Įkraunama...
Įkraunama...

Atsirado meilužis :)

Sveikos,

turiu gerą vyrą, bet jis retai būna namie, nes dažnai dirba užsieny. Aš viena būti negaliu, todėl susitikinėju su meilužiu, kuris užpildo atsiradusią tuštumą mano gyvenime.
Norėčiau paklausti tų, kurios yra (ar buvo) panašioje situacijoje, ar planuojate skirtis? Ką planuojate daryti ir kaip viskas baigėsi?

Pagarbiai,
Išradinga
Atsakyti
Hmm... Yra Supermamos, kurias ir sveikinu, o yra spermamos... Atrodo, kad pavsariop jos -spermamos- lenda į dienos šviesą vis drąsiau.
Atsakyti
QUOTE(Išradinga @ 2012 05 06, 21:08)
Sveikos,

turiu gerą vyrą, bet jis retai būna namie, nes dažnai dirba užsieny. Aš viena būti negaliu, todėl susitikinėju su meilužiu, kuris užpildo atsiradusią tuštumą mano gyvenime.
Norėčiau paklausti tų, kurios yra (ar buvo) panašioje situacijoje, ar planuojate skirtis? Ką planuojate daryti ir kaip viskas baigėsi?

Pagarbiai,
Išradinga

Mano vyras taip pat dirba uzsienyje. Bet del to neturejau nei vienos kvailos minties ji isduoti... As tiesiog bunu kiek galiu su juo, vazineju kartu, kartu dirbam... As manau, kad jus tiesiog nemylite savo zmogaus, jei atsirado vietos meiluziui... Tiesiog pirma susigaudykit savo jausmuose ir nuspreskit ko jums paciai reikia...kad ne vyro - tai akivaizdu... Paleiskit ji ir save... Toks mano patarimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RITUTĖ @ 2012 05 06, 22:46)
Hmm... Yra Supermamos, kurias ir sveikinu, o yra spermamos... Atrodo, kad pavsariop jos -spermamos- lenda į dienos šviesą vis drąsiau.

Na ir sauniai ciia pasakyta smile.gif

O autore manau skirkites, nes jeigu savo vyra jam isvaziavus galite isduoti manau nera meiles tarp jusu.
Atsakyti
QUOTE(*Miledi* @ 2012 05 06, 23:46)
Mano vyras taip pat dirba uzsienyje. Bet del to neturejau nei vienos kvailos minties ji isduoti... As tiesiog bunu kiek galiu su juo, vazineju kartu, kartu dirbam... As manau, kad jus tiesiog nemylite savo zmogaus, jei atsirado vietos meiluziui... Tiesiog pirma susigaudykit savo jausmuose ir nuspreskit ko jums paciai reikia...kad ne vyro - tai akivaizdu... Paleiskit ji ir save... Toks mano patarimas 4u.gif

Visiškai pritariu Jūsų nuomonei mirksiukas.gif
Aš irgi panašiomis sąlygomis jau ne vieneri metai gyvenu, o apie tokius dalykus ne minties nebuvo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RITUTĖ @ 2012 05 06, 21:46)

ne jums spręst, kam lįst, žmogus ne šiaip sau rašinėja gal, jūs iš karto savo išdidžią nuomonę-nuosprendį. Apgailėtina.
Papildyta:
QUOTE(Išradinga @ 2012 05 06, 21:08)
Sveikos,

Pagarbiai,
Išradinga

Pirmiausia bandyčiau keisti padėtį-pakalbėkit su vyru, pasakykit, kad be jo jums negerai, kad jaučiat grėsmę santuokai (nesakykit apie meilužį). Jei nereaguos, bandykit sau atsakyt-kas per tuštuma. Ar dirbat, ar vaikų turit, ar pomėgių turit? Ar tai visgi libido klausimas ir padidėjusio sexualumo? O gal nepasitikėjimas vyru? Savimi? Žodžiu, jūs turite begalę klausimų, ir tik sau atsakiusi į juos spręskit, skirtis ar ne.
Atsakyti
QUOTE(RITUTĖ @ 2012 05 06, 21:46)

šiuo metu jau vasara, o ne pavasaris, turbūt nedraugaujate su kalendoriumi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 07, 11:08)
ne jums spręst, kam lįst, žmogus ne šiaip sau rašinėja gal,  jūs iš karto savo išdidžią nuomonę-nuosprendį. Apgailėtina.
Papildyta:

Pirmiausia bandyčiau keisti padėtį-pakalbėkit su vyru, pasakykit, kad be jo jums negerai, kad jaučiat grėsmę santuokai (nesakykit apie meilužį). Jei nereaguos, bandykit sau atsakyt-kas per tuštuma. Ar dirbat, ar vaikų turit, ar pomėgių turit? Ar tai visgi libido klausimas ir padidėjusio sexualumo? O gal nepasitikėjimas vyru? Savimi? Žodžiu, jūs turite begalę klausimų, ir tik sau atsakiusi į juos spręskit, skirtis ar ne.

Dėkoju už kultūringą atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2012 05 07, 10:41)
Visiškai pritariu Jūsų nuomonei  mirksiukas.gif
Aš irgi panašiomis sąlygomis jau ne vieneri metai gyvenu, o apie tokius dalykus ne minties nebuvo... doh.gif

Nebuvo, tai nebuvo... smile.gif O pas mane pasitaiko... smile.gif
Atsakyti
duokit man ta vyra, geras, i akis perdaug nelenda, dirba... o pati eikit pas meiluzi cool.gif tinka?
Atsakyti
As galvoju skirtis su meiluziu,nes jau nebeimanoma taip gyvent,sumaiso mintis, jausmus, darosi vis sunkiau demesi sukoncentruot i seima. tuo labiau kad meiluzis to demesio reikalauja daug doh.gif
Kazkada galvojau - kas cia tokio jei yra meiluzis, ir moteris del to laiminga tampa. Bet ateina laikas kai tai tampa nepakeliama.
Atsakyti
QUOTE(Išradinga @ 2012 05 07, 20:47)
šiuo metu jau vasara, o ne pavasaris,

Lietuvoj tai pavasaris
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 07, 20:47)
duokit man ta vyra, geras, i akis perdaug nelenda, dirba... o pati eikit pas meiluzi  cool.gif tinka?

jums šuns gal reikia? A?
Atsakyti