Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(denaxa @ 2012 05 26, 13:14)
As kazkada po Lazdynus ir Karoliniskes dvi valandas daviausi (nes piko metas buvo),niekaip negalejau rasti isvaziavimo reikiama kryptim i Laisves prospekta... juokingas toks nuotykis buvo... doh.gif blush2.gif

Aš buvau kažkur nublūdijus už Regitros ir pasiklydau: tamsu, nebežinau į kurią pusę važiuoju - į Vilniaus ar į Kauno doh.gif galiausiai Trakų Vokėj atsidūriau.. šiaip ne taip parsikapanojau. tada dar į kamštį baisų papuoliau, juosta baigiasi, niekas neįleidžia.. pasivažinėjimas oi koks buvo - nu bet ale praktika gera per tokius nuotykius biggrin.gif

o aš bandysiu grįžt prie vairavimo - kokį pusantro mėnesio nevairavau -prieš porą savaičių dukrytės susilaukiau. tai jau rankos niežti, kaip noriu vairuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasorita @ 2012 05 25, 22:57)

Taip pat pritariu, kad lapa galima uzsikijuot mirksiukas.gif

O vaziuojant nauju marsrutu tai svarbiausia stebeti zenklus ir priesais vaziuojancius, as taip ramiai issisukus esu ne karta, kai nezinau kur vaziuot, dairaus ar cia sukti galima, ar ne arba tiesiog KUR butent pasukti ir kazkas priesais op ir pasuka.Tai placiau stebet aplinka ir nebijot priletint, apsisukt.
Bet vaziuodama nezinomu keliu irgi dar kazkiek isitempiu, kad nepravaziuociau reikiamo posukio.
Papildyta:
QUOTE(largoconfuoco @ 2012 05 27, 19:59)
o aš bandysiu grįžt prie vairavimo - kokį pusantro mėnesio nevairavau -prieš porą savaičių dukrytės susilaukiau.

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2012 05 27, 20:59)
o aš bandysiu grįžt prie vairavimo - kokį pusantro mėnesio nevairavau -prieš porą savaičių dukrytės susilaukiau. tai jau rankos niežti, kaip noriu vairuot  lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif

O as siandien be sviesu pavazinejau doh.gif turbut reikia mintyse sau kartot ka turiu padaryt isvaziuodama, kad nepamirsciau blush2.gif Kadangi masina naudojames trise tai kiekviena karta reikia is naujo reguliuotis sedyne ir veidrodelius tai vis ka pamirstu doh.gif vakar dirza (bet vaziuodama uzsisegiau) siandien sviesas-pamaciau tik atvykus i vieta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 05 27, 21:39)
Sveikinimai  4u.gif

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 05 27, 23:26)
Sveikinu  4u.gif

Ačiū ax.gif

reiks kokį bandomąjį važiavimą padaryt, vyrą šalia pasisodinus, atrodo didelė pertrauka, kai patirtis dar nedidelė...
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2012 05 28, 07:18)
Ačiū  ax.gif

reiks kokį bandomąjį važiavimą padaryt, vyrą šalia pasisodinus, atrodo didelė pertrauka, kai patirtis dar nedidelė...

o man tokia pertrauka labai patiko.
po jos daug ramiau, užtikrinčiau važiavau.
to ir jum linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 28, 09:24)
o man tokia pertrauka labai patiko.
po jos daug ramiau, užtikrinčiau važiavau.
to ir jum linkiu  4u.gif

kad jau ir prieš pertrauką aš gana ramiai jaučiausi. tėvai ir uošviai atkalbinėjo mane nuo vairavimo jau nuo kokio 6 nėštumo mėnesio - stresas, nervai atseit. bet kad man džiaugsmo ir malonumo vairuot daug daugiau nei streso buvo. tai beveik iki paskutinių savaičių vairavau - kol pati pajutau, kad jau sunku ir nesinori.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 28 gegužės 2012 - 09:58
Pasirodo ne aš viena su "stažu" nelabai praktikos turiu, teises turiu jau 7 metai blush2.gif , o važinėti pradėjau tik kovo gale ir tai ne kasdieną blush2.gif Ir visuomet kas nors šalia sėdi, dažniausiai vyras, kuris ruošia "vairuotoją-profesionalą" doh.gif, tai neapsikenčiau ir savaitgalį išvažiavau viena apsipirkti, vyras norėjo kartu, bet kategoriškai neėmiau, grįžus pamačiau, kad akis jo trūkčiojo, nervinis tikas turbūt ištiko, nervinosi biggrin.gif Likau baisiai savimi patenkinta tongue.gif
O man buvo pradžioje, kad važiavau iš stoties kur Savanorių pr. viadukas ir nesugebėjau persirikiuoti į kitą juostą, labai didelis srautas buvo, naglai nelindau, nieks nepraleido, tai važiavau kitu keliu, truputį apvažiavau Lazdynus ir tiek, ekskursija biggrin.gif

