Jei sustabdys policija ir neturėsit klevo, apsimeskit kad gal nukrito arba pavogė, nes alia klijavot magnetini.

siuo metu man patogiausia magnetini lapa prisiklijuot kai vaziuoju uzlipinu kai ne-nuimu, nors buna, kad ir seimos nariai su juo pavazineja kai nulupt pamirstu
jei sustabdytu vietine policija turbut nieko nebutu, jei reidas is kito miesto
greiciausiai neaglostytu
(mazas miestelis, vietiniams masina zinoma, tad retai stabdoma)

Sveikos
As irgi jungiuosi i sia grupele
Visai neseniai issilaikiau teises,mano stazas nesiekia net dvieju savaiciu.Teko jau vazinetis su masiniuku be instruktoriaus,tai vaje...Labai baisu buvo,toks jausmas lygtais pirma karta uz vairo
...Ar visos ta pati patyret?Jei taip,tai kiek laiko tai truko?

QUOTE(Pooga @ 2012 06 13, 23:07)
Sveikos
Visai neseniai issilaikiau teises,mano stazas nesiekia net dvieju savaiciu.Teko jau vazinetis su masiniuku be instruktoriaus,tai vaje...Labai baisu buvo,toks jausmas lygtais pirma karta uz vairo

Na, kad kaip pirma karta buciau sedus tai nea, viskas normaliai.Parkiu buvo tik, kad nematyta ir neciupineta masina.Su opeliais pagrinde vazinejau, o pirma karta savarankiskai sedau uz mazdos vairo.Visi buvo dyzeliai, o manoji benzinine... tai truputi vepla jauciaus, nes gesau pora kartu, gerai, kad degant raudonai

Aš važiuyoju su lapu, netrukdo
Kartais jau ir ant kitų lapuočių paburbu tyliai
Kadangi važiuoju pagal taisykles, tai trasoj mane su lapu vyresni žmonės drąiau lenkia, aišku kodėl "velkuosi", o ne šiaip kokia apsvaigusi ar iš mašinos detalės gali pabirti
Tik labai erzina,kai aplenkia, ir už metro sukasi
Nu niekaip nesuprantu tokios lenkimo priežasties
Vakar grįžinėjom su autiku iš Šiaulių, tai moteriškė už vairo buvo. dieve, dieve, kokia pikta, ant visų nepatenkinta, visiem tik teises atimt...
O pati važiuoja tolia gražu ne taip, kaip reiktų
lekia, skuba, lenkia, kiša autobusą....

Kartais jau ir ant kitų lapuočių paburbu tyliai

Kadangi važiuoju pagal taisykles, tai trasoj mane su lapu vyresni žmonės drąiau lenkia, aišku kodėl "velkuosi", o ne šiaip kokia apsvaigusi ar iš mašinos detalės gali pabirti

Tik labai erzina,kai aplenkia, ir už metro sukasi

Vakar grįžinėjom su autiku iš Šiaulių, tai moteriškė už vairo buvo. dieve, dieve, kokia pikta, ant visų nepatenkinta, visiem tik teises atimt...
O pati važiuoja tolia gražu ne taip, kaip reiktų

QUOTE(Nireglina @ 2012 06 13, 21:07)
Man patinka su lapu važinėti. Lai visi žino, kad už vairo žioplys
Užklijavom lapą ant vaistinėlės. Kai važiuoju aš, vaistinėlę atremiam į langą. Kai už vairo vyras, vaistinėlę nuleidžiam. Kartais mano vyras vairuodamas specialiai palieka lapą. Sako, jog tuomet kitos mašinos laikosi saugaus atstumo ir neprisikabina labai arti.

O as noriu greiciau ji nusiklijuoti

QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 06 14, 10:15)
Paburbu ir as,ir ne tik ant klevuku

QUOTE(Pooga @ 2012 06 13, 23:07)
Teko jau vazinetis su masiniuku be instruktoriaus,tai vaje...Labai baisu buvo,toks jausmas lygtais pirma karta uz vairo

Pirmą kartą be instruktoriau važiavau, kai dar nė neturėjau teisių. Užsidėdavau M raidę ir važiuodavom su vyru. Po pirmo tokio karto žiauriai drebėjo kojos. Jaučiau šimtą kartų didesnę įtampą nei važiuojant su instruktoriumi. Kuo toliau, tuo buvo geriau. Priprasi ir tu

QUOTE(KTK @ 2012 06 14, 13:00)
o labiausiai moteru nemegstu gatveje
.

Kai vaikštau pėstute, visada pastebiu, kad moterys vairuotojos nemėgsta moterų pėsčiųjų. Niekada nepraleidžia per gatvę. Ko nepasakysi apie vairuojančius vyrus

QUOTE(Nireglina @ 2012 06 14, 12:40)
arba vyrai geresni vairuotojai

QUOTE(Nireglina @ 2012 06 14, 13:40)
Kai vaikštau pėstute, visada pastebiu, kad moterys vairuotojos nemėgsta moterų pėsčiųjų. Niekada nepraleidžia per gatvę. Ko nepasakysi apie vairuojančius vyrus 

As praleidziu visus

QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 06 14, 13:44)
Vat ,zinok,pritarciau sitam pasakymui

QUOTE(KTK @ 2012 06 14, 12:47)
aš tai irgi nesiginčyju su tuom

o kartais būna ,kad nepraleidžiu, nes per vėlai pamatau

nu

o man vakar prieš nosį į gatvę paauglys iššoko... bet matyt atstumas dar pakankamas buvo, šoko atgal. nu bet streso visai dienai... po to dar kol grįžau namo pypinau visiems einantiems per raudoną
kaip pikta ant tokių..