QUOTE(Montekrista @ 2012 05 09, 12:29)
vadinasi, įmanoma duoti pažadą visam gyvenimui, tik jei aplinkybės bus mums pavaldžios. O pavaldžios jos žmogaus valiai ar ne sprendžiat ...jūs. Įdomu. Ar nėra taip, kad kas vienam pavaldu, kitam-ne?
Papildyta:
Jus išmuša iš pusiausvyros paprastas klausimas? Žodį šventas suvokiat? Ir šeimos sąvoką tapatint su juo. Tai aš galiu pakartoti-kas čia švento????
Papildyta:
Aš suvokiu iš tokių diskusijų štai ką - mano moralė gerai, o tavo - blogis, nes ji - KITOKIA
Papildyta:
Jus išmuša iš pusiausvyros paprastas klausimas? Žodį šventas suvokiat? Ir šeimos sąvoką tapatint su juo. Tai aš galiu pakartoti-kas čia švento????
Papildyta:
Aš suvokiu iš tokių diskusijų štai ką - mano moralė gerai, o tavo - blogis, nes ji - KITOKIA
Montekrista, o jei taip akmenuku kartais a?

o jei rimtai, o tai ne ta pati as parasiau? kodel puolama teisiti? kodel norima parodyti kokie maes garzus ir pukuoti palyginus su kitu? o jei kazkas pasirodo ir ne taip jau ir balta, tai ant tos gyvenimo skraistes ne taip jau ir matosi.

tik vat dar pastebejimas, kuo didesne ta skraiste tai zmogus gal ir nepastebi tu taskeliu ir kitiems juos lengvai atleidzia, o mazose tos kleksos baisiai negrazios yra ir reikia gi pasiteisinti, kad jos "atsiplaus". o kaip? tai kaip, parodant kad mano kleksos mazos palyginus su tavo