Toks jausmas kad kalbu su kurciu.
1. Sorry, naivu iki negaliu. Aibes yra apsileidusiu moteriskiu, kurios apsiriboja seima, buitimi, vaikais ir t.t. manosi jog jos idealios. Vyrai neretai joms uzsimena apie pokycius, kad reiktu ka keisti, bet jos itikejusios savo sventa misija "seima", tad
nekreipia demesio i vyro siunciamus signalus. Ir va tuomet bac, meiluze. Veliau ispleskia tarp zmoniu jausmai. Yra keli situacijos sprendimo variantai 1. Vyras skiraisi su zmona, automatiskai zmona tampa nuskriaustoji auka, atidavusi jam visa savo grozi, jaunyste, o jis kuilys, kuris neturi atsakomybes jausmo, netesi pazadu ir t.t. Kitas variantas, seima kaip gyveno taip ir gyvena, vyras ja rupinasi, zmona, vaikai laimingi, vyro gi poreikiai irgi pateinkinti. Taip ir nusensta kartu. Trecias variantas, jei tarp meiluziu isipleskia jausmai, tuomet viskas priklauso nuo meiluzes, ir vyro atsakomybes, pareigos jausmo pries seima. Neretai vyksta skyrybos, veda meiluze, arba gyvena dviguba gyvenima, galimas ir toks sprendimas meiluziai issikiria.
Is viso to ka parasiau rodo, kad nei vienai pusei nera dzin.
2. Jus viska zinote kaip bus, tarkim, du metai i prieki, galite numatyti savo jausenas? Kas do per monai ta santuoka, ji ka konservuoja jausmus? Tekan gal ir nebuvo broliu, bet pagyvenus tapo.
3. Na gaila, kad jus neatsimenat salyginiu uzdaviniu su "sakykime'.
As dar pagalvojau, jus amorali, jei buvote neistikima? Kodel jus galite daryti klaidas, o va kitas zmogus, ne? Jus anuo metu reikejo suspradyti zodziais, vadinti prostitute?
Pati esu sventa karve, gyvenu su vieninteliu vyru, neturejau jokiu ten nuklydimu i sona. Ir tai nepakyla vienareiksmiskai teisti, kabinti etiketes, vesti paraleles su prostitucija.
Nebepamenu kas rase. "Apsaugok mane viespatie nuo atsivertusiu i doros kelia griesniku".
As galiu surpasti kai nepritari zmogaus pasirinkimui, bet bandymui zmogu niekinti, vedant sasajas i prostitucija, manau tai zema.
Toks pat jausmas ir man kad su kurciu kalbu.
Raudona spalva pazymetas tos kitos puses dzin. Ir skiriantis tada jau nereikia vaidinti aukos ir verkti jei nekreipei demesio ir tau buvo dzin.
Santuoka jausmu nekonservuoja su tuo sutinku bet jei mano vyrui del kokiu nors priezasciu jau reiketu ieskoti meiluzes noreciau tai zinoti ir paleisti vienam kita. Taikiai isspresti vaiko auginimo klausima ir turto. Bet jau cia as kalbu is savo varpines.
Matematika labai megau ir dabar man ji patinka. Puikiai atsimenu uzdavinius. Nesakiau kad neatsimenu. (Gal jums kompiuteris kita teksta rodo nei as rasau
As siai akimirkai galeciau pasakyti kad net dziaugiuosi jog buvom issiskyre. Nes tik tas issiskyrimo sukretimas ir supratimas, ivertinimas zmogaus su kuri palikau "atverte" mano prota. Va ko man reikejo tei gero spyrio i uzpakali ir gero bizuno. O kekse saves nevadinciau nes nesidulkinau su kitais.