Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

QUOTE(piperpuke @ 2012 05 31, 21:53)
o jus lengvatine imsit kaip jaunos seimos su 10%? ar turite galimybe gaut 20%?

Anoj temoj tai Upoksnys viska zinojo, bet cia kazkaip nesilanko:(

mes jauciu biski apsigavom ir negausim 20%sad.gif

Mes tai tik i 10 % pretenduojam...
Bet kaip viskas uztruko, siaubas. Kovo men. jau viena buta praziopsojau, bet taip suviliojo tie 10 % wub.gif Reiks dar luktelt.
Atsakyti
QUOTE(MiDo @ 2012 06 01, 13:06)
Mes tai tik i 10 % pretenduojam...
Bet kaip viskas uztruko, siaubas. Kovo men. jau viena buta praziopsojau, bet taip suviliojo tie 10 %  wub.gif  Reiks dar luktelt.

o kokiam rajone ziurinejat buto?
Atsakyti
o kai savivaldybeje pristatai visus dok lengvatinei paskolai gauti ir gauni teigiama atsakyma, kiek laiko jis galioja? ( ta prasme per kiek laiko reikia issirinti busta:)?
Atsakyti
QUOTE(piperpuke @ 2012 06 01, 13:08)
o kokiam rajone ziurinejat buto?

Fabijoniskese smile.gif
O Jus?
Atsakyti
QUOTE(MiDo @ 2012 06 05, 09:09)
Fabijoniskese smile.gif
O Jus?

mes tai tikriausiai Perkunkiemyje pirksim:)
Atsakyti
Sveikos, mes domimes irgi lengvatine paskola, gal kas gali imest nuoroda istatymo su pakeitimais 2012m.?
Atsakyti
http://www.istatymas...i_istatymas.htm
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Mes irgi planuojame pasinaudoti ta lengvata smile.gif Esame iš Alytaus, tai čia sakė niekada likučių neišnaudoja to rėmimo, tai iš anksto teikt prašymų sakė geriau neit, nes dar neaišku su tais bankais, ir minėjo, jog iki birželio galo turėtų paaiškėt... Labai laukiam, nes jau sutarę dėl buto esam... smile.gif
Atsakyti
Merginos, kaip tik ziurinejam soda pirkti ir sese pasake apie lengvatas. Pagal pajamas tikrai mes pakliunam, neturim ne vieno NK turto, bet mano vyrui dabar jau 35, rudeni sueina 36, tai mes jau prie jaunu seimu nepakliuvam??? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveiki! Norėčiau sužinoti,pvz.jei aš esu nedirbanti,o vyras gauna maždaug 1400lt ar mum galima pasvajoti apie lengvatinę? Ir kokios maždaug imokas moka kurie paėmę yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DjuSoleil: 13 birželio 2012 - 18:14
smale, man atrodo, užtenka, kad vienas kažkuris būtų jaunesnis, nebent blogai įsiskaičiau smile.gif

DjuSoleil, na su tokiomis pajamomis nežinia, ar bankas suteiks Jums paskolą, nes viskas vis tiek vyksta per banką, iš pradžių turite banke teikti prašymą, gauti patvirtinimą, kad jums suteikiama paskola, o tada jau į savivaldybę dėl rėmimo 10% sumos...

Man tai įdomu, kada čia šįmet patvirtins ministerija tuos rėmimus... Ir kurie bankai dalyvaus.... Nes jau davėme užstatą perkamo buto savininkams ir per mėnesį turime nusipikrti, arba prarasime užstatą... O paskolą ruošiamės imti iš SEB, nes normaliausios sąlygos... Tai biškį gaila būtų, jei pramazintumėm 10% rėmimą...
Atsakyti
QUOTE(smale @ 2012 06 13, 10:00)
Merginos, kaip tik ziurinejam soda pirkti ir sese pasake apie lengvatas. Pagal pajamas tikrai mes pakliunam, neturim ne vieno NK turto, bet mano vyrui dabar jau 35, rudeni sueina 36, tai mes jau prie jaunu seimu nepakliuvam???  g.gif  unsure.gif

istatyme aiskiai parasyta, kad abu sutuoktibiai turi buti ne vyresni kaip 35 m., tai 35 m. dar tinka, bet turit paskubeti iki rudens.
Papildyta:
[quote=gabby_jz,2012 06 18, 10:55]
smale, man atrodo, užtenka, kad vienas kažkuris būtų jaunesnis, nebent blogai įsiskaičiau smile.gif

Savoka jauna seima, o ne jaunas seimos narys, todel taikoma abiems sutuoktiniams
Atsakyti