QUOTE(KTK @ 2012 05 21, 21:10)
Nesiskuskit siluma

.Ziema verkiat,kad salta,vasara,kad karsta,amzinai negerai jums

.As vazineju be kondiskes,tik atidarytas mano langas ir jokio karscio nejauciu

.

vakar tikrai nebuvo karšta langą atsidarius, šilta ir tiek. O šiandien mikrium variau, tai vos nesusikalėm, nes kažkoks gudrutis sumąstė iš antros juostos sukt į dešinę tiesiai mikrui prieš nosį. Stebiuosi kokių kvanktelėjusių drąsuolių būna, gal koks apsirūkęs.
Papildyta:
QUOTE(KTK @ 2012 05 22, 22:55)
Tokie,kaip sporbatukai,tai tikrai maziau trinasi,bet visi aukstakulniai tai man nusitryne

.
Ne sportbatukai, bet kuno ten nėra tai kažkaip nepastebėjau kad trintųsi. O kiti nors tik 3cm kulniukas bet apsitrynę. Dbr su naujais net nerizikosiu vairuot, nebent jau lb reikės. Pora kart vairavau tai dar nieko, bet daugiau vengsiu.
Papildyta:
QUOTE(grmarti @ 2012 05 22, 11:17)
Ir dar klausimą turiu mergaitės, kurios vairuojat su akinukais (turiu vairavimo akinius, šiaip nenešioju akinių), kai dabar saulė tokia ryški ir spigina tiesiai į veidą, dedatės akinius nuo saulės ar vairuojat su savo akinukais, bet tiesiog bandot užsidengti atsilenkdamos apsaugą (nežinau kaip vadinasi, pas vienus būna ten veidrodėlis, pas kitus ne - ten laiko mašinos dokumentus)
aš visad su akiniais. atsilenkiu apsauga kai saulė šviečia. tik neseniai sužinojau, kad galėčiau kont. lęšius nešiot tai dbr vasaros planuose jie ir akiniai nuo saulės