Įkraunama...
Įkraunama...

Tonų klausymas gimdymo metu

Apklausa: kaip jums klausė (74 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(LasiukeUK @ 2013 07 07, 13:44)
Saunus gimdymas  thumbup.gif  Neiprasta ir smagu girdeti apie judejimo ir skirtingu gimdymo pozu laisve Lietuvos ligonineje.  Daugiau taip!  drinks_cheers.gif

Dekoju smile.gif
O stai papildymas is treciojo gimdymo (ten pat) : atvykau su saremiais kas 1-2 min, ir akusere norejo trumpam pamatuoti toniukus. Kai pamate,kaip as per saremius judu, suprato,kad geriau net nesiulys gultis smile.gif keleta minuteliu palaike man judant. Po to net nepamenu,ar teko matuot, nes gimdymo lovoj nebuvau, gal ir buvo trumpam prideje,kai kabejau per stangas pasikabinus ant kaklo vyrui smile.gif zodziu, tonu matavimas antro ir trecio gimdymo metu buvo nepastebetas, nesutrukde ir vyko itin trumpai.
Atsakyti
Man visa gimdyma tonu klause gulint ant nugaros, bet as ne visai gulejau, prie galvos buvo pakelta siek tiek smile.gif o rankioje buvo laseline su skatinamaisiais smile.gif nebuvo labai patogu bet iskentejau smile.gif
Atsakyti
Man priemime ant nugaros prase gulet, kol matavo.

O gimdykloj pajunge toki belaidi, su kuriuo ir i wc vaiksciojau, ir ant sonu gulejau.

Nors pirmo gimdymo metu matuoklis nebuvo belaidis, bet visus saremius vis tiek ant sono praleidau.
Atsakyti
Klausė ir gulint, ir sėdint, ir sėdint ant kamuolio, ir stovint, ir net vaikštant ratais cool.gif
Atsakyti
Tik gulint ant šono klausė, kas man ypatingai skatino sąrėmius...
Atsakyti
Pradžioj sąrėmių sėdint arba stovint, paskui arba laisvai vaikštant, arba niekaip. Manęs gimdančios niekas nepaguldytų schmoll.gif
Atsakyti