Įkraunama...
Įkraunama...

Atsirado meilužis :)

QUOTE(Montekrista @ 2012 05 09, 12:29)
vadinasi, įmanoma duoti pažadą visam gyvenimui, tik jei aplinkybės bus mums pavaldžios. O pavaldžios jos žmogaus valiai ar ne sprendžiat ...jūs. Įdomu. Ar nėra taip, kad kas vienam pavaldu, kitam-ne?
Papildyta:

Jus išmuša iš pusiausvyros paprastas klausimas? Žodį šventas suvokiat? Ir šeimos sąvoką tapatint su juo. Tai aš galiu pakartoti-kas čia švento????
Papildyta:

Aš suvokiu iš tokių diskusijų štai ką - mano moralė gerai, o tavo - blogis, nes ji - KITOKIA

Montekrista, o jei taip akmenuku kartais a? bigsmile.gif lotuliukas.gif

o jei rimtai, o tai ne ta pati as parasiau? kodel puolama teisiti? kodel norima parodyti kokie maes garzus ir pukuoti palyginus su kitu? o jei kazkas pasirodo ir ne taip jau ir balta, tai ant tos gyvenimo skraistes ne taip jau ir matosi. irnesakyk.gif
tik vat dar pastebejimas, kuo didesne ta skraiste tai zmogus gal ir nepastebi tu taskeliu ir kitiems juos lengvai atleidzia, o mazose tos kleksos baisiai negrazios yra ir reikia gi pasiteisinti, kad jos "atsiplaus". o kaip? tai kaip, parodant kad mano kleksos mazos palyginus su tavo
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 09, 13:33)
Montekrista, yra kai kurie dalykai sventi. seima, meile, draugyste, religiniai isitikinimai ir t.t. o Jums kas yra sventa?

Cia itariu kalbate apie vertybes. Bet mes galime isvadrdinti tas pacias vertybes, bet akcentuosime ju verte, poziuriai i tas pacias vertybes bus skirtingi. Tai yra visai normalu, kai kalbame apie asmenines vertybes.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 09, 12:37)
nuo saves, butent. nelauzau as savu isitikinimu istikimybes klausimu.
Papildyta:
as jau pakankamai aiskiai pasakiau kas man yra sventa. dabar klausiu Jusu.

viešpatie, nu kas yra šventa???? Galit pasakyt šio žodžio supratimą savą?
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 09, 12:37)
nuo saves, butent. nelauzau as savu isitikinimu istikimybes klausimu.
Papildyta:
as jau pakankamai aiskiai pasakiau kas man yra sventa. dabar klausiu Jusu.

tik nepirskite tu isitikinu kitiems ir dar taip drastiskai mirksiukas.gif
man irgi melas nepriimtinas, na bet kaip manotom zmones su tuo gyvena (cia ne autore) ir nemato nieko blogo.
o zinot kodel? nes niekas nera jiems taip padares!
kaip sakant ech ta gyvenimiska patirtis, gal ir isgalvotas dalykas, bet toks fainas, gaila, kad tai suvokiama kartais per velai, nesimokant is kitu klaidos. toks igimtas noras nusibalnoti nosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 09, 12:37)
Montekrista, o jei taip akmenuku kartais a? bigsmile.gif  lotuliukas.gif

o jei rimtai, o tai ne ta pati as parasiau? kodel puolama teisiti? kodel norima parodyti kokie maes garzus ir pukuoti palyginus su kitu? o jei kazkas pasirodo ir ne taip jau ir balta, tai ant tos gyvenimo skraistes ne taip jau ir matosi. irnesakyk.gif
tik vat dar pastebejimas, kuo didesne ta skraiste tai zmogus gal ir nepastebi tu taskeliu ir kitiems juos lengvai atleidzia, o mazose tos kleksos baisiai negrazios yra ir reikia gi pasiteisinti, kad jos "atsiplaus". o kaip? tai kaip, parodant kad mano kleksos mazos palyginus su tavo

taigis, o kam rodytis geresniu sau pačiam? Ir dar. Ištikimybė, skaičiau, - progų nebuvimas. Ciniška, bet tiesos yra. Pagalvokim.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 09, 12:41)
viešpatie, nu kas yra šventa???? Galit pasakyt šio žodžio supratimą savą?

Jus varot viena keista klausima, kaip vakar varet uzsukta "ar zmogus monogamiskas" doh.gif klausimas ka reiskia "sventa", kai i ji jau atsakyta, toks pats kaip butu klausimas "ka tau reiskia zodis salta"
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 09, 12:42)
Jus varot viena keista klausima, kaip vakar varet uzsukta "ar zmogus monogamiskas"  doh.gif klausimas ka reiskia "sventa", kai i ji jau atsakyta, toks pats kaip butu klausimas "ka tau reiskia zodis salta"

Šiaip jau skirtumas absoliutus...Bet ai..
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 09, 12:42)
taigis, o kam rodytis geresniu sau pačiam? Ir dar. Ištikimybė, skaičiau, - progų nebuvimas. Ciniška, bet tiesos yra. Pagalvokim.

tai jau taip, Jus tikrai cinike, todel ir zodzio "sventa" niekaip negalite suvokti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 09, 12:42)

lleisk nesutikti blush2.gif na bet cia vel gi tik mano patirtis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 09, 12:44)
tai jau taip, Jus tikrai cinike, todel ir zodzio "sventa" niekaip negalite suvokti.

Pasidarė geriau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 09, 13:42)
Jus varot viena keista klausima, kaip vakar varet uzsukta "ar zmogus monogamiskas"  doh.gif klausimas ka reiskia "sventa", kai i ji jau atsakyta, toks pats kaip butu klausimas "ka tau reiskia zodis salta"

Na atsiprasau, kiekvienas musu savokas traktuoja skirtingai, beje kaip ir kito asmens teksta. Nes mes kieivenas atskirai turime savo supratima. Visai normalu, kad diskusijos metu, zmones praso patiklsinti zodzio savoka.

Mano galva, svarbu ne tai ka jus laikote sventu, bet kodel ir kaip jus tai praktikuojate.
Atsakyti
Moonte, praktikuoju instinktu kontroliavimu vardan pagarbos vertybems.
Atsakyti