QUOTE(Vanduo @ 2012 05 26, 17:08)
Tarnaujantys linijiniam protui ne tik, kad neturi laisvos valios, bet ir ribos jausmo.
Juos kaip rimbas varo linijinio proto savybės ir jie negali sustoti.
Todėl ginčisis, įrodinės, rėks, kad kažkas nori apriboti jų laisvę, ginsis ir puls, įrodinės savo teisingą supratimą ir save patys kaip vertybę.
Bus patenkinti kai jiems pritaria, išsako komplimentus ir kritikuos neradę pritarimo, neigs ir negalės atsiplėšti.
Jie griovėjai, kurie intuityviai ateina į šviesesnes vietas, kad galėtų parodyti patys save ir sėti griovimo sėklą.
Kadangi jie neturi ribos jausmo tai kiša savo ilgą nosį ir kuprotą produktą visur. Be abejo vardan gėrio.
Tai jie rėks, kad klaidinami žmonės ir gelbės juos kišdami savo teisingus supratimus ir save pačius kaip vertybę.
Jie nejaučia pasišlykštėjimo patys savimi todėl jų negali sustabdyti niekas.
Ignoruojami vienoje vietoje jie būtinai susiras kitą ir ten pratęs save toliau.
Griovimas iki ribos yra būtinas. Tai griovėjų nuopelnas.
Bet kadangi jie neturi ribos jausmo, tai sugriovę užsistovėjusius procesus neužleis vietos kitam, bet patys imsis kūrybos ir savo produkto įgyvendinimo.
Bet griovėjas nieko negali pozityvaus sukūrti.
Aš skaitau po truputį, neskubėdama. Esu stipriai atsilikusi nuo jūsų.
Oho!!! Po šio posto man net plaukai pasišiaušė
merfisės reakcija - panoro, kad egzistuotų juoko protas. Nieko keisto. Tekstas išties šokiruojantis.
Tačiau...būkim biedni, bet teisingi... pirmame sakinyje tiesos išties yra daug. Kažkaip įprasta, jog laisvą valią mes suvokiame, kaip laisvą valią aplinkoje. Tačiau čia juk laisva valia prieš save... Ir tai, panašu, yra tiesa. Ir su ribos jausmu tas pats.
Visos kitos bjaurastys - gali pasireikšti, gali - ne, tačiau jos yra jau išplaukiančios iš to pirmo sakinio. Net šiurpas suėmė...
Ir vienintelis priešnuodis tam yra - išminties protas.
O vakar skaitant, linijinis protas taip puikiai buvo pateiktas...