Įkraunama...
Įkraunama...

Atsirado meilužis :)

QUOTE(Montekrista @ 2012 05 08, 10:07)
jums šuns gal reikia? A?

sunys lenda i akis perdaug, nea biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 08, 10:48)
sunys lenda i akis perdaug, nea biggrin.gif

žuvytės tada. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miledi* @ 2012 05 07, 00:46)
Mano vyras taip pat dirba uzsienyje. Bet del to neturejau nei vienos kvailos minties ji isduoti... As tiesiog bunu kiek galiu su juo, vazineju kartu, kartu dirbam... As manau, kad jus tiesiog nemylite savo zmogaus, jei atsirado vietos meiluziui... Tiesiog pirma susigaudykit savo jausmuose ir nuspreskit ko jums paciai reikia...kad ne vyro - tai akivaizdu... Paleiskit ji ir save... Toks mano patarimas 4u.gif

Pavydžiu Jums... Jūsų tikėjimo vyru....
15 metų buvau ištikima. Rezultatas - susirado 20 metų janesnę, aš likau be nieko, be namų ir net vaikų....
Dabar vertos grieko progos nebepraleisčiau ....
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 08, 11:07)
žuvytės tada.  biggrin.gif

o taip, turiu zuvytes, myliu jas biggrin.gif

nu is tiesu kai uzmatau tokia "problema" visad galvoju, jog hormonai isisiauteja nuo neturejimo ka veikt. gal as ir neteisi...
Atsakyti
QUOTE(Juole @ 2012 05 08, 11:14)
15 metų buvau ištikima. Rezultatas - susirado 20 metų janesnę, aš likau be nieko, be namų ir net vaikų....

o tai vaikai kur? Kodėl be nieko? Nedirbot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 08, 12:18)
o tai vaikai kur? Kodėl be nieko? Nedirbot?  g.gif

Na kadangi tai ne į forumo temą :

Dirbau ir tebedirbu. Nesu nei narkomanė nei alkoholikė. Tiesiog taip vyras išsaugojo didelį nama prisiteisdamas alimentus uz abu vaikus ir visus iš karto... ( iki 18 metų). Kadangi teko susidurti su tuo, tai tikrai ne vienetinis atvejis.
Atsakyti
QUOTE(Juole @ 2012 05 08, 11:21)
Na kadangi tai ne į forumo temą :

Dirbau ir tebedirbu. Nesu nei narkomanė nei alkoholikė.  Tiesiog taip vyras išsaugojo didelį nama prisiteisdamas alimentus uz abu vaikus ir visus iš karto... ( iki 18 metų).  Kadangi teko susidurti su tuo, tai tikrai ne vienetinis atvejis.

Na bet sutikit, įdomu, kad vaikus mamai priteisė g.gif Nerealu kažkaip... g.gif Čia LT?
Atsakyti
QUOTE(Juole @ 2012 05 08, 13:14)

Nėra čia ko pavydėt, čia gailėt žmogaus reikia. Reik rūpintis savo ateitimi su tokia mintimi "o kas jeigu...susiras 20 m jaunesnę". Nieks nekaltas, vyras už ištikimybę paminklo tikrai nepastatys ir net ačiū nepasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 08, 12:23)
Na bet sutikit, įdomu, kad vaikus mamai priteisė g.gif Nerealu kažkaip... g.gif Čia LT?

oi kaip įmanoma. Vaikai renkasi PATYS, tereikia tėveliui gerai juos "apdirbti". Kaip sakau, tema ne apie tai, tai nenoriu po savo žaizdas čia kapstytis.

Vistiek pavydžiu.... smile.gif nes tikint (pasitikint) gyvent lengviau smile.gif Va to ramybės jausmo pavydžiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Išradinga @ 2012 05 07, 20:47)
šiuo metu jau vasara, o ne pavasaris, turbūt nedraugaujate su kalendoriumi smile.gif
Papildyta:

Na,iki vasaros dar visas mėnuo. Bet tai ne esmė. Kai vyras ruošėsi tokiam darbui, tai , manau, kad tarėsi su Jumis. Ir , reik manyti, Jus sutikote. Taigi, sąmoningai pasirinkote, kad teks pabūti ir vienai. Tekėjot, reik manyti, irgi savo noru. Galvoju, kad Jums buvo ne 12 ar 14, supratote,kas yra šeima ir kokia atsakomybė Jūsų laukia. Čia ne supynės- dviese gerai, o trise dar geriau. O ir tas trečias ne parašiutu nusileido į lovą. Jūs jį sąmoningai pasirinkote. Tai , kai viską sudėstau ir pridedu Jūsų pasakymą, kad vyras geras, tai darau išvadą, kad esate bailė- bijote pati nuspręsti ir ieškote kaltų, jei nepasiseks. Arba norite pasigirti, kad turite ir vyrą ir meilužį. Šiaip, tai reiškiu užuojautą Jūsų vyrui. O jei rimtai, tai šias problemas reiktų spręsti atsisėdus su vyru, o ne čia. Dar kitas klausimas, ar Jūs esate įsitikinus, kad būsite meilužiui reikalinga po skyrybų? Dauguma jų- meilužių- deda į krūmus, suprasdami, ko iš jų tikimasi. Jei jis galvotų rimtai, tai pasiūlytų Jums skirtis su vyru ir susieiti krūvon-juridiškai ar faktiškai. Dabar kol kas šito nėra. Griauti- ne kurti. Čia aš apie santykius ir šeimą. Ant griuvėsių niekas nieko nestato.
Atsakyti
QUOTE(RITUTĖ @ 2012 05 08, 13:48)
Na,iki vasaros dar visas mėnuo. Bet tai ne esmė. Kai vyras ruošėsi tokiam darbui, tai , manau, kad tarėsi su Jumis. Ir , reik manyti, Jus sutikote.  Taigi, sąmoningai pasirinkote, kad teks pabūti ir vienai. Tekėjot, reik manyti, irgi savo noru.  Galvoju, kad Jums buvo ne 12 ar 14, supratote,kas yra šeima ir kokia atsakomybė Jūsų laukia. Čia ne supynės- dviese gerai, o trise dar geriau. O ir tas trečias ne parašiutu nusileido į lovą.  Jūs jį sąmoningai pasirinkote.  Tai , kai viską sudėstau ir pridedu Jūsų pasakymą, kad vyras geras, tai darau išvadą, kad esate bailė- bijote pati nuspręsti ir ieškote kaltų, jei nepasiseks. Arba norite pasigirti, kad turite ir vyrą ir meilužį. Šiaip, tai reiškiu užuojautą Jūsų vyrui. O jei rimtai, tai šias problemas reiktų spręsti atsisėdus su vyru, o ne čia. Dar kitas klausimas, ar Jūs esate įsitikinus, kad būsite meilužiui reikalinga po skyrybų? Dauguma jų- meilužių-  deda į krūmus, suprasdami, ko iš jų tikimasi. Jei jis galvotų rimtai, tai pasiūlytų Jums skirtis su vyru ir susieiti krūvon-juridiškai ar faktiškai. Dabar kol kas šito nėra. Griauti- ne kurti.  Čia aš apie santykius ir šeimą. Ant griuvėsių niekas nieko nestato.

Palaikau!,o pridurti tik galiu,kad lietuvoje-tikra paleistuvyste!kur mes ritames?nieko svento
Atsakyti
QUOTE(IlonaLT @ 2012 05 08, 13:05)
Palaikau!,o pridurti tik galiu,kad lietuvoje-tikra paleistuvyste!kur mes ritames?nieko svento

o kas čia turi būt šventa
Atsakyti