QUOTE(lasorita @ 2012 05 27, 18:37)
Eh, nuraminot ir paguodėt mane kažkaip thumbup.gif thumbup.gif Ačiū jums labai 4u.gif  Dabar taip užsimaniau išbandyti naują maršrutą, bet vis nesugalvoju kur man "reiktų" lotuliukas.gif

Kai važiuosi Į Akropolį, tai mašina statyk už Akropolio pačio, ten nemaža aikštelė, bus lengviau pasistatyti, o tikslas gali būti nusipirkti skanių ledų pačiai atvairavus, čia būtų kaip prizas mirksiukas.gif

Mergaitės, o po kiek laiko vairuojant jau tvirtai jautėtės už vairo ne tik gatvėje, bet ir parkuojantis? Gatvėje jau drąsiai jaučiuosi, bet va siauroje aikštelėje parkuojantis tai ne...
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 05 28, 15:13)

Mergaitės, o po kiek laiko vairuojant jau tvirtai jautėtės už vairo ne tik gatvėje, bet ir parkuojantis? Gatvėje jau drąsiai jaučiuosi, bet va siauroje aikštelėje parkuojantis tai ne...

birželio 18 bus metai, kaip teises išsilaikiau, vairuoju ne kiekvieną dieną, bet kelis kartus per savaitę tikrai. ir stengiausi nevengti jokių sunkių situacijų - nei nepažįstamų kelių, nei piko valandų, nei sniego su lietum smile.gif po kokių 2-3 mėnesių vairavimas pradėjo teikti žymiai daugiau džiaugsmo nei streso. ir dėl parkavimo supratau, kad jei ir nepavyks iš pirmo karto, tai pasitaisydama tikrai pasistatysiu. svarbu išmokt pasitaisyt ir nesinervuot, jei kas nesigauna iškart 4u.gif
o geriausia praktika tai man kieme būna - mašinų daug, vietos mažai. nori nenori tenka išmokt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš tai padariau, šiandien! blush2.gif Važiavau į Akropolį ir iš jo grįžau, viskas vietoj thumbup.gif thumbup.gif Gavau seniai nematytos draugės kvietimą jame susitikti, ir labai dvejojau, ką man čia daryti, bet nusprendžiau bandyt. Gi jau buvau jūsų padrąsinta ir įtikinta ax.gif

Nuvažiavau tai labai puikiai, neskaitant to, kad pora kartu uosčiau troleibusų šiknas (niekaip negalėjau/nedrįsau jų aplenkti) blush2.gif Ir vieną kartą kamščiui susidarius jau maniau, kad niekas nebeįleis manęs posūkiui į kairę, bet įleido.. Nors dar be klevo lapo važinėju, bet mano išraiška turbūt buvo maldaujanti pagalbos ir supratimo lotuliukas.gif

Grįžimas, deja, nebuvo toks sėkmingas. Išvažinėdama nepataikiau į reikiamą juostą ir... deja teko važiuoti į Fabijoniškes doh.gif lotuliukas.gif Gana ilgą laiką neradau mielos vietos apsisukimui, tad nuvažiavau net iki Nestes degalines.. Reikėjo man šiaip ar taip į ją, benzino užsipilti, tad nusprendžiau, jog ne taip čia viskas ir blogai biggrin.gif Grįžimas iš Fabijoniškių truputi nevykes buvo, nes ten vis autobusų juostos kaitaliojasi su normaliom juostom, tai porą kartų patiakiau į autobusų doh.gif Na o toliau viskas normaliai buvo.

Tik kieme kažkaip sunkiai parkuotis sekėsi, nors paprastai taip sunku nebūna.. Greičiausiai dėl to, kad toks vyriškis mane akylai ( blink.gif ) stebėjo savoje auto sedėdamas . Toks jausmas kad jau norėjo išlipti ir pasisiūlyti pastatyti mano mašiną, nes labai susirūpinęs žvilgsnis buvo biggrin.gif O man tai kas.. aš žinojau, kad pastatysiu, tik aišku buvo gėda stumdytis pirmyn atgal, kai esi stebimas susirūpinusių akių blush2.gif

Tai va, maršrutas number 1 įveiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lasorita @ 2012 05 28, 21:13)
Išvažinėdama nepataikiau į reikiamą juostą ir... deja teko važiuoti į Fabijoniškes doh.gif  lotuliukas.gif Gana ilgą laiką neradau mielos vietos apsisukimui, tad nuvažiavau net iki Nestes degalines..

Pas mane i svecius vaziavai... lotuliukas.gif O siaip saunuole,kad isdrisai thumbup.gif ,toliau seksis geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lasorita @ 2012 05 28, 20:13)
Sveikutės 4u.gif  Aš tai padariau, šiandien! 

Šaunuolė, sveikinu 4u.gif Mane irgi nervina labai, kai kas nors įkyriai spokso. Turiu kaimyną, kuris nuolat būna balkone ir visuomet stebi, kas kieme vyksta doh.gif, tai stengiuosi važiuoti į kitą aiškštelę, kuri taip nesimato, nes užstoja medžiai biggrin.gif
Atsakyti