atsakiau, ale ku man daryt tada as ir noriu

WW, pasisakiau.
dziugu girdet
QUOTE(martanux @ 2012 05 07, 13:58)
As lyg ir jau isivaziuoju i tolesni gyvenima. Jau ir is namu norisi iseit.
dziugu girdet

martanux labai džiugu skaityt tavo postą
džiaugiuosi kad turi šalia žmogų, kuris kaip atrama. Laikykis 
WW pasisakiau ir aš

WW pasisakiau ir aš

QUOTE(Wonder Woman @ 2012 05 07, 13:08)
reikia patarimo...parasiau fotki...kvailas gal ten klausimas, bet reikia patarimo...
parašiau ir aš....

QUOTE(Wonder Woman @ 2012 05 07, 13:08)
reikia patarimo...parasiau fotki...kvailas gal ten klausimas, bet reikia patarimo...
Aš nepakomentavau, nes pati esu žiauriai pasimetus gyvenime tais klausimais. Tai nieko gero ir negalėčiau patart.
aciu uz patarimus. pranesiu, kaip man seksis..
ww nepakomentavau nes per tel neuzkrauna man fotki.
Aciu besidziaugianciom su manim
Aciu besidziaugianciom su manim

QUOTE(Medėja25 @ 2012 05 07, 08:31)
O kur tavo naparnikas?
nu gi isvaziavo i Budapesta (komandiruote nemokama...) cia tokia skaudi tema....
oi meergos tokia idomi diena siandien, as susivelus ir po chalatu po namus vaikstau (mamos namuose viesiu iki treciadienio) ir ivaziuoja i kiema nezinoma masina, ateina klasiokas su nepazystama mergina (pernai klases susitikime dar su kita buvo), torto jam reikia vestuvems
oi geda peleda... apsimeciau kad labai labai sergu....
idomi to klasioko istorija, 10 metu pragyveno su mergina susimete, vaiku neturejo, kalbos visokios sklido, kad cia jis neima anos ir viskas, o pasirodo atvirksciai buvo, jo buvusioji nei seimos nei vaiku menorejo, o va su nauja susipazino, ir va jau zenijasi, rengia diiideles vestuves su 80 zmoniu
ai dar siandien i darba skambinau 100proc atleis... bet nepergyvenu, avkar kaip tik nakti uzplauke ir savo metu horoskopa pasikaiciau, kaip tik rase, kad pavasaris, ypac geguzis tinkamiausias keisti darba, nes sie metai isvis man sekme nesantys ieskant permainu meileje ir darbe
tai kad taip gerai raso tai ir patikejau, ryt jau pradesiu ieskotis darbo

idomi to klasioko istorija, 10 metu pragyveno su mergina susimete, vaiku neturejo, kalbos visokios sklido, kad cia jis neima anos ir viskas, o pasirodo atvirksciai buvo, jo buvusioji nei seimos nei vaiku menorejo, o va su nauja susipazino, ir va jau zenijasi, rengia diiideles vestuves su 80 zmoniu

ai dar siandien i darba skambinau 100proc atleis... bet nepergyvenu, avkar kaip tik nakti uzplauke ir savo metu horoskopa pasikaiciau, kaip tik rase, kad pavasaris, ypac geguzis tinkamiausias keisti darba, nes sie metai isvis man sekme nesantys ieskant permainu meileje ir darbe

QUOTE(julioske @ 2012 05 07, 18:06)
oi meergos tokia idomi diena siandien, as susivelus ir po chalatu po namus vaikstau (mamos namuose viesiu iki treciadienio) ir ivaziuoja i kiema nezinoma masina, ateina klasiokas su nepazystama mergina (pernai klases susitikime dar su kita buvo), torto jam reikia vestuvems
oi geda peleda... apsimeciau kad labai labai sergu....
tai kad taip gerai raso tai ir patikejau, ryt jau pradesiu ieskotis darbo 

kokio ieškosi?
Atsisakei tortą daryt?

Su gimtadieniu, bitute! Atleisk, kad pavėluotai

Martanux, kaip tėvelis? kaip teismai tavo?
o aš žuvus su mokslais...

QUOTE(Spindi* @ 2012 05 07, 20:02)
kokio ieškosi?
Atsisakei tortą daryt?
kodėl?
dar ryt į darbą iškvietė...
Atsisakei tortą daryt?

neatsisakiau, ka tu, ar as durna? vaikams valgyt reikia, dar remontu noreciau uzsiimti. turiu siemet vel grand plana pasidarius:
1. sutvarkyt verandele, jau su mama kalbejau, sake pafinansuos nes nedaug ten investiciju reik, tiksliau ji pati pasiule
2. pastatyt garaza, jei iseis ir malkine, jei neiseis tai garaze malkas palaikysiu, sita tete sake pafinansuos, nors tikiuosi kad pati kazkaip bent dali sumokesiu, vt jau anstoliams priduotas, dirba, tai mazu po biski isieskos is jo tuos 4 su virs tukst skolos
3. pasijungt hidrofora ir nuotekas.
4. sutvarkyt namo isore, medziagu didzioji dalis yra, su meistru jau tariausi, darysiu po to kai gausiu iseitine
5. sutvarkyt priestate pirmam aukste busianti kambariuka ir vonia, na ten tai bent tulika pajungt ir kriaukle reiktu, is kokiu lesu ta darysiu dar nezinau, bet tas bus jau rudeni.
6. etapais issibetonuoti pirmo auksto grindis, pravedant grindini sildyma, mama sake kazkiek pades, juolab pradesiu nuo koridoriuko, po to gal virtuve, ten patalpos nedideles. dalimis darant maziau skaudes... kiek is tiesu igyvendinsiu labai priklauso nuo to, kaip bus su finansais, tikiuosi kad bent per sezona, kol vt dirbs kazkiek is jo gausiu, tikiuosi kad darbo paieskos neuzsites, nes jei matysiu kad darbo nera, tai bent dali iseitines pasiliksiu pragyvenimui

dieve, ir kodel as be bicas, tie tai gali daug ka pasidaryti patys, mano gimineje visi vyrai rankas ne is uzpakalio augina, deja, del sios priezasties jie ir laiko neturi man padet...