atvažiuosim dviese su vyru šeštadienį. Sūnius tuo metu bus kariškoj stovykloj smile.gif Šiais metais toks buvo jo noras, kol po visų šią vasarą buvusių peripetijų susivokėm, jau tebuvo likus tik ta viena pamaina tuo pat metu. O mes su numylėtuoju paklausysim paskaitos wink.gif ir pasinaudosim galimybe susitikt su žmonėmis, kurių pasiilgstam smile.gif Tad, iki susitikimo 4u.gif

QUOTE(alfija @ 2012 07 26, 17:42)
Ačiū mergytės, bet kaip aš džiaugiuosi 4u.gif vaikas viską išbandė ir tą, ir aną ir dar šitą, ir galų gale pats nusprendė atleisti save, paleisti tiesiog. Ir džiaugtis gyvenimu. Krykštauti, spygauti . Ir seniau taip darė, bet buvo daug tokio ir pykčio gaidelių, vat na tokio ko ir neįvardinsi. Negero. Agresijos. Tyčinių momentų. Tiesą pasakius galvojau jog to atšilimo lauksim ilgiau, kas būtų buvę normalu.
Kažkaip atvažiavo Paragintoji ir tiesiog pasimatė kaip tas vaikas jau pasikeitė. Pats tuos pasikeitimus jauti, bet dar nematai. Ir va kaip jis jautėsi, elgėsi su pirmą kartą jam matomu žmogum, kaip aš jį jaučiau ką jis ten jaučia. Vaikas atrado džiaugsmą klausyti, priklausyti, būti. Gal ir gerai, kad dar neturim to trečio, kurį laiką ir nereikia. Labai norisi pasidžiaugti tuo kaip yra dabar ir sucementuoti tai, sutvirtinti.

Aš taip džiaugiuosi jūsų pasiekimais! Susitikimas buvo labai šiltas, Duksis, žinoma, yra Duksis, bet ir mažėlis man labai prilipo. Džiaugiuosi, kad galų gale susimatėm wub.gif Skaitau va ir širdis dainuoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2012 07 29, 17:43)
Pippi, atvažiuosim dviese su vyru šeštadienį.

Matau, kad Jus jau ne pirma karta vaziuosite. sakykite, kaip ten su mazais vaikais (3.5 metu)? Programoje parasyta kad ten su jais uzsiims? Kokio amziaus vaikai buna ten? Ar galiu palikti vaika, o pati buti paskaitoje?
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2012 07 29, 17:43)
Pippi, atvažiuosim dviese su vyru šeštadienį. Sūnius tuo metu bus kariškoj stovykloj smile.gif Šiais metais toks buvo jo noras, kol po visų šią vasarą buvusių peripetijų susivokėm, jau tebuvo likus tik ta viena pamaina tuo pat metu. O mes su numylėtuoju paklausysim paskaitos wink.gif ir pasinaudosim galimybe susitikt su žmonėmis, kurių pasiilgstam smile.gif Tad, iki susitikimo  4u.gif
Aš taip džiaugiuosi jūsų pasiekimais! Susitikimas buvo labai šiltas, Duksis, žinoma, yra Duksis, bet ir mažėlis man labai prilipo. Džiaugiuosi, kad galų gale susimatėm  wub.gif Skaitau va ir širdis dainuoja  wub.gif

labai trumpas buvo tas susitikimas. Liko jausmas, kad apie ką norėjom-nepasikalbėjom. Lalabai labai džiaugiuosi kad mažius tau patiko. tu jam irgi labai patikai.
Kaip aš džiaugiuosi visu tuo kai vaikui amiai pasakai eik pažaisti, ir jis eina. O seniau tiesiog griūdavo isterikoj. arba tiesiog paruošia kavą, sutepa sumuštinius pusryčiams. Pabūna vienas namuose ir nesinervina, žino kada laikas iš lauko namo, žino kad ir nubaustas jis mylimas. Žino, supranta ir bando jausti, kad jis tikrai lygus su visais. Mums gerai.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif uzbegau cia pas jus su tokiu klausimu, gal kuri galesit mane apsviesti, gal net per AZ. Alytaus globos namuose gyvena 4metuku mergaite, kuriai labai noreciau padeti. Pastovi globa kiek perdrasu dar butu, nes pacios dukros dar mazos. Tiesiog noreciau parsivezt savaitgaliais, ar per sventes i savo namus, issivest pasizmonet. Mergaite kiek zinau yra visiska naslaite, artimuju neturi, nieks nelanko. Ar galima taip? Kur man reiketu kreiptis? Pazistamu tuose vaiku namuose nieko neturiu.
Busiu dekinga uz betkoki atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2012 07 30, 21:11)

į rajono VTAS. kur gausi lygiai špygą. Savaitgaliais leidžia pasiimti ne jaunesnius kaip 5 metų vaikus - pagal naująją tvarką.
bet jei vaiko nieks nelanko - labai tikėtinas įvaikinimas ar nuolatinė globa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 30 liepos 2012 - 21:33
QUOTE(varnikė @ 2012 07 30, 21:11)
uzbegau cia pas jus su tokiu klausimu
Ikimokyklinio amžiaus vaikų išsivežt neduoda,nes jie sunkiai išgyvena grąžinimą į vaiknamį.Be to,labai daug tokių atvejų,kai gerų norų skatinami žmonės kelis kart pasiima,po to jiems atsiranda savų reikalų ir vaikas lieka dar kartą pamestas.Be to,palikti vaikai turi gilių psichologinių randų,būna silpnos sveikatos,neprognozuojamo elgesio...
Jei neketini imti globoti,gal apsiribok lankymais,mažom dovanėlėm?Bet gali būti,kad atsiras stiprus jausmas ir nebus baisios jokios kliūtys.Ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma labai smile.gif
O lankyti man ja leis, kur tureciau del to kreiptis? O kas per dovaneles galetu buti? Rubeliai, zaislai ten visu bendrai, kiek suprantu
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2012 07 30, 21:56)

O lankyti man ja leis, kur tureciau del to kreiptis?

rajono Vaikų teisių skyrių.
Atsakyti