Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(grmarti @ 2012 05 22, 11:17)
Ir dar klausimą turiu mergaitės, kurios vairuojat su akinukais (turiu vairavimo akinius, šiaip nenešioju akinių), kai dabar saulė tokia ryški ir spigina tiesiai į veidą, dedatės akinius nuo saulės ar vairuojat su savo akinukais, bet tiesiog bandot užsidengti atsilenkdamos apsaugą (nežinau kaip vadinasi, pas vienus būna ten veidrodėlis, pas kitus ne - ten laiko mašinos dokumentus) g.gif

Turiu antrus tamsius akinius su dioptrijomis,bet praktiskai tik darbe juos deviu,su lengvuske vaziuojant kazkaip taip stipriai nespigina,iskenciu... ax.gif Aisku,reiketu visada kai saule uzsideti,kad akiu nevargint,ale taip uzknisa tuos akinius kaitalioti... doh.gif O apsauga man saules nepridengia,mazo ugio esu,tai buna jei labai spigina isiremiu kaire koja i grindis ir biski pasikeliu nuo sedynes,kad apsauga pridengtu nors kazkiek... ax.gif
Papildyta:
Siandien,beje,maudymosi sezona atidariau,buvau nulekus prie Tapeliu ax.gif O griztant nepavyko isvengti duobes,per velai pamaciau ja,tai teko perskristi stipriau gaza uzmynus,kai jau supratau kad neissisuksiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 22 gegužės 2012 - 18:28
ir as siandieni duobe imainojau, saule spigina, nepastebejau blush2.gif
o as zinokit, labai patenkinta savo golfyciu thumbup.gif ekonomiskas ir nera toks barskaliukas kaip visi man sake, dabar ir daznesnes keliones kaunas-klaipeda, nebus tokios baisios thumbup.gif nors tai ir nebuvo mano svajoniu masiniukas, bet dabar turiu jo atsiprasyti rolleyes.gif
Atsakyti

Ir dar klausimą turiu mergaitės, kurios vairuojat su akinukais (turiu vairavimo akinius, šiaip nenešioju akinių), kai dabar saulė tokia ryški ir spigina tiesiai į veidą, dedatės akinius nuo saulės ar vairuojat su savo akinukais, bet tiesiog bandot užsidengti atsilenkdamos apsaugą (nežinau kaip vadinasi, pas vienus būna ten veidrodėlis, pas kitus ne - ten laiko mašinos dokumentus) g.gif

Kadangi mano minusas didelis, tai be akiniu vairuoti man be sansu, tad jei esu be kontaktiniu lesiu, tai nusiimti akiniu net minciu nera.
O siaip yra akiniu nuo saules su dioptrijom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 05 22, 19:32)
Turiu antrus tamsius akinius su dioptrijomis,bet praktiskai tik darbe juos deviu,su lengvuske vaziuojant kazkaip taip stipriai nespigina,iskenciu... ax.gif Aisku,reiketu visada kai saule uzsideti,kad akiu nevargint,ale taip uzknisa tuos akinius kaitalioti... doh.gif  O apsauga man saules nepridengia,mazo ugio esu,tai buna jei labai spigina isiremiu kaire koja i grindis ir biski pasikeliu nuo sedynes,kad apsauga pridengtu nors kazkiek... ax.gif

O man netinka linzes doh.gif ,tai iseitis viena,arba vairuoti ir blogiau matyti del akiniu nebuvimo,arba matyti blogiau del saules biggrin.gif ,renkuosi antraji varianta lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 22, 22:03)
Kadangi mano minusas didelis, tai be akiniu vairuoti man be sansu, tad jei esu be kontaktiniu lesiu, tai nusiimti akiniu net minciu nera.
O siaip yra akiniu nuo saules su dioptrijom smile.gif

Yra,bet kaina blink.gif biggrin.gif ....
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 05 21, 17:53)
nekalbu apie apvaziavima,kai per visa gatve padaryta duobe.O kol jas uztaisys,tai nezinau,kiek laiko praeis  g.gif .

Kas per stebuklingi batai  bigsmile.gif ?

