1. Koks yra skirtumas tarp tikėjimo ir supratimo apie tikėjimą, tarp meilės ir supratimo apie meilę?
Supratimo apie tikejima, supratimo apie meile nera. Yra tikejimas. Yra meile.
2. Ar galima žodžių pagalba gauti meilės būseną, tikėjimą?
Toje busenoje, kurioje dabar esu, man tokiu zodziu labai reikia... Bet ne tam, kad gauti meiles busena, tikejima, o tam, kad pastebeciau...
3. Ar egzistuoja perėjimas iš proto pasaulio į meilės, tikėjimo būseną?
Ne. Man atrodo, meiles, tikejimo busena - ji musu esme. O proto pasaulis, bent kaip as dabar matau, nereikalingas irankis, kuriuo kaip uzsukta naudojuosi... Nera perejimo. Man, tai nera du pasauliai. Yra vienas.
4. Kur baigiasi proto pasaulis?
Proto pasaulis - irankis. Pasidedi iranki ir esi laisvas... As taip suvokiu...
5. Kada pas jus baigiasi lygybės jausmas? Koks skirtumas tarp betarpiško lygybės jausmo ir supratimo apie lygybę?
Supratimo apie lygybe esmeje nera... Kol naudojuosi irankiu - protu, tol lygybes jausma blokuoju... uzspaudziu... aiskiai tai jauciu...
6. Kada baigiasi meilė? ( Jeigu ji buvo).
Meile - esme. Sirdimi nesuvokiu baigties, nes jos, paprasciausiai nera.
7. Kas yra metodas? Ar egzistuoja metodas be priežasčių ir pasėkmių?
Tai budas... As, asmeniskai, esu budo ieskojimo procese... bet jauciu, kad ieskodama budo, dar labiau uzsisuku proto rate vietoj to, kad is jo issisukciau...
Metodas - tik proto savoka. Atsirasti ten, kur esi, tapti tuo, kuo esi - nera budu. Tai esybe, esme...
Budai yra atsitraukti nuo to... nusisukti... Daug budu... Efektyviu...
8. Kas yra įrodymas? Kam jis turės prasmę?
Protui, tik protui reikia irodymu...
9. Kas yra tiesa? Kiek yra tiesų?
Nesuvokiu, kas tai yra tiesa... Man - tai beribe erdve. Esme.
10. Ką kritika duoda kritikuojančiam?
Mase. Kaip ivardinciau, ka gaunu as - akmenis. Nuo galvos nusiridena, kraunasi sirdy. Uzspaudzia...
11. Kas yra prievarata?
Vejo krypties nepaisymas... sirdies balso nepaisymas...
12. Kodėl ir kokioje egzistavimo srityje viskas kas pasakyta žodžiais yra melas?
Nezinau. Bet zodziai irgi tik irankis... Man, dabar, kur esu, labai reikalingas... Nors pradedu jausti, kad suvokimas, erdves busena - tai tiesiog yra... be jokiu zodziu...
13. Kas yra melas?
Bet koks teigimas. Bet koks neigimas. Ar gali buti, kad zodziai is esmes yra melas?
Nors... visgi, jei atpalaidavus prota, melo nera... Tai proto savoka.
14. Kas yra geris ir blogis? Kada šios kategorijos gali pradingti?
Siu kategoriju meilej nera... As taip jauciu... kad atpalaidavus prota, t.y. padejus iranki, nebebus ka "taisyti"... nes, kol irankis rankose, darbo yra...
15. Ką tu matai kai žiūri?
Nieko... Siaip fiziskai, esu "beveik" akla... ir dabar daznai pagalvoju, kaip visdelto idomu... vaikystej, paauglystej niekad nenesiojau akiniu, nors beveik nematau... bet atsimenu viska ryskiai... medzius, geles... veidus... tikrai idomu...

16. Kodėl žmogus kovojantis už teisybę yra prievartautojas? Kieno atžvilgiu jis vykdis prievartą?
Teisybes nera... Zmogus, kovojantis uz tai, ko nera, save suka beprasmiam rate...
17. Kada nėra nei tiesos nei melo?
Kai esi savo esybej... meileje...
18. Ar jus vysto draugai, dvasingi žmonės? Jei vysto tai kokias savybes konkrėčiai?
TAIP. Dabar labai taip. Pastabuma.
19. Ar reikia nusileisti kitam?
Jei gyveni meileje, kitas yra ten pat, kur ir tu... Visuma.
Papildyta:
8. Kas yra įrodymas? Kam jis turės prasmę?
Irodymas yra proto penas... Apetitas kyla bevalgant...
Aciu, Vanduo... Gera buvo