Tai buvo prie II forto išrausę taip, kad rytais bele kokie kamščiai budavo, bet gerai, kad greit sutvarkė.
Batai paprasti, su raišteliais, kaip vyriški klasikiniai, dirbtine oda, minkštoki. Nuo mašinos pirkimo tik su jais ir važinėjau, nes žemi, patogūs.. Dbr pasilikau 'kaliošiukus' mašinoj, persiaunu kai su kulnais būnu.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 22, 22:50)
Tai buvo prie II forto išrausę taip, kad rytais bele kokie kamščiai budavo, bet gerai, kad greit sutvarkė.
Batai paprasti, su raišteliais, kaip vyriški klasikiniai, dirbtine oda, minkštoki. Nuo mašinos pirkimo tik su jais ir važinėjau, nes žemi, patogūs.. Dbr pasilikau 'kaliošiukus' mašinoj, persiaunu kai su kulnais būnu.

Tokie,kaip sporbatukai,tai tikrai maziau trinasi,bet visi aukstakulniai tai man nusitryne biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 05 21, 21:10)
Nesiskuskit siluma biggrin.gif .Ziema verkiat,kad salta,vasara,kad karsta,amzinai negerai jums  biggrin.gif .As vazineju be kondiskes,tik atidarytas mano langas ir jokio karscio nejauciu  rolleyes.gif .

drinks_cheers.gif vakar tikrai nebuvo karšta langą atsidarius, šilta ir tiek. O šiandien mikrium variau, tai vos nesusikalėm, nes kažkoks gudrutis sumąstė iš antros juostos sukt į dešinę tiesiai mikrui prieš nosį. Stebiuosi kokių kvanktelėjusių drąsuolių būna, gal koks apsirūkęs. g.gif
Papildyta:
QUOTE(KTK @ 2012 05 22, 22:55)
Tokie,kaip sporbatukai,tai tikrai maziau trinasi,bet visi aukstakulniai tai man nusitryne  biggrin.gif .

Ne sportbatukai, bet kuno ten nėra tai kažkaip nepastebėjau kad trintųsi. O kiti nors tik 3cm kulniukas bet apsitrynę. Dbr su naujais net nerizikosiu vairuot, nebent jau lb reikės. Pora kart vairavau tai dar nieko, bet daugiau vengsiu.
Papildyta:

aš visad su akiniais. atsilenkiu apsauga kai saulė šviečia. tik neseniai sužinojau, kad galėčiau kont. lęšius nešiot tai dbr vasaros planuose jie ir akiniai nuo saulės sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 05 22, 22:48)

Yra,bet kaina  blink.gif  biggrin.gif ....

Kaina panasi kaip ir paprastu akiniu. Nors bendrai akiniai didele prabanga (ypac man, nes del didelio minuso reikia butinai plonint stikliukus doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 05 22, 22:48)
O man netinka linzes  doh.gif ,tai iseitis viena,arba vairuoti ir blogiau matyti del akiniu nebuvimo,arba matyti blogiau del saules  biggrin.gif ,renkuosi antraji varianta  lotuliukas.gif .
Papildyta:

Yra,bet kaina  blink.gif  biggrin.gif ....

fielmane akiniai nuo saules su dioptrijom 89 lt
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 05 22, 23:19)
fielmane akiniai nuo saules su dioptrijom 89 lt

Kad parašo akiniai nuo 89lt, tai dar nereiškia, kad tiek ir kainuotų. Man paprastų akinių vienas stiklas kainuoja virš 200lt, tai apie saulės nėra net ką galvot su tokiom kainom. O ir šiaip nereali čia kaina, gal kažkas sapnuodamas tokią reklamą padarė. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 23, 00:13)
Kad parašo akiniai nuo 89lt, tai dar nereiškia, kad tiek ir kainuotų. Man paprastų akinių vienas stiklas kainuoja virš 200lt, tai apie saulės nėra net ką galvot su tokiom kainom. O ir šiaip nereali čia kaina, gal kažkas sapnuodamas tokią reklamą padarė. wink.gif

Tikrai akcija tokia yra, bet pasirinkti reikia is nurodytu remeliu (aisku pasirinkimas kuklus, bet kazka rasti galima) ir stiklai turi buti iki tam tikru dioptriju.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 23, 00:17)
Kaina panasi kaip ir paprastu akiniu. Nors bendrai akiniai didele prabanga (ypac man, nes del didelio minuso reikia butinai plonint stikliukus  doh.gif )

Pas mane ta pati beda doh.gif bet as jau keleta metu akinuku nenesioju tik lesius blush2.gif
Vairuodama nusileidziu apsauga nuo saules, jei nepadeda-akinius nuo saules, tik jau nauju reikia, nes suluzo blush2.gif
Atsakyti